|
|
|
Polityka i ,,odpowiedzialne stołki "tylko dla ateistów?
Autor |
Wiadomość |
Sareneth
|
Taa... Wspomnę jeszcze, że papież dał "błogosławieństwo" III rzeszy na holokaust. Nie było jego jakiegokolwiek sprzeciwu. I niemożliwe jest połączenie bez konfliktów jakiejkolwiek wiary z polityką, nie wywołując między nimi konfliktu interesów.
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Pn cze 23, 2008 18:26 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
Kolejny troll-odkrywca? 
Pn cze 23, 2008 22:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Stanisław Adam napisał(a): Kolejny troll-odkrywca? 
Prawda w oczy kole
Nie bój sie prawdy - prawda Cie wyzwoli
Ps.
Jak tam pranie rodzinnych brudów Kiedy będziesz gotowy dotrzymać danego publicznie słowa
|
Wt cze 24, 2008 7:39 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Prawda w oczy kole"...Gruby miast popierać trolle, przeczytaj co pisze Dawid Dalin, konserwatywny rabin, profesor
http://www.opoka.org.pl/biblioteka/T/TH ... dalin.html
|
Wt cze 24, 2008 9:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Gruby miast popierać trolle............
Gruby jest w stanie nawet sobie odmrozić uszy, żeby zrobić cioci na złość.
|
Wt cze 24, 2008 17:26 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Znam to.
Od mniej więcej roku mam takiego można powiedzieć osobistego prywatnego nawracacza w osobie kolegi z lat szkolnych
Przyznaję,że moja wypowiedź była taka bardziej sofistyczna, ale zwracam uwagę że w krotka wypowiedż tego, kogo nazywacie "trollem" zawierała rownież zdanie, które brzmiało:
"I niemożliwe jest połączenie bez konfliktów jakiejkolwiek wiary z polityką, nie wywołując między nimi konfliktu interesów."
A to jest w w duzym stopniu prawdziwe i bardziej się odnosi do tematu dyskusji niz spór o postawę Piusa XII
|
Śr cze 25, 2008 8:30 |
|
 |
Sareneth
|
Stanisław Adam napisał(a): Kolejny troll-odkrywca? 
Czy to miało być do mnie? Katolicki fanatyk...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Śr cze 25, 2008 9:05 |
|
 |
Sareneth
|
I nie pisałem mojego posta ot tak dla przyjemności, ale do postów Teresse i babinicza, więc proszę bez żadnych insynuacji. Nie musisz od razu obrażać ludzi, którzy piszą coś, co Ci się nie podoba...
|
Śr cze 25, 2008 9:21 |
|
|
|