|
|
|
Autor |
Wiadomość |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
 Re: Ratujmy poczęte dzieci
Tym, którzy chcieliby się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat, proponuję lekturę książki: Stanislav Grof " Poza mózg. Narodziny, śmierć i transcendencja w psychoterapii".
Soul33, gdy podajesz takie rewelacje, podawaj źródło.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
N lis 21, 2010 23:50 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Philip Zimbardo - "Psychologia i Życie". Albo Robert Cialdini - "Wywieranie wpływu na ludzi" (zaznaczam, że tak żenujący tytuł to tylko polskie tłumaczenie "Influence. Theory and Practice"; książka jest też podręcznikiem dla studentów).
Nie jestem już pewien, która z nich.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn lis 22, 2010 0:01 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Fajnie, że napisałeś. Dziękuję. Influence to zupełnie co innego niż programming, dzięki za wyjaśnienie.
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Pn lis 22, 2010 0:11 |
|
|
|
 |
Angella_S
zbanowana na stałe
|
Co do Grofa dwie ciekawe jego ksiązki wydała Okultura: "Kiedy niemozliwe staje się mozliwe" oraz "Najdalsza podróż- misterium i świadomość śmierci"
_________________ "Kiedy zorientowałem się, że jestem symbolem Polski, wpadłem w depresję" - ORZEŁ
|
Śr gru 08, 2010 23:43 |
|
 |
Gita2
|
Modlitwę w intencji poczetych dzieci w jedności z Ojcem Świętym Benedyktem XVI podjęliśmy podczas rekolekcji Civitas Christiana w Sanktuarium Maryjnym w Trąbkach Wielkich w dniach 26-27 listopada. Ratować dzieci poczęte mozna też przez duchową adopcję. Módlmy się o dzieci poczęte, ale również za rodziców, a w szczególności za matki noszące pod sercem dziecko, które ma się narodzić.
|
Pt gru 10, 2010 10:46 |
|
|
|
|
|