Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 1:24

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 Czy w czasie Euro 2012 może zabraknąć prądu? 
Autor Wiadomość
Tu nie chodzi o zaniechania poprzednich władz, tylko dalsze, olewatorskie podejście obecnych do tematu energetyki.
Na zasadzie:"Jak inni wcześniej nic nie robili, to po co ja mam teraz cokolwiek robić"

Przyzwoity komentator napisałby na przykład tak:

"Zaniechania rządów AWS, SLD, PiS grożą katastrofą w energetyce. Niestety obecny rząd też nic w tej sprawie nie robi"

Tylko że to co się odnosi do obecnego rządu przyzwoity komentator musiałby uzasadnić :!:
Ty nie przedstwiłeś żadnych dowodów na to, że premier Pawlak nic w tej sprawie nie robi. W artykule który wskazałeś nie ma ani jednego słowa zarzutów pod adresem obecnego rzadu i premiera Pawlaka :!:

Dałes jedynie dowód na to, że nie masz pojęcia o tym co obecny rząd w tej sprawie robi :razz: :razz: :razz:

Śr cze 25, 2008 13:25
Ty nie przedstwiłeś żadnych dowodów na to, że premier Pawlak nic w tej sprawie nie robi.

W ciemno moge stwierdzić, że nic nie robi, no chyba, że częstowanie się opłatkiem, dzielenie jajkiem wielkanocnym, tudzież oddając się innym podobnym przyjemnościom uznamy te czynności za ciężką pracę.
Cytuj:
Dałes jedynie dowód na to, że nie masz pojęcia o tym co obecny rząd w tej sprawie robi

Masz właśnie rzadko spotykaną okazję, aby mnie oświecić (i pozostałych userów) co aktualnie i w ostatnim czasie rząd zrobił.
Zamieniam się w słuch jak i wyostrzam wzrok przemywając moje piękne oczęta Visine.
Na tą okazję przemyłem - dodatkowo - dokładnie monitor świeżą szmatką nasączoną MR MUSCLE Max. :D

Śr cze 25, 2008 15:07
Tu nie chodzi o zaniechania poprzednich władz, tylko dalsze, olewatorskie podejście obecnych do tematu energetyki.
Na zasadzie:"Jak inni wcześniej nic nie robili, to po co ja mam teraz cokolwiek robić"

Nie zrozumiałeś co napisałem?
W artykule na ktory sie powołujesz nie ma ani słowa wskazujacego na zaniedbania obecnego rzadu a ty tez nie przedtawiłes żadnego argumentu tylko oszczerstwa.

Zgłos sie do tych dwoch pajaców Ałganowa z Instytutu Plugawienia Narodu, - nadajesz sie na ich asystenta :razz:

Śr cze 25, 2008 16:25

Nie przejmujcie się Euro! Itak w 2012 ma być koniec świata...

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Śr cze 25, 2008 19:31
Nie przejmujcie się Euro! Itak w 2012 ma być koniec świata...

Jestem za.
Może wreszcie świat oczyści się z tego smrodu.
Szambo od czasu do czasu trzeba wypłukać.

Śr cze 25, 2008 19:42

No! I wreszcie ktoś myśli podobnie jak ja...

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Śr cze 25, 2008 20:45
Gruby jest jedną z tych osób, która chce utrwalić osad z tamtych lat i to w taki sposób, aby żadne tsunami, ani rok 2012 nie mógł tego zmyć, ani usunąć.
Przybiera oblicze wręcz świętego epatując nas - w sposób ciągły - przykazaniami z dekalogu, próbując wygonić rzekomo siedzącego w nas Szatana.
Jedakowoż jest całkowicie odwrotnie, i to on jest wilkiem, nie My, a Szatana niech szuka w sobie.

Cz cze 26, 2008 9:48

Gruby jest przykładem na zjawisko zwane polaryzacją grupową... :)

Cz cze 26, 2008 9:59
Gruby jest jedną z tych osób, która chce utrwalić osad z tamtych lat i to w taki sposób, aby żadne tsunami, ani rok 2012 nie mógł tego zmyć, ani usunąć.
Przybiera oblicze wręcz świętego epatując nas - w sposób ciągły - przykazaniami z dekalogu, próbując wygonić rzekomo siedzącego w nas Szatana.Jedakowoż jest całkowicie odwrotnie, i to on jest wilkiem, nie My, a Szatana niech szuka w sobie.

Rzekomo :?:
A to nie Szatan powoduje,że nagminnie łamiesz ósne przykazanie Boże, tak jak ostatnio z oszczerstwami na Pawlaka :?:
A jeżeli to nie Szatan to kto :?:
Czyzby Maryja - ta z koscioła toruńsko-katolickiego :?: :evil:

Ps.

Ani mi w głowie wyganiać z ciebuie Sztana.
O to niech sie martwi Twój spowiednik.
Jam ateista, mnie Twoja dusza nie interesuje :razz:
Ja tylko pokazuję kiedy mijasz sie z prawdą :!:

Cz cze 26, 2008 10:55

Wziąłbyś się lepiej za odchudzanie, zamiast androny pleść na forum.

Cz cze 26, 2008 11:13
Zobacz profil WWW

Osiris- spoko...

Gruby jest przykładem na zjawisko zwane polaryzacją grupową... :)

Czy to zjawisko przejawia się w używaniu pierwszej osoby liczby mnogiej przez adwersarzy? Do tego pisanej wielką literą, może w nawiązaniu do formy "My Król" ;)

Cz cze 26, 2008 11:21

Jeden z jego aspektów polega na tym, że rozmawiając w grupie- przedstawia sie swoje poglądy jako bardziej radykalne niż są w rzeczywistości...

Dzieje się to bardziej podświadomie- by być zauważonym - chociażby...

Cz cze 26, 2008 11:24

Jeden z jego aspektów polega na tym, że rozmawiając w grupie- przedstawia sie swoje poglądy jako bardziej radykalne niż są w rzeczywistości...

Dzieje się to bardziej podświadomie- by być zauważonym - chociażby...

Dzięki z wyjaśnienie :)

Tak na moje niefachowe oko, to Ty i Stanisław Adam jesteście modelowymi przykładami na polaryzacją grupową.

Cz cze 26, 2008 11:47
Hmm...moze w każdym razie nieświadomie... :-)

Cz cze 26, 2008 12:09
A to nie Szatan powoduje,że nagminnie łamiesz ósne przykazanie Boże, tak jak ostatnio z oszczerstwami na Pawlaka

No cóż, chyba się przyda jaki egzorcysta, co by mnie uwolnił od tej bestii.
Apage Satanas!!!
APAGE! APAGE! :bije: :killer: :prysznic: :cisza:

Cz cze 26, 2008 12:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona