Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 23:59

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 875 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 59  Następna strona
 Herezja smoleńska 
Autor Wiadomość

Post Re: Herezja smoleńska
A na czym polega "PiSowski ogląd świata"?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

So maja 14, 2011 10:36
Johnny99 napisał(a):
A na czym polega "PiSowski ogląd świata"?

Na poczuciu wyższości, misyjności i podejrzewaniu wszystkich poza własnymi szeregami o niecne zamiary....podejrzliwość i deprecjonowanie wszyskich spoza PiS dominuje.....

So maja 14, 2011 10:43

Aha. To znaczy, że nie mam PiSowskiego oglądu świata.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

So maja 14, 2011 10:46
Alus napisał(a):
Dziwne gdybyś Ty nie rozumiał :)........"istnieją zresztą niepotwierdzone informacje, że zdarzenie w Bydgoszczy mogło być rządową prowokacją"....toczka w toczkę, nie 100, ale w 1000% PiSowski ogląd świata :D :lol:

A oto przyczyny prowokacji bydgoskiej :

http://www.youtube.com/watch?v=S1eoVgVM3As&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=BbscRMAb ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=l9tnyiTL ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=ns3LM9PlVTY

( ten facet z tubą, to zdaje się jest Staruch - przyszli po niego o świcie, i już nic więcej nie powie )

Kluby zrozumiały już naukę płynącą z prowokacji bydgoskiej , ustami swych działaczy złożyły samokrytykę i zobowiązują się do kontrolowania treści napisów na transparentach.

>>"Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było."

Martin Niemöller

Łamanie praw człowieka jest złe. Zawsze i wszędzie. Tym razem bądźmy z kibicami.

Marcin Janasik <<

( wpis na S24 )

http://www.youtube.com/watch?v=w3qK1RV6 ... re=related

So maja 14, 2011 11:24

A mnie się nie podoba czarno-biały PiSowski obraz świata. Są sprawy, w których popieram Platformę. Są sprawy, które w działalności tej formacji budzą mój głęboki sprzeciw. Znalazłyby sie i sprawy, w których mi po drodze z PiS. Ale okazuje się, ze jeśli nie mam poglądów w 100% jak PiS, to nie jestem prawdziwym Polakiem. Racja. Choć ta kultura jest mi najbliższa, w moich żyłach płynie też krew innych narodowości. Choć nie powinno to mieć żadnego znaczenia. Wszak można oznaczyć grupę krwi, RH, ale akurat narodowość nie...

Aha, i nie jestem zwolennikiem PJN, ani PSL ani SLD.... Po prostu mam swoje własne polityczne poglądy i głosuje na tych, z którymi mi najbliżej...

Na pewno natomiast budzi mój sprzeciw styl, a jakim PiS prowadzi politykę. Zaognianie nastrojów w społeczeństwie zawsze jest złe. No i trudno mi byłoby głosować na partię, która dobro Polski upatruje głownie w wybudowaniu jednego czy dwóch pomników...

So maja 14, 2011 12:08
Prowokacja bydgoska...zamach smoleński....zaniedbanie powodziowe Tuska...zmowa Tuska i Putina....zamach na RM.....jednym słowem: ukochane klimaty PiS.

So maja 14, 2011 13:44
Alus napisał(a):
Prowokacja bydgoska...zamach smoleński....zaniedbanie powodziowe Tuska...zmowa Tuska i Putina....zamach na RM.....jednym słowem: ukochane klimaty PiS.

Zapomniałam :oops: ......ciemny lud...czarna masa do autu...

So maja 14, 2011 14:28
Alus napisał(a):
Alus napisał(a):

~Alus, jeśli dyskutujesz na poważnie, to może o tym :
http://ozsk.salon24.pl/306405,oswiadcze ... h-ligowych

a jeśli ma być na wesoło, to może tak :
http://www.youtube.com/watch?v=4y551onD ... r_embedded

So maja 14, 2011 15:19
oleksa57 napisał(a):
Alus napisał(a):
Alus napisał(a):

~Alus, jeśli dyskutujesz na poważnie, to może o tym :
http://ozsk.salon24.pl/306405,oswiadcze ... h-ligowych

a jeśli ma być na wesoło, to może tak :
http://www.youtube.com/watch?v=4y551onD ... r_embedded

Stawiasz parlamentarzystów PiS - Kurskiego i Derę - w jednym szeregu z kibicami/kibolami i kabareciarzami?
Swoją drogą oświadczenie ozsk jest kuriozalne - zwłaszcza punkt o alkoholu.....ale czego wymagać od faceta, który pluje na rodzinę z dziećmi, do tego ubraną w odzież w barwach narodowych.......

So maja 14, 2011 18:24

Cytuj:

Fani PO wszystko to sobie poustawiają w takim rządku - i już w ogóle nie muszą o niczym myśleć ani nad niczym się zastanawiać. Po prostu: zamach na RM, zamach smoleński i zaniedbania powodziowe to dokładnie to samo - "pisowskie gadanie". Wszystko, co mogłoby uderzać w Ukochaną Władzę, jest tylko "pisowskim gadaniem".

So maja 14, 2011 19:01
Johnny99 napisał(a):
Cytuj:

Fani PO wszystko to sobie poustawiają w takim rządku - i już w ogóle nie muszą o niczym myśleć ani nad niczym się zastanawiać. Po prostu: zamach na RM, zamach smoleński i zaniedbania powodziowe to dokładnie to samo - "pisowskie gadanie". Wszystko, co mogłoby uderzać w Ukochaną Władzę, jest tylko "pisowskim gadaniem".

Gdyby się jeszcze dało dowieść, że trzęsienie ziemi w Japonii to też wina Tuska i PO, to PiS skwapliwie by tego dowiodło.
Przecież dwie kaczki, które ponoć wyleciały zza ołtarza w trakcie Mszy św za wszystkie ofiary katastrofy pod Smoleńskiem, też nie znalazły się tam przypadkowo.
O. Rydzyk przez cały rok przypomina tą "prowokację".
Czytałam też dywagacjie, watpliwości, czy aby wulkan na Islandii wybuchł sam z siebie, bez ingerencji "osób trzecich"....
Nie wspominając o sławetnym helu....

So maja 14, 2011 19:10

Alus napisał(a):

I jeszcze PISowcy wierzą, że Politkowską ktoś zamordował, że Litwinienko został otruty a Chodorkowski siedzi za krytykę Putina. Wstyd mi za wyznawców PISu!

So maja 14, 2011 19:19

Cytuj:
Czytałam też dywagacjie, watpliwości, czy aby wulkan na Islandii wybuchł sam z siebie, bez ingerencji "osób trzecich"....
Nie wspominając o sławetnym helu....

Tak jak mówiłem, tok myślenia fanów PO jest prosty - skoro jakiś pisowiec dywagował na temat helu, to znaczy, że wszystko co powiedział Tusk na temat katastrofy jest prawdą.

So maja 14, 2011 19:31
Cytuj:
Tak jak mówiłem, tok myślenia fanów PO jest prosty - skoro jakiś pisowiec dywagował na temat helu, to znaczy, że wszystko co powiedział Tusk na temat katastrofy jest prawdą.

Tak znaczy tylko w Twoim mniemaniu :)

So maja 14, 2011 19:34

Mniemanie to jest oparte w sporej mierze na twoich postach.

So maja 14, 2011 19:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 875 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 59  Następna strona