Czy w czasie Euro 2012 może zabraknąć prądu?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Tu nie chodzi o zaniechania poprzednich władz, tylko dalsze, olewatorskie podejście obecnych do tematu energetyki. Na zasadzie:"Jak inni wcześniej nic nie robili, to po co ja mam teraz cokolwiek robić"
Przyzwoity komentator napisałby na przykład tak:
"Zaniechania rządów AWS, SLD, PiS grożą katastrofą w energetyce. Niestety obecny rząd też nic w tej sprawie nie robi"
Tylko że to co się odnosi do obecnego rządu przyzwoity komentator musiałby uzasadnić
Ty nie przedstwiłeś żadnych dowodów na to, że premier Pawlak nic w tej sprawie nie robi. W artykule który wskazałeś nie ma ani jednego słowa zarzutów pod adresem obecnego rzadu i premiera Pawlaka
Dałes jedynie dowód na to, że nie masz pojęcia o tym co obecny rząd w tej sprawie robi 
|
Śr cze 25, 2008 13:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ty nie przedstwiłeś żadnych dowodów na to, że premier Pawlak nic w tej sprawie nie robi. W ciemno moge stwierdzić, że nic nie robi, no chyba, że częstowanie się opłatkiem, dzielenie jajkiem wielkanocnym, tudzież oddając się innym podobnym przyjemnościom uznamy te czynności za ciężką pracę. Cytuj: Dałes jedynie dowód na to, że nie masz pojęcia o tym co obecny rząd w tej sprawie robi
Masz właśnie rzadko spotykaną okazję, aby mnie oświecić (i pozostałych userów) co aktualnie i w ostatnim czasie rząd zrobił.
Zamieniam się w słuch jak i wyostrzam wzrok przemywając moje piękne oczęta Visine.
Na tą okazję przemyłem - dodatkowo - dokładnie monitor świeżą szmatką nasączoną MR MUSCLE Max. 
|
Śr cze 25, 2008 15:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Tu nie chodzi o zaniechania poprzednich władz, tylko dalsze, olewatorskie podejście obecnych do tematu energetyki. Na zasadzie:"Jak inni wcześniej nic nie robili, to po co ja mam teraz cokolwiek robić"
Nie zrozumiałeś co napisałem?
W artykule na ktory sie powołujesz nie ma ani słowa wskazujacego na zaniedbania obecnego rzadu a ty tez nie przedtawiłes żadnego argumentu tylko oszczerstwa.
Zgłos sie do tych dwoch pajaców Ałganowa z Instytutu Plugawienia Narodu, - nadajesz sie na ich asystenta 
|
Śr cze 25, 2008 16:25 |
|
|
|
 |
Sareneth
|
Nie przejmujcie się Euro! Itak w 2012 ma być koniec świata...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Śr cze 25, 2008 19:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sareneth napisał(a): Nie przejmujcie się Euro! Itak w 2012 ma być koniec świata...
Jestem za.
Może wreszcie świat oczyści się z tego smrodu.
Szambo od czasu do czasu trzeba wypłukać.
|
Śr cze 25, 2008 19:42 |
|
|
|
 |
Sareneth
|
No! I wreszcie ktoś myśli podobnie jak ja...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Śr cze 25, 2008 20:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gruby jest jedną z tych osób, która chce utrwalić osad z tamtych lat i to w taki sposób, aby żadne tsunami, ani rok 2012 nie mógł tego zmyć, ani usunąć.
Przybiera oblicze wręcz świętego epatując nas - w sposób ciągły - przykazaniami z dekalogu, próbując wygonić rzekomo siedzącego w nas Szatana.
Jedakowoż jest całkowicie odwrotnie, i to on jest wilkiem, nie My, a Szatana niech szuka w sobie.
|
Cz cze 26, 2008 9:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Osiris- spoko...
Gruby jest przykładem na zjawisko zwane polaryzacją grupową... 
|
Cz cze 26, 2008 9:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Gruby jest jedną z tych osób, która chce utrwalić osad z tamtych lat i to w taki sposób, aby żadne tsunami, ani rok 2012 nie mógł tego zmyć, ani usunąć. Przybiera oblicze wręcz świętego epatując nas - w sposób ciągły - przykazaniami z dekalogu, próbując wygonić rzekomo siedzącego w nas Szatana.Jedakowoż jest całkowicie odwrotnie, i to on jest wilkiem, nie My, a Szatana niech szuka w sobie.
Rzekomo
A to nie Szatan powoduje,że nagminnie łamiesz ósne przykazanie Boże, tak jak ostatnio z oszczerstwami na Pawlaka
A jeżeli to nie Szatan to kto
Czyzby Maryja - ta z koscioła toruńsko-katolickiego
Ps.
Ani mi w głowie wyganiać z ciebuie Sztana.
O to niech sie martwi Twój spowiednik.
Jam ateista, mnie Twoja dusza nie interesuje
Ja tylko pokazuję kiedy mijasz sie z prawdą 
|
Cz cze 26, 2008 10:55 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Oj, Gruby, Gruby.
Wziąłbyś się lepiej za odchudzanie, zamiast androny pleść na forum.
Cz cze 26, 2008 11:13 |
|
 |
SweetChild
|
Teresse napisał(a): Osiris- spoko... Gruby jest przykładem na zjawisko zwane polaryzacją grupową... 
Czy to zjawisko przejawia się w używaniu pierwszej osoby liczby mnogiej przez adwersarzy? Do tego pisanej wielką literą, może w nawiązaniu do formy "My Król" 
|
Cz cze 26, 2008 11:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
nie...
Jeden z jego aspektów polega na tym, że rozmawiając w grupie- przedstawia sie swoje poglądy jako bardziej radykalne niż są w rzeczywistości...
Dzieje się to bardziej podświadomie- by być zauważonym - chociażby...
|
Cz cze 26, 2008 11:24 |
|
 |
SweetChild
|
Teresse napisał(a): Jeden z jego aspektów polega na tym, że rozmawiając w grupie- przedstawia sie swoje poglądy jako bardziej radykalne niż są w rzeczywistości...
Dzieje się to bardziej podświadomie- by być zauważonym - chociażby...
Dzięki z wyjaśnienie
Tak na moje niefachowe oko, to Ty i Stanisław Adam jesteście modelowymi przykładami na polaryzacją grupową.
|
Cz cze 26, 2008 11:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hmm...moze w każdym razie nieświadomie... 
|
Cz cze 26, 2008 12:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A to nie Szatan powoduje,że nagminnie łamiesz ósne przykazanie Boże, tak jak ostatnio z oszczerstwami na Pawlaka
No cóż, chyba się przyda jaki egzorcysta, co by mnie uwolnił od tej bestii.
Apage Satanas!!!
APAGE! APAGE! 
|
Cz cze 26, 2008 12:43 |
|
|
|