Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr wrz 10, 2025 8:19

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1995 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 133  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce 
Autor Wiadomość

Biznes na służbie zdrowia będzie robiony - posłanka Sawicka z Platformy ukazała właśnie kulisy przyszłego rządzenia Platformy i nieuczciwego bagacenia się Platformy na prywatyzacji służby zdrowia.

By żyło się lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 I do przodu, a durnota do urn i dawać głosy dla PO!!!!!!

Wt paź 16, 2007 13:01

Ale cóż, grochem o ścianę.

Crosis

Wt paź 16, 2007 13:28

Sawicka powiedziała wystarczająco dużo o prawdziwych zamierzeniach Platformy i o planowanym lewym biznesie w obrębie tej partii.
Zwłaszcza w kwestii prywatyzacji szpitali i służby zdrowia - materiał druzgocący.

Tego nie da się usprawiedliwić !

Właśnie dlatego są takie ataki na CBA. Ktoś, kto jest uczciwy i ma uczciwe zamierzenia nie boi się, bo nie ma czego.

Wt paź 16, 2007 13:42

Sawicka powiedziała wystarczająco dużo o prawdziwych zamierzeniach Platformy i o planowanym lewym biznesie w obrębie tej partii.
Zwłaszcza w kwestii prywatyzacji szpitali i służby zdrowia - materiał druzgocący.

Tego nie da się usprawiedliwić !

Właśnie dlatego są takie ataki na CBA. Ktoś, kto jest uczciwy i ma uczciwe zamierzenia nie boi się, bo nie ma czego.

Moniko powiec jak sie da uzdrowić.
ZUS pod rządami PS-u nagminnie uzdrawia chrobrych od kilkunastu lat by sie im budżet tylko zgadzał..
I co mi z tego że zdychać niejednemu choremu uzdrowionemu Przez PIS ??
Ochrona zycia od momentu poczęcia do samej śmierci realizowana w ZUs-ach przez PiS Zabrać renty nawet takim co jeszcze o własnych siłach potrafią do ZUs-u przyjsc..
Że będą chorzy zdychać pod kuratelą państwa.. Czytaj za czasów służby państwowej Małe pocieszenie..
Będą zdychać pod rządami PiS-u
mała satysfakcja. W całej UE lekarstwa na choroby przewlekłe są za darmo.. A u nas prawo stwarza możliwość pozbawiania opieki lekarskiej darmowej ludzi którzy są nieuleczalnie chorzy..

PS. na własnej skórze osobiście doświadczam uczciwość pod rządami PiS-u !!
Precz PiSem i to na zawsze..!!!

Wt paź 16, 2007 14:20

Za to jak Platforma położy łapę na zusie to będą... same cuda, jak to ze wzrokiem wzniesionym w niebiańskie przestworza zapewnia Donald Tusk.

Aferałów i cudów nie chcę.

Wt paź 16, 2007 14:57

I do przodu, a durnota do urn i dawać głosy dla PO!!!!!!

O, mamy kolejny wpis do słownika IV RP. Proponuję pisownię "dórnota", na cześć jednego z bardziej kreatywnych słowotwórców ;)

Wt paź 16, 2007 14:59

Za to jak Platforma położy łapę na zusie to będą... same cuda, jak to ze wzrokiem wzniesionym w niebiańskie przestworza zapewnia Donald Tusk.

Aferałów i cudów nie chcę.

Za jedno ceniłem komunistów !!!! Tak ceniłem..!!!!
Jak mówili że nie wierzą w Boga ani diabła ino w Lenina to nie wierzyli..!!!!
PO jak powie że chorych należy dobić to dobije bez dwóch zdań.. Na nic zdadzą sie procesje nawet na Kalwarię
PiS jak pisze ze uzdrowi kogo kol wiek lub co kol wiek to wiemy ze załatwi go na cacy..

Wt paź 16, 2007 15:15
"Biznes na służbie zdrowia"...tak biznes..trzeba było tylko dokładnie słuchać co mówiła owa pani:
- "A ustawa miała być w sierpniu, ale Religa jej nie wprowadził, bo przeszkodziła zawierucha z rozwiązaniem Sejmu".
Kogo zatem reprezentuje min. Religa - PO????
PiS nie zuważył, że strzelił sobie samobója :D :lol:

Wt paź 16, 2007 15:41
http://www.tvn24.pl/-1,1525024,wiadomosc.html

Wt paź 16, 2007 16:11

to widocznie ja jestem bardzo nieuczciwa, bo się bardzo boję tego CBA. Wolę jednego posła co okradnie 'państwo na 100 000 zł., niż CBA, które na 5 dni przed wyborami robi konferencję prasową z nagraniami, dokładnie wybierając urywki dotyczące służby zdrowia. A od czego jest prokurator ? Tam te taśmy niech puszczają, do sądu z tym, a nie medialne show robić !!! Pani Sawicka była zatrzymana jakiś czas temu, nie kandyduje z list PO, więc o co chodzi ? Po co ta szopka ? JA SIĘ BOJĘ CBA !!!

Wt paź 16, 2007 16:24
(...) Ktoś, kto jest uczciwy i ma uczciwe zamierzenia nie boi się, bo nie ma czego.

Moniko001, dżentelmen nie mówi o wieku pań, ale trudno mi sie powstrzymać od uwagi, że albo jesteś podlotkiem, albo z pamiecia coś nie tak, a z całą pewnością kiepsko ze znajomościa historii Polski od roku 1944.
Czy wiesz ,że powtarzasz ulubioną mantrę stalinowskich siepaczy , ktorą zreszta powtarzali z upodobaniem następcy Bieruta?

Ps.
Jak sądzisz, czego sie musiał bać Prymas Polski Glemp?
Na czym polegała jego nieuczciwość i jakie miał nieuczciwe zamiary, skoro wzuieto go do osobistej rewizji w ina krajowym lotnisku?

Wt paź 16, 2007 16:31

dodam tylko, że to wygląda bardziej na łapankę niż walkę z korupcją. Pitera powiedziała, że w sierpniu, jak szykowały się wybory, ktoś do niej dzwonił prosząc o załatwienie czegoś w związku z przetargami (dokładnie nie pamiętam :) ). Początkowo myślała, że to niezbyt rozgarnięty znajomy, ale teraz podejrzewa, ze to była prowokacja. Robią to samo, co z Rybą, szczują ludzi do popełniania przestępstw. To jest podżeganie do popełnienia przestępstwa, a nie prowokacja. Prowokacja jest wtedy, kiedy ktoś popełnia dane przestępstwo, policja ma na to dowody i tylko chcą go złapać na gorącym uczynku.
Na dodatek głupi posłowie z PiSu już zaczynają głupie gadki, aby PO ujawniła układ. Banda bara.... :x

Wt paź 16, 2007 16:48

Renato Sawicka JUŻ nie kandyduje z PO, złąpali ją na gorącym uczynku jak brała łapówę... a na Helu wybory uzupełniające?

Renato boisz się CBA... czyżbyś miała coś na sumieniu? Katolik sam powinien zgłosić się skruszony na policję.

Wt paź 16, 2007 17:01
Nie trzeba mieć na sumieniu - J. Kaczyński jasno, precyzyjnie powiedział - "NA KAŻDEGO COŚ SIĘ ZNAJDZIE".
Pamięć wam aż tak szwankuje :D ????????

Wt paź 16, 2007 17:08

Renato boisz się CBA... czyżbyś miała coś na sumieniu?

przecież mówię, ze muszę być bardzo nieuczciwa, skoro boję się CBA.
Cytuj:
Katolik sam powinien zgłosić się skruszony na policję.

a niech sobie sami mnie łapią, za to im płacą :x :lol:

Sawicka została wywalona z PO na zbity pysk i sprawa zamknięta. Gdyby PO próbowało ją bronić to co innego. Czasami czarne owce się zdarzają. Mam nadzieję, że dostała jeszcze masaż nożny w zadek, za taką szkodę jaką zrobiła kolegom.

Dziwne, że taśmy dziwnie nawiązują do spotu PiSu o prywatyzacji szpitali przez PO ;) Konia z rzędem temu, kto mnie przekona, że sprawa jest czyściutka 8)

Wt paź 16, 2007 17:09
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1995 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 133  Następna strona