Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 27, 2025 2:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 Czy w piramidzie horusa jest faktycznie Boska Energia? 
Autor Wiadomość

Post Re: Czy w piramidzie horusa jest faktycznie Boska Energia?
thornley napisał(a):
Alus napisał(a):
Bóg już dawno wskazał, że wszelkie formy okultyzmu, ezoteryki, pochodzą od wroga Boga i człowieka.

Bóg wskazał?
Cos się Tobie pomyliło - Bóg nigdy tego nie zrobił. To tylko ludzie włozyli mu pewne słowa w usta, jakie własnie im odpowiadały.

Mnie się wydaje, że to robota Alus. Bóg czegoś takiego by nie zrobił.

Wt lis 06, 2012 12:54
Ewelinka napisał(a):
thornley napisał(a):
Alus napisał(a):
Bóg już dawno wskazał, że wszelkie formy okultyzmu, ezoteryki, pochodzą od wroga Boga i człowieka.

Bóg wskazał?
Cos się Tobie pomyliło - Bóg nigdy tego nie zrobił. To tylko ludzie włozyli mu pewne słowa w usta, jakie własnie im odpowiadały.

Mnie się wydaje, że to robota Alus. Bóg czegoś takiego by nie zrobił.

Nie wychylił się zza chmur i nie pogroził okultystm, ezoterykom....więc nie zrobił :diabel:

Wt lis 06, 2012 13:03
thornley napisał(a):
humalog napisał(a):
No chyba, ze ci to powiedział Wielki Mzimu, a ten to wiadomo.....

Nie, nie...to był Jezus :D

Masz tak jak Natanek bezpośrednie łącze? Zdradź tajemnicę to T-Mobile czy Orange.....a może "W rodzinie" :)

Wt lis 06, 2012 13:17

Pani Irena Mielimąka pisze
"Pozytywne wibracje energii Piramid Horusa rozjaśniają umysł i duszę, wprowadzając doskonałą, wielopoziomową harmonię. Przepełniają myśli i uczucia swoim boskim światłem."
Świątynia w mojej parafi ma właśnie sufit w kształcie piramidek, napewno nie bez znaczenia.

Wt lis 06, 2012 13:24
Cytuj:

No skoro tak pisze Pani Irena to wypada tylko zgiąc kolana, pochylić głowe i uderzac sie w suchotniczą pierś. Wszak TAKA Pani!!!
Toż to pewnie prawnuczka brata wujka samego stangreta J.O. hrabiego Engelberta Hreczkosieja Pana na Kozich Bobkach.....taki PIRAMIDALNY zaszczyt....

Wt lis 06, 2012 13:37
Ewelinka napisał(a):
"Pozytywne wibracje energii Piramid Horusa rozjaśniają umysł i duszę, wprowadzając doskonałą, wielopoziomową harmonię. Przepełniają myśli i uczucia swoim boskim światłem."
Świątynia w mojej parafi ma właśnie sufit w kształcie piramidek, napewno nie bez znaczenia.

Taaa...pod warunkiem, że kapłan budowniczy nie znał Bibli, a zaczytywał sie rewelacjach okultystów, ezoteryków :D

Wt lis 06, 2012 13:39

thornley napisał(a):
Alus napisał(a):
Jeśli znajduje się jakaś energia w piramidach, to nie ma ona źródła w Bogu.
Podobnie jak radiestezja, bioenergoterapia, wszelkie elementy ezoteryki i okultystyki.

Skoro Alus tak pisze, znaczy to musi byc prawda.
Bóg juz nie ma tu nic do gadania.

Do Alus trzeba dodać jeszcze tego drugiego....

Wt lis 06, 2012 16:39
Cytuj:

No oczywiscie!!! Sam sie zgłaszam. Jako sarkastyczny tępiciel wszelakich energii i innych cudaków i oszołomów spod znaku szarlatanerii :D

Wt lis 06, 2012 17:19
humalog napisał(a):
No skoro tak pisze Pani Irena to wypada tylko zgiąc kolana, pochylić głowe i uderzac sie w suchotniczą pierś. Wszak TAKA Pani!!!

Skoro Paweł zwany świetym mógł pisać kto wejdzie a kto nie do królestwa niebieskiego to tym bardziej pani Mielimąka moza mielić o pozytywnych wibracjach piramid :)

Cudak wart cudaka.

Wt lis 06, 2012 19:07

Wart pałacyk Paca, a nie Pac pałaca.

Wt lis 06, 2012 20:49

humalog napisał(a):
Cytuj:

No oczywiscie!!! Sam sie zgłaszam. Jako sarkastyczny tępiciel wszelakich energii i innych cudaków i oszołomów spod znaku szarlatanerii :D

Dzisiaj tępisz, a jak dopadnie cię choróbsko to pierwszy polecisz do takich "cudaków". Znamy to bo wiekszośc duchownych już tak robi.

Śr lis 07, 2012 4:23
Cytuj:
Dzisiaj tępisz, a jak dopadnie cię choróbsko to pierwszy polecisz do takich "cudaków". Znamy to bo wiekszośc duchownych już tak robi.

Mylisz sie ogromnie....chorób ci u mnie dostatek z cukrzyca na czele.....ale nigdy nie oddam sie w ręce szarlatanów i cudaków. No chyba, ze popadne w ciężka chorobe psychiczna i nie bedę wiedział co robię.

A co do tych rzekomych duchownych. To masz na to jakies dowody poza plotami z magla?

Śr lis 07, 2012 7:25

humalog napisał(a):
Cytuj:

Mylisz sie ogromnie....chorób ci u mnie dostatek z cukrzyca na czele.....ale nigdy nie oddam sie w ręce szarlatanów i cudaków. No chyba, ze popadne w ciężka chorobe psychiczna i nie bedę wiedział co robię.

A co do tych rzekomych duchownych. To masz na to jakies dowody poza plotami z magla?

Z tą cukrzyca to pewnie jesteś na rencie.

Śr lis 07, 2012 8:36
Cytuj:
Z tą cukrzyca to pewnie jesteś na rencie.

Nie stać mnie na to by kupić sobie rente...to strasznie droga inwestycja. Pazerne sie zrobiły te konowały z komisji :D

Ale jakny co to jajka posiadam i to osobiste.....ale nimi nie leczę, pozostawiam to "wykształconym" meksykanom i róznym takim piramidalnym cudakom. Swoja energie zostawiam dla żony z cudzymi sie nie dzielę:D

Śr lis 07, 2012 9:15
Ewelinka napisał(a):
No pewnie... Jak podaje pewne uznane źródło¹:

Tak, jak przestawienie anteny satelitarnej powoduje odbiór programu z innego satelity, najdrobniejsze zmiany w konstrukcji piramid Horusa powodują ściąganie innej frekwencji energii. Niestety, na rynku polskim pokazały się już kradzione kopie, zdeformowane z powodu naszego patentu. Fałszywe modele, prócz energii niewiadomego pochodzenia, niosą ze sobą dość nieczyste intencje i zwierzęcy lęk egzystencjalny twórców, przekonanych o konieczności uprawiania przestępstw. Dla użytkowników może to mieć przykre następstwa natury duchowej, psychicznej, a nawet zdrowotnej. Głęboko współczujemy ofiarom oszustwa.

Gdyby kto nie skumał - piramidy są skuteczne ...w napędzaniu kasy ich twórcom.

:mrgreen:

Śr lis 07, 2012 12:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona