Czy w piramidzie horusa jest faktycznie Boska Energia?
Autor |
Wiadomość |
Ewelinka
|
 Re: Czy w piramidzie horusa jest faktycznie Boska Energia?
thornley napisał(a): Alus napisał(a): Bóg już dawno wskazał, że wszelkie formy okultyzmu, ezoteryki, pochodzą od wroga Boga i człowieka. Bóg wskazał? Cos się Tobie pomyliło - Bóg nigdy tego nie zrobił. To tylko ludzie włozyli mu pewne słowa w usta, jakie własnie im odpowiadały. Mnie się wydaje, że to robota Alus. Bóg czegoś takiego by nie zrobił.
|
Wt lis 06, 2012 12:54 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ewelinka napisał(a): thornley napisał(a): Alus napisał(a): Bóg już dawno wskazał, że wszelkie formy okultyzmu, ezoteryki, pochodzą od wroga Boga i człowieka. Bóg wskazał? Cos się Tobie pomyliło - Bóg nigdy tego nie zrobił. To tylko ludzie włozyli mu pewne słowa w usta, jakie własnie im odpowiadały. Mnie się wydaje, że to robota Alus. Bóg czegoś takiego by nie zrobił. Nie wychylił się zza chmur i nie pogroził okultystm, ezoterykom....więc nie zrobił 
|
Wt lis 06, 2012 13:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
thornley napisał(a): humalog napisał(a): No chyba, ze ci to powiedział Wielki Mzimu, a ten to wiadomo..... Nie, nie...to był Jezus  Masz tak jak Natanek bezpośrednie łącze? Zdradź tajemnicę to T-Mobile czy Orange.....a może "W rodzinie" 
|
Wt lis 06, 2012 13:17 |
|
|
|
 |
Ewelinka
|
Pani Irena Mielimąka pisze "Pozytywne wibracje energii Piramid Horusa rozjaśniają umysł i duszę, wprowadzając doskonałą, wielopoziomową harmonię. Przepełniają myśli i uczucia swoim boskim światłem." Świątynia w mojej parafi ma właśnie sufit w kształcie piramidek, napewno nie bez znaczenia.
|
Wt lis 06, 2012 13:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Pani Irena Mielimąka pisze No skoro tak pisze Pani Irena to wypada tylko zgiąc kolana, pochylić głowe i uderzac sie w suchotniczą pierś. Wszak TAKA Pani!!! Toż to pewnie prawnuczka brata wujka samego stangreta J.O. hrabiego Engelberta Hreczkosieja Pana na Kozich Bobkach.....taki PIRAMIDALNY zaszczyt....
|
Wt lis 06, 2012 13:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ewelinka napisał(a): Pani Irena Mielimąka pisze "Pozytywne wibracje energii Piramid Horusa rozjaśniają umysł i duszę, wprowadzając doskonałą, wielopoziomową harmonię. Przepełniają myśli i uczucia swoim boskim światłem." Świątynia w mojej parafi ma właśnie sufit w kształcie piramidek, napewno nie bez znaczenia. Taaa...pod warunkiem, że kapłan budowniczy nie znał Bibli, a zaczytywał sie rewelacjach okultystów, ezoteryków 
|
Wt lis 06, 2012 13:39 |
|
 |
ravella
|
thornley napisał(a): Alus napisał(a): Jeśli znajduje się jakaś energia w piramidach, to nie ma ona źródła w Bogu. Podobnie jak radiestezja, bioenergoterapia, wszelkie elementy ezoteryki i okultystyki. Skoro Alus tak pisze, znaczy to musi byc prawda. Bóg juz nie ma tu nic do gadania. Do Alus trzeba dodać jeszcze tego drugiego....
_________________ Boskość Moja Pozdrawia Boskość wszystkich ludzi.
|
Wt lis 06, 2012 16:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Do Alus trzeba dodać jeszcze tego drugiego....
No oczywiscie!!! Sam sie zgłaszam. Jako sarkastyczny tępiciel wszelakich energii i innych cudaków i oszołomów spod znaku szarlatanerii 
|
Wt lis 06, 2012 17:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): No skoro tak pisze Pani Irena to wypada tylko zgiąc kolana, pochylić głowe i uderzac sie w suchotniczą pierś. Wszak TAKA Pani!!!
Skoro Paweł zwany świetym mógł pisać kto wejdzie a kto nie do królestwa niebieskiego to tym bardziej pani Mielimąka moza mielić o pozytywnych wibracjach piramid  Cudak wart cudaka.
|
Wt lis 06, 2012 19:07 |
|
 |
mareta
|
Wart pałacyk Paca, a nie Pac pałaca.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Wt lis 06, 2012 20:49 |
|
 |
ravella
|
humalog napisał(a): Cytuj: Do Alus trzeba dodać jeszcze tego drugiego....
No oczywiscie!!! Sam sie zgłaszam. Jako sarkastyczny tępiciel wszelakich energii i innych cudaków i oszołomów spod znaku szarlatanerii  Dzisiaj tępisz, a jak dopadnie cię choróbsko to pierwszy polecisz do takich "cudaków". Znamy to bo wiekszośc duchownych już tak robi.
|
Śr lis 07, 2012 4:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Dzisiaj tępisz, a jak dopadnie cię choróbsko to pierwszy polecisz do takich "cudaków". Znamy to bo wiekszośc duchownych już tak robi. Mylisz sie ogromnie....chorób ci u mnie dostatek z cukrzyca na czele.....ale nigdy nie oddam sie w ręce szarlatanów i cudaków. No chyba, ze popadne w ciężka chorobe psychiczna i nie bedę wiedział co robię. A co do tych rzekomych duchownych. To masz na to jakies dowody poza plotami z magla?
|
Śr lis 07, 2012 7:25 |
|
 |
ravella
|
humalog napisał(a): Cytuj: Dzisiaj tępisz, a jak dopadnie cię choróbsko to pierwszy polecisz do takich "cudaków". Znamy to bo wiekszośc duchownych już tak robi. Mylisz sie ogromnie....chorób ci u mnie dostatek z cukrzyca na czele.....ale nigdy nie oddam sie w ręce szarlatanów i cudaków. No chyba, ze popadne w ciężka chorobe psychiczna i nie bedę wiedział co robię. A co do tych rzekomych duchownych. To masz na to jakies dowody poza plotami z magla? Z tą cukrzyca to pewnie jesteś na rencie.
|
Śr lis 07, 2012 8:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Z tą cukrzyca to pewnie jesteś na rencie.
Nie stać mnie na to by kupić sobie rente...to strasznie droga inwestycja. Pazerne sie zrobiły te konowały z komisji  Ale jakny co to jajka posiadam i to osobiste.....ale nimi nie leczę, pozostawiam to "wykształconym" meksykanom i róznym takim piramidalnym cudakom. Swoja energie zostawiam dla żony z cudzymi sie nie dzielę:D
|
Śr lis 07, 2012 9:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No pewnie... Jak podaje pewne uznane źródło¹: Tak, jak przestawienie anteny satelitarnej powoduje odbiór programu z innego satelity, najdrobniejsze zmiany w konstrukcji piramid Horusa powodują ściąganie innej frekwencji energii. Niestety, na rynku polskim pokazały się już kradzione kopie, zdeformowane z powodu naszego patentu. Fałszywe modele, prócz energii niewiadomego pochodzenia, niosą ze sobą dość nieczyste intencje i zwierzęcy lęk egzystencjalny twórców, przekonanych o konieczności uprawiania przestępstw. Dla użytkowników może to mieć przykre następstwa natury duchowej, psychicznej, a nawet zdrowotnej. Głęboko współczujemy ofiarom oszustwa. Gdyby kto nie skumał - piramidy są skuteczne ...w napędzaniu kasy ich twórcom. __________ - Którego jednak nie podam bo mógłbym zostać posądzony o komercje (Regulamin § III p. 9) oraz głoszenie poglądów jaskrawo sprzecznych z chrześcijaństwem (§ I p.4) i dostać bana.
|
Śr lis 07, 2012 12:40 |
|
|
|