|
|
|
|
|
|
Przegląd prasy i Aktualności
| Autor |
Wiadomość |
|
Szczerbina
|
 Re: Przegląd prasy i Aktualności
mareta napisał(a): "Niedziela" nr 46/16.11.2025 Zemsta bez.... O co chodzi w sprawie Zbigniewa Ziobry? Wypowiada się m.in prof Piotr Gliński Hehe to żeś autorytet podała. Już lecę kupić i przeczytać. Ja powiem Ci lepiej o co chodzi. Mianowicie o to, czy Ziobro dostanie azyl na Węgrzech, a jak nie to gdzie się znajdzie, bo później zostaje tylko Białoruś i Rosja. Tyle, że to bilet w jedną stronę...
|
| N lis 16, 2025 20:56 |
|
|
|
 |
|
george45
|
Szczerbina napisał(a): mareta napisał(a): "Niedziela" nr 46/16.11.2025 Zemsta bez.... O co chodzi w sprawie Zbigniewa Ziobry? Wypowiada się m.in prof Piotr Gliński Hehe to żeś autorytet podała. Już lecę kupić i przeczytać. Ja powiem Ci lepiej o co chodzi. Mianowicie o to, czy Ziobro dostanie azyl na Węgrzech, a jak nie to gdzie się znajdzie, bo później zostaje tylko Białoruś i Rosja. Tyle, że to bilet w jedną stronę... To może być jedna z ostatnich wypowiedzi pana prokuratora Stanu Wojennego wypowiedziana w Polsce. Chodzą słuchy, że posiada wykupiony bilet... Ale ja tam nie wierzę, w płoty także.
|
| N lis 16, 2025 21:29 |
|
 |
|
mareta
|
Szczerbina napisał(a): mareta napisał(a): "Niedziela" nr 46/16.11.2025 Zemsta bez.... O co chodzi w sprawie Zbigniewa Ziobry? Wypowiada się m.in prof Piotr Gliński Hehe to żeś autorytet podała. Już lecę kupić i przeczytać. Ja powiem Ci lepiej o co chodzi. Mianowicie o to, czy Ziobro dostanie azyl na Węgrzech, a jak nie to gdzie się znajdzie, bo później zostaje tylko Białoruś i Rosja. Tyle, że to bilet w jedną stronę... Nie mam złudzeń. Gdybyś mógł, od razu byś podejrzanego zlinczował. Szkoda, bo to ciekawe, co po analizie faktów stwierdził prof Gliński.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
| N lis 16, 2025 22:40 |
|
|
|
 |
|
Szczerbina
|
mareta napisał(a): Nie mam złudzeń. Gdybyś mógł, od razu byś podejrzanego zlinczował. Szkoda, bo to ciekawe, co po analizie faktów stwierdził prof Gliński. A skąd Ty wiesz co ja bym zrobił? To, że bawi mnie ten exodus na Węgry i unikanie odpowiedzialności, nie oznacza wcale, że nie szanuje zasady domniemania niewinności.
|
| N lis 16, 2025 23:16 |
|
|
|