wystarczy w zupełności. mnei tylko zastanawia, czemu wiele osób reaguje taką niechęcią na takei działania. Np. prędzej umrą niż wrzucą 5zł do puszki fundacji dla zwierząt.
Śr sty 04, 2012 20:00
jesienna
Re: APEL KARPIA
Margaret_ka napisał(a):
wystarczy w zupełności. mnei tylko zastanawia, czemu wiele osób reaguje taką niechęcią na takei działania. Np. prędzej umrą niż wrzucą 5zł do puszki fundacji dla zwierząt.
ja nie mam aż takich oczekiwań (5zł do puszki) mnie wystarczy, żeby obrońcy zwierząt nie byli ośmieszani czy atakowani żeby im w spokoju pozwolono robić swoje....
_________________ informuję, że nieużywanie dużych liter przeze mnie nie wynika absolutnie z braku szacunku dla kogokolwiek ale jest przede wszystkim spowodowane szybkoscią z jaką piszę (oraz czasem pewnymi problemami z klawiaturą), proszę o wyrozumiałość.
Śr sty 04, 2012 21:02
mareta
Re: APEL KARPIA
Alus napisał(a):
kropeczka_ns napisał(a):
quote] Tylko gdzie teraz znaleźć chłopa, który trzyma 30 kur w zagrodzie W wioskach w moich rodzinnych stronach, w stronach męża, kupują jaja w sklepach, a podwórka wyłożone kostką, lub wysiany trawniczek....zero kur bo sr***ą i śmierdzi.
Będę mieć swoje jajka, tylko muszę wyłożyć kasę na ogrodzenie inaczej lisy wszystko by mi zjadły i dokończenie kurnika.