Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Smoleńsk 10.04.2010
No pewnie! A brak dowodow to dowod na to, ze je zniszczono.
|
Pn lis 02, 2015 18:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Awa napisał(a): Oszczędź sobie - w Islamie przeprowadzanie sekcji zwłok jest bardzo rzadko praktykowane.
Nie w przypadku tego rodzaju ,,nieszcześc' To nie jakiś anonimowy turysta ale ponad 200 ludzi, kwestia o znaczeniu międzynarodowym w drażliwym rejonie , w czasie wojny..... chybiony argument Islam nie preferuje ofiar katastrofy. W krajach muzułmańskich giną tysiące ludzi, ofiary katastrofy samolotu nie są żadnym ewenementem. akacja napisał(a): Alus napisał(a): Dla kogo konkretnie niewygodne.....chyba nie dla Putina, bo ten poradził sobie dużo większymi i silniejszymi tego świata. Którzy udają oburzenie za Ukrainę a interesy jak robili tak robią. Sprawa katastrofy smoleńskiej nie została wyjaśniona dlatego nie mozna spekulować wskazują palcami. Dla zwolenników spiskowej teorii dziejów nigdy nie będzie wyjaśniona. Podobnie jak zamach na Kennediego czy atak na WTC. Cytuj: Faktem jest jednak że Lech Kaczyński był przez bardzo wielu nie lubiany z powodu propolskiego nastawienia. Bo pozostali mieli antypolskie nastawienie. Cytuj: Prawda leży pośrodku. Informacja w GPC mogła powstrzymać MSW i stąd takie oświadczenie. Tak sobie tłumacz  ..... dla absurdu "wyjaśnienie" sie znajdzie Informacje GP nie powstrzymały o. Rydzyka od wieloletniego powtarzania wrogowie Kościoła zniszczyli abp Wielgusa....dlatego tak oba media wzajem się nie lubią....
|
Pn lis 02, 2015 19:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): No pewnie! A brak dowodow to dowod na to, ze je zniszczono. Tak jak z mordami oficerow i inteligencji Polskiej w Katyniu, nikt nic nie wiedzial przez tyle lat, az uleglo przedawnieniu i osoby odpowiedzialne nie zyja, wtedy pozwolono ekshumowac zamordowanych.
|
Pn lis 02, 2015 19:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
sapper napisał(a): Kael napisał(a): No pewnie! A brak dowodow to dowod na to, ze je zniszczono. Tak jak z mordami oficerow i inteligencji Polskiej w Katyniu, nikt nic nie wiedzial przez tyle lat, az uleglo przedawnieniu i osoby odpowiedzialne nie zyja, wtedy pozwolono ekshumowac zamordowanych. Wiedział...wiedział...Niemcy już w czasie wojny drukowali w prasie nazwiska zamordowanych. Miliony Polaków wiedziało - mnie w domu uświadomiono gdy miałam 9-10 lat. "Nie wiedziała" jedynie wierchuszka PZPR (A co poniektórzy "nawróceni" aktualnie piastują eksponowane stanowiska w partiach - w tej pragnącej zmiany dość ich jest). Wiedza społeczeństwa nie mogła sie przełożyć na ukaranie zbrodniarzy, którzy za zgodą Wlk. Brytanii i USA (Jałta) zawiadowali połową Europy.
|
Pn lis 02, 2015 19:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): sapper napisał(a): Kael napisał(a): No pewnie! A brak dowodow to dowod na to, ze je zniszczono. Tak jak z mordami oficerow i inteligencji Polskiej w Katyniu, nikt nic nie wiedzial przez tyle lat, az uleglo przedawnieniu i osoby odpowiedzialne nie zyja, wtedy pozwolono ekshumowac zamordowanych. Wiedział...wiedział...Niemcy już w czasie wojny drukowali w prasie nazwiska zamordowanych. Miliony Polaków wiedziało - mnie w domu uświadomiono gdy miałam 9-10 lat. "Nie wiedziała" jedynie wierchuszka PZPR (A co poniektórzy "nawróceni" aktualnie piastują eksponowane stanowiska w partiach - w tej pragnącej zmiany dość ich jest). Wiedza społeczeństwa nie mogła sie przełożyć na ukaranie zbrodniarzy, którzy za zgodą Wlk. Brytanii i USA (Jałta) zawiadowali połową Europy. Ja to wszystko wiem i wiedzialem, ale chodzi o to ze wszelkie manipulacje zawsze sa utajniane z jakichkolwiek wzgledow i dopiero po uplywie terminow uniewaznieniia zbrodni lub zmian politycznych, ujawniiane publicznie, bo wtedy juz nie ma kogo ukarac za jakkiekolwiek zbrodnie. To samo bedzie z katastrofa Smolenska. Wyjdzie na jaw, jak juz nie bedzie tych ktorzy byli winni, lub maczalli w tym palce.
|
Pn lis 02, 2015 20:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ja to wszystko wiem i wiedzialem, ale chodzi o to ze wszelkie manipulacje zawsze sa utajniane z jakichkolwiek wzgledow i dopiero po uplywie terminow uniewaznieniia zbrodni lub zmian politycznych, ujawniiane publicznie, bo wtedy juz nie ma kogo ukarac za jakkiekolwiek zbrodnie. To samo bedzie z katastrofa Smolenska. Wyjdzie na jaw, jak juz nie bedzie tych ktorzy byli winni, lub maczalli w tym palce. Podobnie z katastrofą gibraltarską - po 50 latach, ponownie utajniona na kolejne lata. POLITYKA, którą maluczcy mogą jedynie obserwować.
|
Wt lis 03, 2015 9:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Po tym jak nowa władza (zapewne w ramach dochodzenia do Prawdy) zamknęła stronę prezentującą ustalenia państwowej Komisji Badania Wypadków Lotniczych dot. katastrofy smoleńskiej, a Maciejowi Laskowi cofnęła zgodę na niekomercyjnie wykorzystywanie materiałów zgromadzonych przez jego zespół, z wynikami badania katastrofy można zapoznać się pod tym adresem: http://faktysmolensk.niezniknelo.com
|
Pt lis 27, 2015 17:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Czy domaganie się od Rosji, by wydała Polsce wrak samolotu będącego własnością państwa polskiego jest "niepoważne"?  To już jest serwilizm na poziomie jakiegoś Bieruta.. Trzeba cisnąć, być może odwołać sie do Trybunału w Hadze.....może nawet całą prawdę będzie można wyjaśnić bez posiadania wraku, J. Kaczyński, Polsat News Cytuj: Międzynarodowa komisja ekspercka działałaby z polecenia państwa polskiego Nie ma potrzeby umiędzynarodowienia śledztwa w sprawie katastrofy smoleńskiej , Elżbieta Witek, Polskie Radio 1. Czyli punkt widzenia zmienia zależnie sie od miejsca siedzenia......
|
So lis 28, 2015 15:33 |
|
 |
andej
|
Alus napisał(a): Trzeba cisnąć, być może odwołać sie do Trybunału w Hadze.....może nawet całą prawdę będzie można wyjaśnić bez posiadania wraku, J. Kaczyński, Polsat News
Nie ma potrzeby umiędzynarodowienia śledztwa w sprawie katastrofy smoleńskiej , Elżbieta Witek, Polskie Radio 1.
Czyli punkt widzenia zmienia zależnie sie od miejsca siedzenia......
Oto wyraźny sygnał, że autorka zmieniła miejsca siedzenia. Cytuje polityków zwalczanej partii. Aż ciśnie się pytanie ... O nie, byłaby to woda na młyn. A poza tym, tym razem nie mam podstaw do pytania tego typu. Cieszy mnie ta przemiana. Już adwent. Pora się wyciszyć.
|
N lis 29, 2015 14:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To tylko pragnacy zmian ignoruja wypowiedzi politykow partii, ktorych nienawidza. Wedlug nich, ci nie maja nic sensownego do powiedzenia. Sam miod i prawda objawiona splywa tylko z ust prezesa za posrednictwem jego pionkow.
|
N lis 29, 2015 17:07 |
|
 |
Dariusz-555
|
po to PiS wygralo wybory by olewac opozycje z PO . logiczne ? alez owszem .
5 lat opowiesci o pancernej brzozie i o przekopywaniu ziemi na poltora metra juz znudzilo Polakow . i dlatego czas na zmiany .
|
N lis 29, 2015 18:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Naiwnych nie sieja. Sami sie rodza...
|
N lis 29, 2015 18:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): To tylko pragnacy zmian ignoruja wypowiedzi politykow partii, ktorych nienawidza. Wedlug nich, ci nie maja nic sensownego do powiedzenia. Sam miod i prawda objawiona splywa tylko z ust prezesa za posrednictwem jego pionkow. Posty nie pogrubione są autorstwa Johnnego - nie podawałam autora, bo nie istotne, kto 2-3 lata temu przedstawiał na forum ówczesne stanowisko PiS. Kłania się zrozumienie czytanego tekstu.....
|
N lis 29, 2015 18:18 |
|
 |
andej
|
Kael napisał(a): Naiwnych nie sieja. Sami sie rodza... Uwierzą we wszystko, co przedstawi im TVN i GW.
|
N lis 29, 2015 20:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Raczej we wszystko, co im ich guru objawi... Kult jednostki (Jaroslaw, Polske zbaw) zawsze zywy.
|
N lis 29, 2015 20:42 |
|
|
|