Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 5:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
A więc wyjaśniam: 1.Lech Kaczyński nie miał poprcia w mediach toruńskich,
2. Media toruńskie nie idą na pasku PO i SLD
Wątek dotyczy prezydenta Komorowskiego i to on poddaje Polskę pod hegemonię Rosji.
Uważam, że jednak jego rola jest w tym większa niz Tuska. Tusk poddaje nas pod hegemonie Niemiec. Graś jako ciec obywatela niemieckiego wtóruje mu w tym dziele.
Jednym slowem stajemy się wasalami dwóch krajów, które przez wieki dążyły do przejęcia wpływów w naszej Ojczyźnie, co w XVIII wieku skończylo się zaborami.
Dobre notowania Tuska i Komorowskiego na Zachodzie i Wschodzie, to skutek aprobaty dla ich wasalskiego stosunku do tych krajów.
P.S To nie jest wyjaśnienie dla ciebie Elbrus.

Pn lis 22, 2010 12:30
Cytuj:
A więc wyjaśniam: 1.Lech Kaczyński nie miał poprcia w mediach toruńskich,

Nie bywał w tych mediach, co nie znaczy, że nie miał poparcia.
Cytuj:
Wątek dotyczy prezydenta Komorowskiego i to on poddaje Polskę pod hegemonię Rosji.
Uważam, że jednak jego rola jest w tym większa niz Tuska. Tusk poddaje nas pod hegemonie Niemiec. Graś jako ciec obywatela niemieckiego wtóruje mu w tym dziele.
Jednym slowem stajemy się wasalami dwóch krajów, które przez wieki dążyły do przejęcia wpływów w naszej Ojczyźnie, co w XVIII wieku skończylo się zaborami.
Dobre notowania Tuska i Komorowskiego na Zachodzie i Wschodzie, to skutek aprobaty dla ich wasalskiego stosunku do tych krajów.
P.S To nie jest wyjaśnienie dla ciebie Elbrus.

Jednym słowem kondominium :D ....I JK tak usilnie zabiegał aby być prezydentem zniewolonego kraju :o

Pn lis 22, 2010 12:37

Alus! Rzadko komentujesz posługując się bzdetami, a ja z bzdetami nie dyskutuję.
Poza tym poddawanie Polski pod hegemonie Rosji i Niemiec przez obecnego prezydenta i premiera, wcala mnie nie nastraja do żartów.

Pn lis 22, 2010 14:15
Gita2 napisał(a):
Alus! Rzadko komentujesz posługując się bzdetami, a ja z bzdetami nie dyskutuję.
Poza tym poddawanie Polski pod hegemonie Rosji i Niemiec przez obecnego prezydenta i premiera, wcala mnie nie nastraja do żartów.

Ja też z bzdetami nie widzę sensu dyskutować, a tak traktuję teorię spiskową o poddawaniu Polski Niemcom i Moskwie.

Pn lis 22, 2010 14:54

Witoldzie cudne to było,dziękuję:) ;)

Pn lis 22, 2010 16:17

Alus napisał(a):
Gita2 napisał(a):

Ja też z bzdetami nie widzę sensu dyskutować, a tak traktuję teorię spiskową o poddawaniu Polski Niemcom i Moskwie.

Myślę, że nie należysz do tych co trzeba łopatą do głowy, a więc nie będę Ci wyłuszczała spraw, które widać gołym okiem.

Pn lis 22, 2010 17:49
Cytuj:
a więc nie będę Ci wyłuszczała spraw, które widać gołym okiem.

Łopatologia też nie pomoże tym którzy nie chcą widzieć rzeczy niewygodnych o które nawet ślepiec by się przewrócił.

Pn lis 22, 2010 20:05
Cytuj:
Łopatologia też nie pomoże tym którzy nie chcą widzieć rzeczy niewygodnych o które nawet ślepiec by się przewrócił.

Nie da rady :) ....gdy zebrani skandują na Jasnej Górze "Tu jest Polska" - przekonując, że Polska jest tylko TU gdzie oni się zebrali.... to ja widzę Polskę tam na Jasnej Górze i w każdym miejscu, w kazdym domu w całym kraju... także w biurze wyborczym SLD, w redakcji tygodnika "Nie" i w wypasonej chałupie Palikota.

Pn lis 22, 2010 20:14
Cytuj:
.gdy zebrani skandują na Jasnej Górze "Tu jest Polska" - przekonując, że Polska jest tylko TU gdzie oni się zebrali..

Mają racje bo gdzie indziej jest już chyba Rosja, tylko jeszcze język nam zostawili.
Poczekaj jak tylko na forum będzie można pisać cyrylicą.

Pn lis 22, 2010 20:33
Cytuj:
Mają racje bo gdzie indziej jest już chyba Rosja, tylko jeszcze język nam zostawili.
Poczekaj jak tylko na forum będzie można pisać cyrylicą.

Konstatacja realisty :D

Pn lis 22, 2010 20:43

A w temacie obecnego prezydenta macie coś sensownego jeszcze do napisania? Bo jak chcecie i w tym wątku przerzucać się wzajemnymi oskarżeniami jak dzieci w piaskownicy to może nie piszcie w ogóle i zaśmiecajcie dyskusji tym, którzy naprawdę chcę sensownie porozmawiać?

Wt lis 23, 2010 9:52

Oto jedna z opinii o prezydencie Komorowskim z którą ja się zgadzam:
http://lubczasopismo.salon24.pl/aleszum ... zydenta-rp

Wt lis 23, 2010 10:00
Gita2 napisał(a):
Oto jedna z opinii o prezydencie Komorowskim z którą ja się zgadzam:
http://lubczasopismo.salon24.pl/aleszum ... zydenta-rp

A ja się nie zgadzam....i co nowego wnosi kolejny paszkwil p. Warzechy?....kogo ma przekonać, co zmienić?
Jego zarzuty można skierować do wszystkich poprzednich prezydentów, zmieniając oczywiście tylko nazwisko.
Potwierdza jedynie smutną opinię o Polakach, że wszystko potrafimy zniszczyć.....choć już przed wiekami pisano, że "Polacy nie gęsi i swój rozum mają" :(

Wt lis 23, 2010 10:07

Autor tego artykułu podaje konkretne przykłady i zadaje pytanie. Opinie można wyrobic sobie samemu.

Wt lis 23, 2010 10:30
Gita2 napisał(a):
Autor tego artykułu podaje konkretne przykłady i zadaje pytanie. Opinie można wyrobic sobie samemu.

Dokładnie.
Podaje przykłady wynikające z faktów a nie pomówień, paszkwili czy też wymysłów.
Że stronniczo, to prawda, ale każdy ma prawo być albo obiektywnym albo stronniczym, byle była to prawda a nie kłamstwo a Alus owemu dziennikarzowi zarzuca kłamstwo co jest przykładem klasycznym pomówienia.
A z czego wynika to pomówienie Alus?
Ze wściekłości że ktoś śmie krytykować tak celnie jej pupila. ( a może pracodawcę?)

Wt lis 23, 2010 10:54
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 128  Następna strona