Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 23:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Wyborcza zbankrutuje? 
Autor Wiadomość
jo_tko, nie stresuj się, młodzież gimnazjalna musi mieć w końcu okazję do ćwiczenia ciętej riposty w ogniu dyskusji. Dajmy im więc szansę ;)

A odpowiadając na posta i omijając personalne uwagi:
Drogi maccieju, młody padawanie forumowych dyskusji - ton, który opacznie zrozumiałeś jako mentorski wynika tylko z chęci naprawienia ewidentnych błędów Twojej wypowiedzi, wynikających zapewne z marnej jakości źródeł z jakich korzystasz (absolutnie nie sugeruję, że głupota jaką napisałeś wynika z błędnego toku Twojego myślenia oraz, na przykład, niemożności wyciągnięcia obiektywnego wniosku).

Miałem po prostu nadzieję wspomóc Cię nieco, wszak do prezentowania swoich poglądów musisz używać rzetelnej i prawdziwej informacji, a nie takiego szumu, jaki oczywiście nie ze swojej winy zaprezentowałeś.

Jednocześnie myślałem, że docenisz mój wkład w Twoje zdolności dyskusyjne, co pozwoli Ci uniknąć ośmieszania się w sytuacji, kiedy przedstawione przez Cię argumenty okażą się właśnie taką bzdurą jak prostowane przeze mnie.

Pamiętaj! Znajomość faktów to podstawa dyskusji!

Z dyskusyjnym pozdrowieniem,
Crosis ;)

Śr lis 26, 2008 17:40
Ludzie na poziomie to sięgają po "internet" a nie te papierkowe archaizmy nadające się jedynie na inne cele.
Choć osobiście wolę Velvet niż Wyborczą, bo nie porysuje mojej skóry jakże w tamtym miejscu delikatnej.

Cz lis 27, 2008 15:27
Wiesz, w podróży czasem dobrze jest mieć "papier" ;)

Poza tym ja akurat lubię czasem usiąść na kawie i poczytać gazetę. Komputera mam dość w pracy...

Crosis

Cz lis 27, 2008 16:52

"obiektywny": bezstronny, wolny od uprzedzeń; rzeczowy, odpowiadający rzeczywistości
Nie ma takiej gazety, i nigdy nie będzie, dlatego trzeba szukać prawdy w oparciu o różne źródła. A przede wszystkim myśleć i patrze krytycznie na to, co się czyta, wtedy żadna Wyborcza nam wody z mózgu nie zrobi.

Pn gru 01, 2008 7:41
W ostatnim wydaniu GN reg. M. Jakimowicz "Koniec gazet" podał w % spadek sprzedazy dzienników i tygodników we wrzesniu 2008 w porównaniu do wrzesnia 2007r..
GW dzieli los wielu innych tytułow - spadek - 15%; Rzepa o 135, Polityka o 8,25; Neewswek 0 9,5%; Wprost o 25,4%; rekordzista Dziennik niemal o 50%.
Radość zatem ze spatku sprzedazy GW była przedwczesna i nieuzasadniona.

Pn gru 01, 2008 8:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2