Jaki jest Prezydent Komorowski?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Jest oczywiscie wyjscie dla honorowych Polakow: zakasac rekawy i samemu zabrac sie za polityke. chocby na poziomie podstawowym. I w ten sposob podniesc sredni poziom honoru w polityce, skladajac tylko takei obietnice, ktore samemu mozna wypelnic.
|
Śr kwi 29, 2015 7:19 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Prezydent Komorowski jest prezydentem przecietnych Polakow. Jaki narod - taki prezydent.
Aniolow u nas nie ma to i prezydentami byc nie moga. Masz wiecej takich obietnic? Bo na razie machasz JEDNA. Twoj prezes naskladal ich na kopy a dalej go kochasz. Mimo ze ma zero honoru. "Macham" jedną dotyczącą honoru, natomiast co Prezydent Komorowski obiecał i oszukał, mogę wymienić co najmniej 4,ile decyzji Komorowskiego było podejmowanych wbrew obywateli, co najmniej 6. Tutaj znajdziesz coś na ten temat, mogę oczywiście wypisać w punktach, gdzie obiecał i oszukał, a gdzie działał wbrew obywateli: http://telewizjarepublika.pl/nowy-spot- ... 19227.html
|
Śr kwi 29, 2015 7:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Tematem wątki jest:Jaki jest Prezydent Komorowski, a pytanie jest proste:czy Komorowski jest człowiekiem honoru? Jeśli chcesz rozważać wady i zalety Kaczyńskiego, to załóż nowy wątek. Przeczytaj jeszcze raz co powiedział Komorowski w odniesieniu do zarzutów dla Szeremietiewa, więcej informacji na ten temat znajdziesz w necie, oczywiście, jeśli chcesz. Twoja mantra - temat wątku jest... - gdy brak Ci rzeczowych argumentów, nie ma żądnego znaczenia. Gita - choćbyś wyszła ze skóry nie uchronisz swoich idoli przed prawdą o nich. Kaczyński wielokrotnie łamał swoje przyrzeczenia - choćby zarzekania się wszelkich kontaktów z "wycieraczką PZPR". http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tomasz-l ... ojca/725p0A niedoszły prezydent Duda obiecał obronić życia za wszelką cenę....za ewentualna prezydenturę już przehandlował życie nienarodzonych - jako prezydent odłoży sumienie do szufladki i podpisze ustawę o in vitro. Taki jest honor większości polityków 
|
Śr kwi 29, 2015 7:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus!!!!! Tematem wątku to:Jaki jest Prezydent Komorowski, a nie jaki jest niedoszły prezydent Duda. Nie potrafisz założyć wątku o Andrzeju Dudzie? Póki co, to postaraj się odpowiedzieć na proste pytanie:Czy Komorowski jest człowiekiem honoru?, możesz również odpowiedzieć na inne pytania:Ile razy oszukał wyborców?, albo ile podjął decyzji wbrew woli obywateli?
|
Śr kwi 29, 2015 8:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wątek jest aby oczerniać jednego człowieka na tle wybielania innych ludzi w innych wątkach. A gdy pokazujemy, że to zwykła podłość, to zamykasz usta? Zgłos moderacji, jak ci się nie podoba.
Skoro pytasz: Komorowski na tle większości polityków, w tym szerzej znanych mi polityków PiS, jest człowiekiem honoru. Nie jest kryształowy i ma swoje za uszami, jest jednak w grupie tych, którzy odchodzą od średniej na plus. Na twoim tle jest wręcz kryształowy.
|
Śr kwi 29, 2015 8:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus!!!!! Tematem wątku to:Jaki jest Prezydent Komorowski, a nie jaki jest niedoszły prezydent Duda. Nie potrafisz założyć wątku o Andrzeju Dudzie? Póki co, to postaraj się odpowiedzieć na proste pytanie:Czy Komorowski jest człowiekiem honoru?, możesz również odpowiedzieć na inne pytania:Ile razy oszukał wyborców?, albo ile podjął decyzji wbrew woli obywateli? Wiem jaki jest temat wątku - ściana do plucia. Zapominasz jedynie, że te plwociny niemal zawsze rozpryskują się padają na plującego i jego idoli. Najpierw odpowiedz sobie sama - nie oszukał cię aby Duda w kwestii on vitro????....tak zapalczywie walczyłaś z katolikami, którzy popierają kandydatów godzących się na tą metodę.....okazuje się, że ty głosując na Dudę tez pośrednio przykładasz rękę do zabijania.
|
Śr kwi 29, 2015 8:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus!!!!! Tematem wątku to:Jaki jest Prezydent Komorowski, a nie jaki jest niedoszły prezydent Duda. Nie potrafisz założyć wątku o Andrzeju Dudzie? Póki co, to postaraj się odpowiedzieć na proste pytanie:Czy Komorowski jest człowiekiem honoru?, możesz również odpowiedzieć na inne pytania:Ile razy oszukał wyborców?, albo ile podjął decyzji wbrew woli obywateli? Wiem jaki jest temat wątku - ściana do plucia. Zapominasz jedynie, że te plwociny niemal zawsze rozpryskują się padają na plującego i jego idoli. Najpierw odpowiedz sobie sama - nie oszukał cię aby Duda w kwestii on vitro????....tak zapalczywie walczyłaś z katolikami, którzy popierają kandydatów godzących się na tą metodę.....okazuje się, że ty głosując na Dudę tez pośrednio przykładasz rękę do zabijania. Jedna wielka ściema, te Twoje insynuacje, a teraz odpowiedz na pytanie, czy Komorowski jest człowiekiem honoru, jeśli powiedział:"Jeśli Romuald Szeremietiew okaże się niewinny-odejdę z polityki, jako człowiek honoru, nie mógłbym się zachować inaczej". Szeremietiew został uniewinniony w 2010 roku, a Komorowski w 2015 ubiega się o reelekcję.
|
Śr kwi 29, 2015 11:31 |
|
 |
Awa
|
[img]Fot.%20Bronisław%20Komorowski%20/%20Twitter.com[/img] Też jestem pod wrażeniem.......... http://natemat.pl/141053,wpadka-sztabu- ... katastrofya ze to jeszcze portal Lisa......
|
Śr kwi 29, 2015 12:14 |
|
 |
Awa
|
|
Śr kwi 29, 2015 12:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To, że nie potrafi poprawnie pisać, jest wiedzą prawie powszechną, ale to, że nie zna znaczenia polskich słów, to nowość ostatnich dni.
|
Śr kwi 29, 2015 13:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Błędem jest napisanie "nepalczyków" z małej litery. Pozostała część jest całkowicie poprawna, choć niefortunna. Jak plujecie, to znajdźcie coś lepszego jak np. nieznajomość hymnu polskiego (może się kiedyś przejęzyczył?)
|
Śr kwi 29, 2015 13:46 |
|
 |
Awa
|
Cytuj: Jak plujecie, to znajdźcie coś lepszego jak np. nieznajomość hymnu polskiego (może się kiedyś przejęzyczył?) Mówisz i masz http://www.24opole.pl/17486,Jaki_Prezyd ... omosc.htmlhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_qfwPy2a9IEP.S Gdzie ja pluję?Ja tylko wklejam czasami co zabawniejsze ,,przypadki"pana prezydenta. Wszystkich mi się nie chce. Wymienię jeszcze dwa: 1. ,,Bareja"z budową i koparką 2. Wpis w księdze kondolencyjnej Bartoszewskiego(chyba ktoś mu pomaga ).
|
Śr kwi 29, 2015 15:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To gdzie on właściwie był w Kościerzynie-Koźlu, czy w Kędzierzynie Koźlu? W Kościerzynie mieszka moja siostra i do tej pory nie wiedziałam, że ma w nazwie:Koźle i tym bardziej nie wiedziałam, że był tam Komorowski,siostra na pewno by natychmiast mnie poinformowała.
|
Śr kwi 29, 2015 16:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Awa napisał(a): Ja tylko wklejam czasami co zabawniejsze ,,przypadki"pana prezydenta. Wszystkich mi się nie chce... Tak, to sa zabawne wpadki .. za pierwszym razem. O tym juz tyle było, ze się to nudzi ... Ma np. dysortografię bez wątpienia i co z tego? Ale hymn Polski zna lepiej od niejednego bibliotekarza  Takiego mamy prezydenta!
|
Śr kwi 29, 2015 16:19 |
|
 |
Marud
|
gita napisał(a): Maruda! Bardzo dobry nick i jaki imponujący, jeszcze ktoś pomyśli, że żenujący, ale to nie prawda, po prosty odzwierciedlający. A teraz do rzeczy potrafisz odpowiedzieć na bardzo proste pytanie, na to samo, na które mój wnuk potrafi odpowiedzieć:czy Komorowski jest człowiekiem honoru? Przecież Ty -człowiek o takim wysokim mniemaniu o sobie potrafisz, jeśli nie, to przynajmniej spróbuj. Może być i Maruda! Całkiem niebrzydki pseudonim. Dzięki za sugestie, pokuszę się i napiszę do administracji z prośbą o dopisanie jednej literki.  gita napisał(a): …jaki imponujący, jeszcze ktoś pomyśli, że żenujący, ale to nie prawda, po prostu odzwierciedlający… Bardzo się cieszę, że imponuje Ci mój dystans do samego siebie. Życzę z całego serca podobnej "przypadłości"  Taki jeszcze okolicznościowy cytacik z ks. Twardowskiego : "Błogosławieni, którzy potrafią śmiać się z własnej głupoty, albowiem będą mieli ubaw do końca życia." Odnośnie twoich przywołań do inteligencji, twojego braku odpowiedzi na polemikę ze mną i innymi i ciągłego powtarzania jak mantra tego samego, przypomniał mi się pewien skecz Monty Pythona. https://www.youtube.com/watch?v=JPfp08UqeH0Duże podobieństwo, nieprawdaż?  Kozioł napisał(a): Ma np. dysortografię bez wątpienia i co z tego? Ale hymn Polski zna lepiej od niejednego bibliotekarza  Takiego mamy prezydenta! Nawet dla głupawego Amerykanina (nie chodzi mi o wszystkich), dla którego poza granicami USA, jest dżungla i małpy skaczą pod drzewach, znajomość hymnu narodowego to podstawa. Nawet jakby Bronisław Komorowski znał więcej zwrotek hymnu narodowego niż jego twórca, to i tak nie zmienia to faktu, że jest dyplomatycznym nieudacznikiem, który nie ma żadnego wyczucia sytuacji i fatalnie prezentuje się za granicą i nie tylko. Przypomina bardziej biesiadnego wuja sypiącego pieprzne dowcipy na rodzinnych spotkaniach aniżeli poważnego polityka. Przemówienia to też majstersztyki sztuki oratorskiej. Na wiecu partyjnym żonie też trzeba podziękować z kartki za bycie żoną i uśpić część widowni-słuchowni. Smutne, że część Polaków się z nim utożsamia. Co do pewnych deklaracji (np. zaprzestania polowań) to siedzący w branży swoje wiedzą  . W wątki zdrowotne – szczególnie w czyjeś choroby nie ma co wnikać, bo to sprawa tej osoby i jej rodziny.
Ostatnio edytowano Cz kwi 30, 2015 11:00 przez Marud, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz kwi 30, 2015 10:59 |
|
|
|