Jaki jest Prezydent Komorowski?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
"Jeśli Romuald Szeremietiew okaże się niewinny -odejdę z polityki, jako człowiek honoru nie mógłbym się zachować inaczej". Szeremietiew w 2010 roku został całkowicie uniewinniony, a człowiek który to powiedział ubiega się o reelekcję, kto to taki? Czy jest to człowiek honoru?
|
Wt kwi 28, 2015 14:31 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moze mam przypomniec, kto powiedzial: “Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem“ i “dla mnie raz dane słowo jest święte.“?
Taki mamy klimat (polityczny), gita, ze ze swieca szukac politykow, ktorzy mowia co mysla i robia co mowia. Widac lepszych w Polsce po prostu nie ma....
|
Wt kwi 28, 2015 15:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): "Jeśli Romuald Szeremietiew okaże się niewinny -odejdę z polityki, jako człowiek honoru nie mógłbym się zachować inaczej". Szeremietiew w 2010 roku został całkowicie uniewinniony, a człowiek który to powiedział ubiega się o reelekcję, kto to taki? Czy jest to człowiek honoru? Postępuje podobnie jak człowiek honoru J. Kaczyński, który zawyrokował - w polityce nie wszystkich umów można dotrzymywać, wrzesień, 2007r.
|
Wt kwi 28, 2015 16:13 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Moze mam przypomniec, kto powiedzial: “Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem“ i “dla mnie raz dane słowo jest święte.“?
Taki mamy klimat (polityczny), gita, ze ze swieca szukac politykow, ktorzy mowia co mysla i robia co mowia. Widac lepszych w Polsce po prostu nie ma.... Tak powiedział to Kaczyński, ale nie obiecał, że jako człowiek honoru odejdzie z polityki i tu jest ta zasadnicza różnica. A więc mam pytanie do Ciebie, czy Komorowski jest człowiekiem honoru?
|
Wt kwi 28, 2015 18:08 |
|
 |
JedenPost
|
Zaraz, czy dobrze rozumiem: skłamał, ale że nie zaznaczył wcześniej, że mówi to co mówi "jako człowiek honoru", to wszystko jest OK?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Wt kwi 28, 2015 18:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JedenPost napisał(a): Zaraz, czy dobrze rozumiem: skłamał, ale że nie zaznaczył wcześniej, że mówi to co mówi "jako człowiek honoru", to wszystko jest OK? Tematem wątki jest:Jaki jest Prezydent Komorowski, a pytanie jest proste:czy Komorowski jest człowiekiem honoru? Jeśli chcesz rozważać wady i zalety Kaczyńskiego, to załóż nowy wątek. Przeczytaj jeszcze raz co powiedział Komorowski w odniesieniu do zarzutów dla Szeremietiewa, więcej informacji na ten temat znajdziesz w necie, oczywiście, jeśli chcesz.
|
Wt kwi 28, 2015 18:17 |
|
 |
JedenPost
|
Akurat na niego i tak nie będę głosować, więc nie czuję potrzeby wertowania materiałów, które miałyby mnie od tego odwieść 
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Wt kwi 28, 2015 18:21 |
|
 |
Marud
|
"Honorowy polityk" - nowy oksymoron roku?
|
Wt kwi 28, 2015 18:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Marud napisał(a): "Honorowy polityk" - nowy oksymoron roku? Zanim na mnie doniesiesz, przeczytaj temat wątku , wypowiedź Komorowskiego w sprawie Szeremietiewa i spróbuj odpowiedzieć na proste pytanie:czy Komorowski jest człowiekiem honoru. Udowodnisz przy tym, swój nadzwyczaj wysoki iloraz inteligencji
|
Wt kwi 28, 2015 19:38 |
|
 |
Marud
|
gita napisał(a): Marud napisał(a): "Honorowy polityk" - nowy oksymoron roku? Zanim na mnie doniesiesz, przeczytaj temat wątku , wypowiedź Komorowskiego w sprawie Szeremietiewa i spróbuj odpowiedzieć na proste pytanie:czy Komorowski jest człowiekiem honoru. Udowodnisz przy tym, swój nadzwyczaj wysoki iloraz inteligencji Wyguglaj co oznacza oksymoron i zrozumiesz moją wcześniejszą odpowiedź, która jest zarazem odpowiedzią na twoje pytanie. Pewnie powiesz, że Jarosław Kaczyński jest człowiekiem honoru. Zgoda, w pewnych kwestiach np. w poszanowaniu wartości narodowych i patriotycznych nie mogę mu zarzucić złych intencji. Chociaż z jego wizją patriotyzmu się nie do końca zgadzam, ale lepsze to niż obecna partia rządząca i obecnie urzędujący prezydent. gita napisał(a): Zanim na mnie doniesiesz Ojej zostałem zlustrowany. Teraz muszę się przyznać publicznie, że jestem agentem skierowanym przeciwko "pisowcom". Co ja teraz pocznę? A tak na poważnie, to Twoje osobiste wycieczki w moim kierunku nie robią na mnie wrażenia. Masz prawo do swoich poglądów i przekonań i nikt ci tego prawa nie odbiera. Jednak sposób w jaki prezentujesz swoje racje, sposób w jak się odnosisz do osób, które nie zgadzają się z Twoją wizją i poglądami oraz zachowanie w momencie gdy kończą Ci się argumenty są krótko mówiąc żenujące.
|
Wt kwi 28, 2015 20:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maruda! Bardzo dobry nick i jaki imponujący, jeszcze ktoś pomyśli, że żenujący, ale to nie prawda, po prosty odzwierciedlający. A teraz do rzeczy potrafisz odpowiedzieć na bardzo proste pytanie, na to samo, na które mój wnuk potrafi odpowiedzieć:czy Komorowski jest człowiekiem honoru? Przecież Ty -człowiek o takim wysokim mniemaniu o sobie potrafisz, jeśli nie, to przynajmniej spróbuj.
|
Wt kwi 28, 2015 22:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Maruda! Bardzo dobry nick i jaki imponujący, jeszcze ktoś pomyśli, że żenujący, ale to nie prawda, po prosty odzwierciedlający. Stara praktyka. Przeinaczasz i/lub czepiasz się nicku. swoich uczni takze przezywałaś? Znam, nie znam ale widziałem i słyszałem często pewnego prezesa, który deklarował odejście po przegranych wyborach. To było kilka przegranych wyborów temu. Ten sam człowiek co chwile insynuuje, a nawet wprost oskarża ludzi o oszustwa, o przestępstwa, rzuca przeróżne oskarżenia, nie uznaje wyroków sądów (chyba ze byłyby korzystne dla niego) ... mam wymieniać dalej? Znasz tą honorową inaczej postać?
|
Wt kwi 28, 2015 23:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Maruda! Bardzo dobry nick i jaki imponujący, jeszcze ktoś pomyśli, że żenujący, ale to nie prawda, po prosty odzwierciedlający. Stara praktyka. Przeinaczasz i/lub czepiasz się nicku. swoich uczni takze przezywałaś? Znam, nie znam ale widziałem i słyszałem często pewnego prezesa, który deklarował odejście po przegranych wyborach. To było kilka przegranych wyborów temu. Ten sam człowiek co chwile insynuuje, a nawet wprost oskarża ludzi o oszustwa, o przestępstwa, rzuca przeróżne oskarżenia, nie uznaje wyroków sądów (chyba ze byłyby korzystne dla niego) ... mam wymieniać dalej? Znasz tą honorową inaczej postać? Komentarz - 100% off top!!! A więc przypominam Ci; tematem tego wątku jest:Jaki jest Prezydent Komorowski?Konkretne pytanie brzmi:Czy Komorowski jest człowiekiem honoru? Dla ułatwienia odpowiedzi na to proste pytanie przypominam jego słowa:"Jeśli Romuald Szeremietiew okaże się niewinny -odejdę z polityki , jako człowiek honoru nie mógłbym się zachować inaczej". Romuald Szeremietiew został uniewinniony ze wszystkich zarzutów w 2010 roku.
|
Śr kwi 29, 2015 6:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prezydent Komorowski jest prezydentem przecietnych Polakow. Jaki narod - taki prezydent.
Aniolow u nas nie ma to i prezydentami byc nie moga. Masz wiecej takich obietnic? Bo na razie machasz JEDNA. Twoj prezes naskladal ich na kopy a dalej go kochasz. Mimo ze ma zero honoru.
|
Śr kwi 29, 2015 6:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Spokojnie dziewczęta. Pokazałem tylko przykład jak to jest w polityce. Na honor wsród polityków nie ma co liczyć (wyjątki są jak choćby Marek Jurek, ale na palcach jednej dłoni można je zliczyć). Nie ma co więc tu zbyt dużo wymagać. Zamiast szargać czyimś honorem, to zachowajmy własny i nie dajmy się w to wciągać.
|
Śr kwi 29, 2015 7:10 |
|
|
|