Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 17:33

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Zadziorni homoseksualiści 
Autor Wiadomość

Post Re: Zadziorni homoseksualiści
Co do podobieństw do nekrofilii: trzeba by zanalizować płeć zwłok i zboczeńca. Podobnie przy zoofilii. Nie znam takich analiz.

Co do pedofilii, to tutaj jest bałagan pojęć. Medycznie pedofilia, to pociąg do niedojrzałych fizycznie dzieci. Prawnie w Polsce, to seks z osobami poniżej 15 roku życia - zatem te zbiory się nie pokrywają ściśle.

Natomiast zauważalne jest - wg statystyk - częste występowanie pedofilii (wg znaczenia prawnego) homoseksualnej - około 50% przypadków. A podobno homoseksualistów w społeczeństwie jest mniej, dużo mniej. Oczywiście, wymagałoby to dokładniejszych badań - i odniesienia do pojęć medycznych, nie prawnych. Ale danych brak, i ciężko robić takie badania bez oskarżeń o fałszowanie (z dowolnej strony, niezadowolonej z wyników).

Śr sty 20, 2010 16:51
Cytuj:
Jesli kojarzysz definicje tych 3 zaburzen to powinienes to zauwazyc.

Dla katolika i wiary chrześcijańskiej homoseksualizm jest zaburzeniem, choć nie tak kontrowersyjnym jak inne wymienione.
Trzeba się z tym pogodzić.
Nie można nas zmuszać byśmy postrzegali gejów tak jak oni sami siebie postrzegają.

Śr sty 20, 2010 17:51

Osiris, to może ja otworzę wątek "Zadziorni słuchacze Radia Maryja"?
http://www.youtube.com/watch?v=nWsTlloL5bo od 0.45.

A moze "Zadziorni wyborcy LPR"...
http://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4
http://www.youtube.com/watch?v=-5L9w00xigQ

W każdej grupie społecznej znajdzie się czarna owca, jesli nie zrozumiałeś aluzji... ;)

W sobotę piłam piwo z kolegą, jest gejem, co niedziela chodzi do kościoła, modli się i zaciekle broni PiS-u. I co?

Nie pochwalam zarówno wypowiedzi posła, która była kłamliwa, obraźliwa, "ponizej pasa", ani też reakcji garstki gejowskich frustratów. Jedna o druga strona nie zachowała się z klasą.

Śr sty 20, 2010 18:35

Stara nie pomyślałaś, że osiris po prostu boi sie o swoją pupcie? Nie no joke... chociaż w dzisiejszych czasach to wiesz...
Ja tam oficjalnie skończyłem z gadaniem o gejach. Prosta sprawa: jak mnie zaatakują to się będę o swoją dupę *********** do samego końca no i trudno.
A teraz tak na chłopski rozum... Tacy ludzie zawsze byli i zawsze będą. Lepiej ich zostawić w spokoju byle sobie na zbyt wiele nie pozwali. Bo co by było gdyby zeszli do podziemia przez zbytnie represje? Stałoby się to trendy i zrobiłby się większy problem.

Z resztą aż tak mi nie przeszkadzają ;] więcej lasek dla mnie!

Platon

Śr sty 20, 2010 21:19

Jedna i druga strona zachowaly sie delikatnie mowiac bezmyslnie...

Cz sty 28, 2010 22:17

Duskusja na temat homo-bez poprawnosci politycznej. Dyskusje prowadza politycy Prawicy Rzeczypospolitej
http://www.youtube.com/watch?v=VuAOuL3UQgg

So sty 30, 2010 0:13

Ukyo napisał(a):
W sobotę piłam piwo z kolegą, jest gejem, co niedziela chodzi do kościoła, modli się i zaciekle broni PiS-u. I co?

Niektórzy żydzi czytali Mein Kampf dla przyjemności ;-)
Ale serio mówiąc- nic w tym aż tak dziwnego. Przecież orientacja seksualna nie jest połączona trwale ani z wyznaniem, ani pogladem politycznym. Podejrzewam że nie jest związana z niczym.

So sty 30, 2010 12:25
Cytuj:
Podejrzewam że nie jest związana z niczym.

No z popędem i to jest nienaturalne, bo stwórca wyposażył nas w popęd dla prokreacji a nie dla fanaberii seksualnych niezgodnych z naturą.
Jeżeli przyjmiemy tezę, że to prywatna sprawa każdego człowieka to też nie powinniśmy zabraniać stosunków ze zwierzętami, dziećmi............etc. o czym właśnie rzecze ów temat.

So sty 30, 2010 13:29

osiris nie myl pojęć, bo to już demagogia !!

Chodzi o stosunek seksualny wykonywany za zgodą dwóch facetów. Nie ma to nic wspólnego z zoofilią czy pedofilią!

So sty 30, 2010 13:36
Cytuj:
Chodzi o stosunek seksualny wykonywany za zgodą dwóch facetów.

Dziękuję za wyprowadzenie mnie z błędu. :D
Ale tak na serio.
Stosunek ów z czegoś wynika.
Z nienormalnego (niezgodnego z naturą) popędu podobnego chociażby do zoofilii i pedofilii.

So sty 30, 2010 14:01
Kto sieje wiatr, zbiera burzę - tak można skwitować całą sprawę. Poseł się zagalopował i wkurzył niektórych ludzi. Owszem, niektóre określenia są rynsztokowe i tego typu posunięć nie popieram (nienawidzę chamstwa po jakiejkolwiek stronie), ale w jakiś sposób pan poseł sam się o to prosił.

So sty 30, 2010 14:10

O homoseksualizmie istnieje już wątek w dziale "Wiara i Prawda" i dyskusję proszę tam kontynuować.
Tutaj rozmawiamy o akcji homoseksualistów wobec posła PiS

So sty 30, 2010 14:11

Kamyk napisał(a):

Tutaj rozmawiamy o akcji homoseksualistów wobec posła PiS

Słuszny powód, słuszny cel, bardzo niesłuszny sposób... cóż więcej można powiedzieć? Nie należy się dziwić, kiedy zelżony człowiek zachowuje się gwałtownie.

So sty 30, 2010 23:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2