Próba samobójcza prokuratora wojskowego.
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Próba samobójcza prokuratora wojskowego.
Johnny99 napisał(a): Alus napisał(a): Zaliczyłeś wtopę dając wypowiedź prok. Przybyła o motywach czynu, m.in. w obronie prok. Parulskiego. Niestety, nie jestem fanatykiem PiS, więc w ogóle nie widzę potrzeby podejmowania tego wątku. Natomiast ty jesteś fanatyczną PiS-haterką, której z PiS kojarzy się absolutnie wszystko i bez odwołania się do PiS nie jesteś w stanie w ogóle o niczym rozmawiać. Jak długo jeszcze będziesz naśladował żabę? 
|
Wt sty 10, 2012 13:21 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
Cytuj: Prokurator Mikołaj Przybył przyznał, że strzelając sobie w twarz chciał popełnić samobójstwo. Całe szczęście. Przede wszystkim dlatego, że przeżył, ale też dlatego, że fani teorii spiskowych będą musieli porzucić koncepcję zabójstwa na zlecenie Tuska. Chociaż... musi to na Rusi 
|
Wt sty 10, 2012 13:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild napisał(a): Cytuj: Prokurator Mikołaj Przybył przyznał, że strzelając sobie w twarz chciał popełnić samobójstwo. Całe szczęście. Przede wszystkim dlatego, że przeżył, ale też dlatego, że fani teorii spiskowych będą musieli porzucić koncepcję zabójstwa na zlecenie Tuska. Chociaż... musi to na Rusi  Rzekłeś no i masz http://gosc.pl/doc/1050092.Zabili-go+uciekł Gdy się chce psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie...także bez problemu w katolickich mediach 
|
Wt sty 10, 2012 14:34 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
Szczerze pisząc, to moje odczucia są zgodne z tym, co napisał Tomasz Rożek 
|
Wt sty 10, 2012 15:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild napisał(a): Szczerze pisząc, to moje odczucia są zgodne z tym, co napisał Tomasz Rożek  Nie usiłuję zrozumieć co czuł prok. Przybył, dlaczego tak się zachował, wiem jedno - nikt nie strzela do siebie tylko dla uprawiania gry. Reperkusje tego czynu będą mu towarzyszyły przez całe dalsze życie. Więc nie potrafię przyjąć, że może stać za tym tylko medialna demonstracja.
|
Wt sty 10, 2012 15:57 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): SweetChild napisał(a): Szczerze pisząc, to moje odczucia są zgodne z tym, co napisał Tomasz Rożek  Nie usiłuję zrozumieć co czuł prok. Przybył, dlaczego tak się zachował, wiem jedno - nikt nie strzela do siebie tylko dla uprawiania gry. Reperkusje tego czynu będą mu towarzyszyły przez całe dalsze życie. Więc nie potrafię przyjąć, że może stać za tym tylko medialna demonstracja. W pełni się z tobą Alus zgadzam. Ci którzy ten osobisty dramat uważają to za demonstrację medialną idą w odczłowieczeniu rękę w rękę z dziennikarzami, którzy zamiast rzucić się na pomoc rzucili się do aparatów fotograficznych. Jeden (sic!) reporter (Głosu Wielkopolskiego) zamiast rzucic się do aparatu rzucił się w stronę niedoszłego samobójcy, sprawdził czy zyje i wzywał swoich kolegów po fachu po pomoc (ci natomiast błyskali fleszami).
|
Wt sty 10, 2012 16:08 |
|
 |
SweetChild
|
Właściwie to zgadzam się z Wami, Alus i Kozioł, sam mam podobne wątpliwości, dlatego wcześniej nie odważyłem się podzielić moimi odczuciami w tym wątku. A i podpisanie się pod stanowiskiem Tomasza Rożka przyszło mi z pewnym zakłopotaniem  Jednak nic na to nie poradzę, że takie spostrzeżenia, nawet jeśli moralnie dwuznaczne, nasuwają mi się same 
|
Wt sty 10, 2012 16:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): A Johnny gdy GW walczy o wolnośc do aborcji pluje na taką walkę, gdy GW walcząc o nieograniczoną wolność dziennikarzy wyraża się o GW pochlebnie I to mówi Alus, katoliczka. Poziom Twoich argumentów jest żenujący. Alus, mam taką prośbę, zebyś nie odpisywała na moje teksty, jeżeli chodzi o politykę, w każdym innym temacie z chęcią będę z Tobą pisał, ale jeżeli chodzi o tematy związene z PO, polityką, proszę Cię żebyś do mnie nie pisała bo w tych tematach Twoja wiarygodność jest dla mnie zerowa. Oskarżasz tutaj ludzi o fanatyzm pisowski, ale jak dla mnie jedynym fanatykiem na tym forum Wiara.pl w tematach politycznych jesteś Ty, forumowa działaczka Platformy. Nie wierzę żeby tak beziteresownie i fanatycznie ktoś kto podaję się za katolika, z takimi żenującymi argumetami, tak zaciekle bronił rządów partii która na każdym kroku pokazuje jak dalekie jej są interesy naszego kraju i Polaków, nawet tych biednych i chorych. Nie wierzę w Twoją bezinteresownośc w tematach politycznych i żenuje mnie kiedy stawiasz politykę, przepraszam, Tuska i PO i swoje zadanie (raczej takie jakie masz tu pokazywać) na tym forum, ponad własną wiarę, do tego stopnia że jesteś gotowa ją oczerniać. Niech każdy inny odpisuje, cytuje, podwarza, ale bardzo proszę Cie nie cytuj już moich słów w takich tematach, bo nie wierzę w Twoją bezinteresowność i w wyrażnie rzeczywistych, włsanych poglądów na tym forum (w tematach gdzie miaszasz politykę, PO, Tuska, PIS).
|
Wt sty 10, 2012 17:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Alus napisał(a): A Johnny gdy GW walczy o wolnośc do aborcji pluje na taką walkę, gdy GW walcząc o nieograniczoną wolność dziennikarzy wyraża się o GW pochlebnie I to mówi Alus, katoliczka. Poziom Twoich argumentów jest żenujący. Alus, mam taką prośbę, zebyś nie odpisywała na moje teksty, jeżeli chodzi o politykę, w każdym innym temacie z chęcią będę z Tobą pisał, ale jeżeli chodzi o tematy związene z PO, polityką, proszę Cię żebyś do mnie nie pisała bo w tych tematach Twoja wiarygodność jest dla mnie zerowa. Oskarżasz tutaj ludzi o fanatyzm pisowski, ale jak dla mnie jedynym fanatykiem na tym forum Wiara.pl w tematach politycznych jesteś Ty, forumowa działaczka Platformy. Nie wierzę żeby tak beziteresownie i fanatycznie ktoś kto podaję się za katolika, z takimi żenującymi argumetami, tak zaciekle bronił rządów partii która na każdym kroku pokazuje jak dalekie jej są interesy naszego kraju i Polaków, nawet tych biednych i chorych. Nie wierzę w Twoją bezinteresownośc w tematach politycznych i żenuje mnie kiedy stawiasz politykę, przepraszam, Tuska i PO i swoje zadanie (raczej takie jakie masz tu pokazywać) na tym forum, ponad własną wiarę, do tego stopnia że jesteś gotowa ją oczerniać. Niech każdy inny odpisuje, cytuje, podwarza, ale bardzo proszę Cie nie cytuj już moich słów w takich tematach, bo nie wierzę w Twoją bezinteresowność i w wyrażnie rzeczywistych, włsanych poglądów na tym forum (w tematach gdzie miaszasz politykę, PO, Tuska, PIS). Moja wiara nie nacechowana jest fanatyzmem, nie mam nic wspólnego z RM, nacjonalizmem, co pozwala mi dostrzegać błędy PO, PiS, SLD i pozostałych opcji. Ale także potrafię zauważyć plusy w każdej opcji - o ile takie występują. A dyskutowac z Tobą nie muszę - w żadnym temacie.
|
Wt sty 10, 2012 19:52 |
|
 |
Witold
|
Nie musisz ani chyba nawet nie powinnaś  Generalnie, jeżeli ktoś wyskakuje z tekstem typu "kto ci płaci za pisanie tego?", to jest jasna i oczywista deklaracja, że z tą osobą po prostu nie warto dyskutować gdziekolwiek i o czymkolwiek. To jest metoda "argumentacji" po prostu obrzydliwa i dużo mówi o osobach ją stosujących i o ich stosunku do rzeczywistości, z którym dyskutować się zwyczajnie nie da. No chyba że u specjalisty na kozetce.
|
Wt sty 10, 2012 20:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W sprawie smobójczej próby prokuratora wojskowego, nie zabierałam głosu, ponieważ sprawa była dość niejasna, dopiera teraz rozjaśnia się co nieco, a w tle tego wszystkiego wyłania się nie tylko konflikt prokuratura wojskowa-prokuratura cywilna, ale równiez konflikt Tusk Komorowski. Nie stoję po żadnej ze stron.
|
Śr sty 11, 2012 17:47 |
|
 |
lublin33338
|
Tak czy inaczej facet skomplikował swoją sytuację. Targnął się na życie - nie będzie już mógł pracować w służbach mundurowych, straci pozwolenie na posiadanie broni. Poza tym do końca nie wiadomo co się dzieje w jego psychice. Zauważcie jedno: jednego dnia próbuje popełnić samobójstwo, następnego dnia wychodzi ze szpitala, rozmawia z dziennikarzami spokojnie, bez emocji jak gdyby nic się nie stało.
|
Śr sty 11, 2012 18:05 |
|
 |
SweetChild
|
lublin33338 napisał(a): Zauważcie jedno: jednego dnia próbuje popełnić samobójstwo, następnego dnia wychodzi ze szpitala, rozmawia z dziennikarzami spokojnie, bez emocji jak gdyby nic się nie stało. Zauważył to też Tomasz Rożek w podanym przez Alus linku: Cytuj: Jego stan psychiczny, jak na niedoszłego nieboszczyka, jest zastanawiająco dobry. Następnego dnia w wywiadzie udzielonym Radiu ZET (!!!) twierdzi, że szczerze chciał się zabić, tylko mu ręka drgnęła.
|
Śr sty 11, 2012 18:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild napisał(a): lublin33338 napisał(a): Zauważcie jedno: jednego dnia próbuje popełnić samobójstwo, następnego dnia wychodzi ze szpitala, rozmawia z dziennikarzami spokojnie, bez emocji jak gdyby nic się nie stało. Zauważył to też Tomasz Rożek w podanym przez Alus linku: Cytuj: Jego stan psychiczny, jak na niedoszłego nieboszczyka, jest zastanawiająco dobry. Następnego dnia w wywiadzie udzielonym Radiu ZET (!!!) twierdzi, że szczerze chciał się zabić, tylko mu ręka drgnęła. Rzecz w tym, że w kwestii psychiki, tak my jak i p. Rożek jesteśmy laikami. Może warto zapoznać się z opinią fachowca http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... silne.htmlA już takie pastwienie się jakie uprawiąją politycy PiS, SP i Niesiołowski napawa obrzydzeniem.
Ostatnio edytowano Śr sty 11, 2012 19:23 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Śr sty 11, 2012 19:08 |
|
 |
SweetChild
|
Alus napisał(a): Rzecz w tym, że w kwestii psychiki, tak my jak i p> Rożek jesteśmy laikami. Może warto zapoznać się z opinią fachowca (...) Jak najbardziej, dlatego ja nic nie wyrokuję.
|
Śr sty 11, 2012 19:11 |
|
|
|