Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 5
Autor |
Wiadomość |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
 Re: Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 5
Kamala napisał(a): Wiesz co to jest pijar? PR. Co ma do tego PO, to nie rozumiem. nie trzeba znać środowiska mediów ani uczyć się socjometrii, marketingu czy studiować PR,żeby wiedzieć jak ich przekupić,by promowały jedną partię. Cytuj: Problem z "przemiana" Kaczysnkiego jest taki, ze owszem, mogla mu sie przydarzyc, ale jedna wypowiedz o niej nie dowodzi. Za duzo przedtem nagadal glupot. I internet ma dobra pamiec.
ludzie też. Także Komorowski pewnie wielkiej kariery nie zrobi - powinien zakleić sobie usta taśmą klejącą wtedy może go ludzie poprą Cytuj: A czy wszyscy kandydaci na prezydenta uwazaja, ze tylko oni sa zbawcami kolejnej Rzeczypospolitej, to trzeba by udowodnic. Mam wrazenie, ze niektorzy nie przykladaja az tak wielkiej wagi do swojej osoby jako nieomylnego przywodcy panstwa, ktory uratuje Polske przed ...(dowolne wpisac). ciekawe którzy , hm? i używanie polskich znaków nie boli:) Ukyo napisał(a): Julka, obawiam się że prezydentura Jarosława Kaczyńskiego bdzie oznaczała jego polityczny koniec. I prawdopodobnie PiS-u. Z Jarosławem w Pałacu PiS większości w Parlamencie nie uzyska. na dzień dzisiejszy to PO wydaje mi się wygasać w oczach. sami siebie niszczą problem zresztą jest taki,że ludzie przekrzykują się ,kto jest gorszy czy PO czy PiS , kto więcej kłamie,kto więcej się przymila, kto więcej tego i tamtego- a prawda jest zawsze pośrodku:)
|
N maja 30, 2010 19:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
*Julka*, jakbym miala znaki polskie, to bym je uzywala. Dziekuje za mila i wiele wnoszaca do tematu uwage. Widze, ze ty sie wcale nie cieszysz z tego, ze komus zle sie dzieje, czyli nie posiadasz owych typowo polskich cech, o ktorych pisalas: *Julka* napisał(a): Każdy jak jemu się podoba to sobie przekręci czyjeś słowa,byle tylko się przyczepić. Niestety mentalność Polska jest taka,że nie ważne ,co mówisz-masz na mysli, my to przekręcimy i nawet jeśli straci na ważności i okaże się nieprawdą my i tak dalej będziemy pamiętac i rzucać prześmiewki i różne wtyki nawet jeśli nie do końca są obiektywne, bo ważne,że jeszcze mozna sie posmiac ,nie wazne czy jest z czego. I nie wazne po co. Zazwyczaj większośc ludzi ,ktorzy najbardziej sie czepiaja takich rzeczy maja najmiej w temacie wyrobione w tym wzgledzie zdanie i najbardziej im zwisa ,to ,co sie dzieje lub nie.
I to tyle ode mnie w tym temacie.
|
N maja 30, 2010 19:27 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
Kamala, a ja widzę,że Tobie nie można zwrócić uwagi,bo się zaraz obrażasz i korona Ci z głowy spada. I to też tyle w tym temacie. a w ogóle to ten demotywator mówi wszystko: http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/2 ... 93_500.jpg lol
|
N maja 30, 2010 19:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: na dzień dzisiejszy to PO wydaje mi się wygasać w oczach. sami siebie niszczą problem zresztą jest taki,że ludzie przekrzykują się ,kto jest gorszy czy PO czy PiS , kto więcej kłamie,kto więcej się przymila, kto więcej tego i tamtego- a prawda jest zawsze pośrodku:) Prezentujesz niewiedzę w temacie  ....jako rzecze PiS aktualnie w Polsce mamy dwu mężów stanu - J. Kaczyńskiegi i D. Tuska....jako rzecze P. Poncylisz.
|
N maja 30, 2010 19:50 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
problem jest taki ,że ja wyrażam swoje zdanie, a nie Pana Poncyljusza. Mimo to stereotypy o " PiSowcach" będę zawsze.
|
N maja 30, 2010 19:58 |
|
|
|
 |
mazli
|
Alus napisał(a): Prezentujesz niewiedzę w temacie  ....jako rzecze PiS aktualnie w Polsce mamy dwu mężów stanu - J. Kaczyńskiegi i D. Tuska....jako rzecze P. Poncylisz. I całe szczęście, bo w przypadku pominięcia Tuska podniesiony zostałby krzyk, że Poncyliusz dzieli Polaków na mężów stanu i nie-mężów stanu. A tak krzyku nie ma, pomimo tego, że Poncyliusz bezczelnie wprowadził brutalny podział na dwóch mężów stanu i resztę Polaków nie-mężów stanu.
|
Pn maja 31, 2010 0:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: I całe szczęście, bo w przypadku pominięcia Tuska podniesiony zostałby krzyk, że Poncyliusz dzieli Polaków na mężów stanu i nie-mężów stanu. A tak krzyku nie ma, pomimo tego, że Poncyliusz bezczelnie wprowadził brutalny podział na dwóch mężów stanu i resztę Polaków nie-mężów stanu. Podział na mężów stanu....czyli wszyscy gremialnie są mężami i kobietami stanu? Ale wyszło szydłow z worka - myslałam, że ujrzymy je po wyborach - a tu w jeden dzień ogłasza się koniec wojny polsko-polskiej i nagrywa orędzie dla GP - "mam nadzeje, że prawi, odażni patrioci, ludzie idei, przegonicie ładaków i przyszłość należy do nas". http://www.youtube.com/watch?v=DZQw5ZAx ... _embedded#!
|
Pn maja 31, 2010 8:11 |
|
 |
SweetChild
|
Alus napisał(a): Podział na mężów stanu....czyli wszyscy gremialnie są mężami i kobietami stanu? W takich chwilach wszyscy jesteśmy mężami i żonami stanu. Nie mylić ze "Stanów", chociaż to i tak trąci poligamią 
|
Pn maja 31, 2010 9:03 |
|
 |
micked
|
mazli napisał(a): A tak krzyku nie ma, pomimo tego, że Poncyliusz bezczelnie wprowadził brutalny podział na dwóch mężów stanu i resztę Polaków nie-mężów stanu. Dla Donalda Tuska to porównanie było brutalne, bo postawiono go w jednym szeregu z jak sam to ujął "trucizną polityczną", "największym psujem", "specjalistą od piekła, smoły i smażenia i "człowiekiem nienawiści":-D
|
Pn maja 31, 2010 9:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Dla Donalda Tuska to porównanie było brutalne, bo postawiono go w jednym szeregu z jak sam to ujął "trucizną polityczną", "największym psujem", "specjalistą od piekła, smoły i smażenia i "człowiekiem nienawiści":-D Pojęcie pokoju w wydaniu zwoleników PIS 
|
Pn maja 31, 2010 10:22 |
|
 |
SweetChild
|
micked napisał(a): Dla Donalda Tuska to porównanie było brutalne, bo postawiono go w jednym szeregu z jak sam to ujął "trucizną polityczną", "największym psujem", "specjalistą od piekła, smoły i smażenia i "człowiekiem nienawiści":-D Dla Jarosława Kaczyńskiego również, bo postawiono go w jednym szeregu z ZOMO 
|
Pn maja 31, 2010 10:27 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
Koleżanka SweetChild pewnie też przeczytała Wilkipedię- najlepsze źródło PeOkracji z ich p.o Prezydentem na czele Alus napisał(a): Ale wyszło szydłow z worka - myslałam, że ujrzymy je po wyborach - a tu w jeden dzień ogłasza się koniec wojny polsko-polskiej i nagrywa orędzie dla GP - "mam nadzeje, że prawi, odażni patrioci, ludzie idei, przegonicie ładaków i przyszłość należy do nas". http://www.youtube.com/watch?v=DZQw5ZAx ... _embedded#! " To bardzo ważny ruch, ruch ludzi odważnych,którzy są gotowi płacić cenę ,by mówić o prawdzie. Prawdę o której nie wszyscy chcą wiedzieć i nie wszyscy chcą jej słuchać. Doszło do tragedii, tragedii ,którą musimy wyjaśnić..." kurcze ,ale gdzie ten tekst o łajdakach... 
|
Pn maja 31, 2010 14:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: kurcze ,ale gdzie ten tekst o łajdakach...  Konieczność wykończenia łajdaków - inaczej ZOMO - głosi nieustannie p. Sakiewicz naczelny GP i środowisko ludzi związanych z GP. Ale to nie obelgi, to wyraz partriotyzmu 
|
Pn maja 31, 2010 19:46 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
a co mnie obchodzi GP? ważne ,że wkładasz w czyjeś usta słowa nieprawdziwe. gratuluję.
|
Pn maja 31, 2010 19:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
*Julka* napisał(a): a co mnie obchodzi GP? ważne ,że wkładasz w czyjeś usta słowa nieprawdziwe. gratuluję. Jak zwykle nie pojęłaś  .....Męzowie Stanu nie walczą, oni ogłaszają pokój, od walki mają wierne hufce... http://www.youtube.com/watch?v=0FXcJF6v ... r_embeddedPo takim apelu zebrani wygwizdali księdza za zorganizowanie przez Caritas pomocy powodzianom współnie z fundacją TVN.....podjęli aktywną walkę z łajdactwem 
|
Pn maja 31, 2010 20:44 |
|
|
|