Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 5:26

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1547 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 104  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.3 
Autor Wiadomość

i
dla mnie tu jest przysłowiowy pies pogrzebany
że platforma, nie dośc, że weszła w buty pisu, to robi to w sposób jeszcze bardziej karygodny, a to z powodu inteligencji własnie...
bo, to, że ktoś robi głupie i złe rzeczy z głupoty, to mozna jeszcze zrozumieć...
ale inteligencja w poczynaniach może świadczyć o działaniu celowym zaplanowanym i świadomym... (a czy powtarzanie celowe i świadome tego o co oskarżano pis to powód do dumy?)
szkoda :(

no niestety, masz troche racji. Ale my tez jesteśmy tylko ludźmi. Przypomnij sobie wszystkie te wściekle i spienione ataki Pp Kaczyńskich na nas. Te teksty w stylu "Oni są tam gdzie stało ZOMO". Gdyby to do mnie osobiście by z tym wyjechał to straciłby część uzębienia, natychmiast!. Każda cierpliwość się kończy kiedyś.To co oni robią to nie krytyka, bo do krytyki merytorycznej to oni nie maja wiedzy i zdolności. Z PiS nie sposób normalnie rozmawiać, zwłaszcza ze prezes K. pozbył się już z partii wszystkich którzy coś sobą reprezentowali. Zostały same typki jakieś smętne., tacy od meleksów i peronów i orientacji słonia w ZOO. Zreszta: PO nie nasyła na nikogo CBA nocą. I porównaj sobie reakcje PO na casus Misiaka , z reakcja PiS na skandale w ich łonie. Poseł Karski jest w PiS , prawda? A Misiak wyleciał z hukiem !

:)

So kwi 18, 2009 14:15
zwłaszcza ze prezes K. pozbył się już z partii wszystkich którzy coś sobą reprezentowali

To typowa gadka szmatka. Jak jest w PiS, to g......... wart, ale jak go się usuwa, to peany się na jego temat pisze właśnie w tym stylu: "Pozbyto się jedynego wartościowego człowieka, jedynego rozumnego.............etc."
Oczywiście ta niby obrona ma za zadynie li tylko atakowanie PiS-u i nic więcej.
Podobnie jest z Libnickim.
Jakby został, to byłby atak, że jak można tolerować w swoich szerechach takiego człowieka, a że go wywalono, to użala sie nad nim pisząc, że PiS nawet dla swoich jest bez serca.
Jest to sprawdzona zasada, że jak się chce uderzyć to kij się zawsze znajdzie.
Cytuj:
Zostały same typki jakieś smętne

O tym właśnie przed chwila pisałem
Za moment jak ktos odejdzie z PiS-u okaże się, że to jedyny wybitny polityk w tych szeregach.
Tylko głupek da się nabrać na taką retorykę, no i niestety niewyrobiony elektorat jakim jest młodzież, dzięki któej PO odniosło i będzie odnosić sukesy.

So kwi 18, 2009 15:27
To TY chciałbyś tak to widzieć, a dla mnie jego wypowiedzi są prymitywne do cna i najgorsze, że każda wypowiedź jest dokładnie ta sama.
Zaczyna się powtarzać, ale nie dziwota, bo obnaża to jego poziom inteligencji.
Nauczył się pewnych inwektyw na pamięć i odtwarza zgrana już płytę.
Jeżeli chcecie mieć dobre notowania powinniście czym prędzej wyrzucić dwóch Panów ze swoich szeregów. Niesiołowskiego i Palikota.
Cytuj:
A co do spotu:

Prezentuje identycznie niski styl, jak spot PO z krzyżami przy drodze, więc Twoja wypowiedź jest podobna do przyganiania kotła garnkowi.

Ciekawe czy wyrażałeś podobne zdanie o Niesiołowskim, na poczatku lat 90-tych, gdy z ramienia ZHN jeździł po lewicy "jak po burej suce" :D

So kwi 18, 2009 15:33
Lewica jest wspólnym wrogiem, bo ma komusze korzenie i jest naturalnym przeciwnikiem całej prawicy.
Inna sprawa, że tamci ludzie (z tamtych lat) gdy poczuli smak pieniądza i władzy sprzedali duszę diabłu i kieruje ich tylko mamona.
Jeśli napiszesz Alus, że oni są siebie warci, to nie zaprzeczę, ale jak już kiedyś pisałem, wybieram mniejsze zło gdzie jakieś okruchy spadają z pańskiego stołu dla ludu wsi i miast.
Obecnie to nawet chcą wycyckać najbiedniejszych i wydusić z nich ostatni grosz każąc im płacić 3000 zł podatku ekologicznego za stary samochód, który ma wartość też 3000 zł.
Pozbawić może jedynego środka transportu do pracy, żeby napędzić swoim kolesiom, dealerom samochodów dodatkowej kasy za nowe autka, które kupią już nieliczni.
PO ma tylko jeden cel. Nabić kabzę swojakom (bo większość to pracodawcy i handlowcy) za cenę całkowitego zubożenia reszty społeczeństwa.

So kwi 18, 2009 16:50
nie mogę się z Tobą zgodzić
.... wszystko o czym napisałeś to niby racja...
ale....jedyną znaną polakom rzeczywistością była za rządów pisu i jest obecnie rzeczywistość telewizyjna...
zmiana w relacjonowaniu rzeczywistości jest bardzo widoczna i to dzięki tej zmianie a nie konkretom słupki poparcia rosną - bo chyba nie z powodu jakichś konkretów....
(konkrety pomińmy, bo kilkadziesiąt stron wczesniej wkleiłem tu exspose premiera tuska.... i niech spadnie na nie kurtyna milczenia)

ja rozumiem strategie nieustannego przypominania tego tekstu (i kilku innych) premiera kaczyńskiego...
ale tak często jak sie je przypomina, to tak często skutecznie zapomina sie o słowach polityków platformy
i nie chodzi tu o to, że język debaty sie popsuł, chodzi jedynie o rzeczywistość telewizyjną...., bo taką znają polacy.....
a w telewizji przypomina sie słowa premiera kaczyńskiego a zapomina o słowach polityków platformy...
gdyby premier kaczyński powiedział, że trzeba kastrować pedofilii to przypominane byłoby to średnio raz dziennie...
itd...

pzdr

So kwi 18, 2009 17:29

Jacku Rakoczy....
gdyby premier kaczyński powiedział, że trzeba kastrować pedofilii to przypominane byłoby to średnio raz dziennie...
itd...

No tak. Ale o ile wiem to p. Kaczyński zaliczył media do "układu" ( bo nie piały zachwycone na jego cześć) i od słowa do słowa ....
A pedofilów kastrować trzeba. Szkoda z to raczej chyba nie przejdzie - za duzo tu "obrońców praw" :mad:

So kwi 18, 2009 18:35
I znów winna PO...zwłaszcza nudny Palikot :D
http://wiadomosci.onet.pl/1954918,11,item.html

N kwi 19, 2009 12:17
To są kąsania rannego zwierza, który próbuje swój problem z wpłatami studentów, rencistów i emerytów przykryć rzekomym problemem Prezydenta.
Nie wiem co jest bardziej problematyczne?
Rzekomy alkoholizm Prezydenta, czy też rzekomy sposób finansowania swojej kampanii?
Co jest większym zagrożeniem dla demokracji?
Obecnie, po spocie PiS-u, takie zagrywki będziemy mieli na co dzień.
To jest tylko preludium do rzezi niewiniątek.

N kwi 19, 2009 12:42
To są kąsania rannego zwierza, który próbuje swój problem z wpłatami studentów, rencistów i emerytów przykryć rzekomym problemem Prezydenta.
Nie wiem co jest bardziej problematyczne?
Rzekomy alkoholizm Prezydenta, czy też rzekomy sposób finansowania swojej kampanii?
Co jest większym zagrożeniem dla demokracji?
Obecnie, po spocie PiS-u, takie zagrywki będziemy mieli na co dzień.
To jest tylko preludium do rzezi niewiniątek.

Palikot może i leczy swoje frustracje...ale faktury wyszukało Radio ZET.

N kwi 19, 2009 12:52
Ja nie udowadniam, że Palikot coś specjalnie wyszukał, tylko stwierdzam, że wykorzystuje każdą sposobność do ataku na swojego "ulubieńca" a tym bardziej teraz kiedy ma własne problemy.
Chce wywołać ponowny skandal za który niedawno jeszcze przepraszał w celu odciągnięcia uwagi od jego problemu.
Widzę też, że zbliżające się wybory uaktywniły szeregi fanów PO.
Jakież to znamienne. :D
A tak trudno było Was sprowokować do dyskusji.
Uśpiona gwardia wyborcza obudziła się.

N kwi 19, 2009 13:02
A tak trudno było Was sprowokować do dyskusji.
Uśpiona gwardia wyborcza obudziła się.

Dyskusji???
Ty przynajmniej prowadzisz swój monolog pisowski, niezależnie od argumentacj, okoliczności - nie lubisz Tuska, PO i dajesz temu wyraz.
Inni pozwalają sobie na inwektywy, osobiste wycieczki.
Bez sensu zatem taka "dyskusja".

N kwi 19, 2009 13:58
Alus - zgadzam się z Tobą, to chyba pierwszy raz od kąd jestem na forum, a jestem dosyć któtko w porównaniu z Tobą, pozdrawiam i życze miłej niedzieli :D

N kwi 19, 2009 14:02

Ty przynajmniej prowadzisz swój monolog pisowski, niezależnie od argumentacji, okoliczności - nie lubisz Tuska, PO i dajesz temu wyraz.
Inni pozwalają sobie na inwektywy, osobiste wycieczki.
Bez sensu zatem taka "dyskusja".

Argumenty? u Pisowca? Zapomnij, nie ten adres. :D
A Palikot bezbłędnie punktuje L. Kaczyńskiego. Nie ma innego i logicznegowytłumaczenia dla zamawiania alkoholu w "małpkach" jak to ze ktoś potrzebuje sobie golnąć bez wzgledu na miejsce i czas. A "występy" P. Prezydenta są nieraz nader podejrzane. Co tez każdy kto ma oczy widzi. Tylko nie fanatyczni wyznawcy "Słońca( podwójnego) Żoliborza. :D

N kwi 19, 2009 17:05
aluś - lubię cie i twój sposób argumentacji...
a zwłaszcza twoją wielką ciszę na pytania, na argumenty....
nie przestawaj :D
pozdrawiam serdecznie

z socjalistycznym pozdrowieniem prosto ze stu milionowej pamięci zamordowanych w imię nowego wspaniałego świata :)

N kwi 19, 2009 18:35

z socjalistycznym pozdrowieniem prosto ze stu milionowej pamięci zamordowanych w imię nowego wspaniałego świata :)

Aha. Skrytykuj PiS a zostaniesz komuchem. Skąd my to znamy?
"Skrytykujesz PZPR? Będziesz imperialistycznym zdrajcą" :D :D :D
W imieniu wszystkich masonów , układowców i członków szarej sieci protestuję! Nie chcę miec nic wspólnego Z PZPR !!! :D :D :D

Pn kwi 20, 2009 6:45
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1547 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 104  Następna strona