Związki prezydenta Komorowskiego z WSI
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Związki prezydenta Komorowskiego z WSI
gita napisał(a): Siłą??? NIEPRAWDA!!! Moja rodzina pochodzi z Gdyni i Kaszub i ŻADEN z dziadków, rodziców i krewnych nie był w Wermachcie.Do Wermachtu wcielani byli ci Polacy , którym zależało na lepszym życiu, czyli dostawali kartki na produkty żywnościowe. Raport Delegatury rządu na Kraj w raporcie podaje liczbę 450 tys Ślązaków i Kaszubów wcielonych siłę do Wermachtu - co 4 zamieszkujący Śląsk i pomorze Dla polskiego rządu w Londynie ofiary faszyzmu, dla prawych zdrajcy.
|
So mar 28, 2015 14:23 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Co to ma wspólnego z Komorowskim, który rozwiązanie WSI nazwał HAŃBĄ i ZBRODNIĄ??? no co to ma wspólnego??? Komorowski i WSI, więcej na ten temat tutaj: http://niezalezna.pl/58475-komorowski-i ... -we-wprost
|
So mar 28, 2015 14:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rzeczowe i obiektywne opracowanie kwestii likwidacji WSI, obiektywnie i rzeczowo zostanie opracowane za kilka/naście lat przez ludzi w żaden sposób nie związanych z aktualną polityką. Choć zapewne nie wszyscy przyjmą faktów, podobnie jak w przypadku ofiar faszyzmu przymusowo wcielonych do Wermachtu, a dla innych zdrajców poświęcających własne życia dla kartek żywnościowych. PS zawsze bawi mnie tytuł portalu - "niezależni" - gdy powszechnie wiadomo, że całkowicie uzależnieni od kasy PiS 
|
So mar 28, 2015 15:04 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
Nie wiem czemu, ale za każdym razem gdy mignie mi tytuł tego tematu w pierwszej chwili czytam "Zwłoki prezydenta Komorowskiego" 
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Pn mar 30, 2015 6:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JedenPost napisał(a): Nie wiem czemu, ale za każdym razem gdy mignie mi tytuł tego tematu w pierwszej chwili czytam "Zwłoki prezydenta Komorowskiego"  To ciekawe, gdyż kończąc swą prezydenturę i tak spadnie na cztery łapy, jak cała rządząca sitwa. 
|
Cz maja 14, 2015 9:43 |
|
|
|
 |
andej
|
gita napisał(a): JedenPost napisał(a): Nie wiem czemu, ale za każdym razem gdy mignie mi tytuł tego tematu w pierwszej chwili czytam "Zwłoki prezydenta Komorowskiego"  To ciekawe, gdyż kończąc swą prezydenturę i tak spadnie na cztery łapy, jak cała rządząca sitwa.  A dlaczego upadł Olszewski? Dlaczego Macierewicz jest wrogiem numer 1? Dlatego, że wtykali łapy w służby specjalne i resorty siłowe. Oni tworzą państwo w państwie. Przejęli majątki po okrągłym stole i nie chcą ich utracić. Przejęli media i dobrze im z tym. BK korzysta na swoich układach. Ale może też układ trzyma go za głowę?
|
Cz maja 14, 2015 10:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): gita napisał(a): JedenPost napisał(a): Nie wiem czemu, ale za każdym razem gdy mignie mi tytuł tego tematu w pierwszej chwili czytam "Zwłoki prezydenta Komorowskiego"  To ciekawe, gdyż kończąc swą prezydenturę i tak spadnie na cztery łapy, jak cała rządząca sitwa.  A dlaczego upadł Olszewski? Dlaczego Macierewicz jest wrogiem numer 1? Dlatego, że wtykali łapy w służby specjalne i resorty siłowe. Oni tworzą państwo w państwie. Przejęli majątki po okrągłym stole i nie chcą ich utracić. Przejęli media i dobrze im z tym. BK korzysta na swoich układach. Ale może też układ trzyma go za głowę? Jakbyś zapomniał - mediami panowie w latach 90-tych podzielili się po równo. Spółka PiS "Srebrna" to właśnie ten kawałek mediów, które przypadło Porozumieniu Centrum. Tytuł "Wprost" przejął członek KC PZPR, sekretarz d/s propagandy pan Krół, który aktualnie jest bardzo prawicowy i jest kombatantem walko o wolną Polskę. Na łapy spadają wszyscy bez wyjątku przekazujący władzę - tak ci z PRL, jak i ci w III RP.
|
Cz maja 14, 2015 10:57 |
|
 |
andej
|
Alus napisał(a): ... Na łapy spadają wszyscy bez wyjątku przekazujący władzę - tak ci z PRL, jak i ci w III RP. To prawda. To boli. A kto przejął GW (najpierw GWS)? PZPR czy PiS?
|
Cz maja 14, 2015 14:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Alus napisał(a): ... Na łapy spadają wszyscy bez wyjątku przekazujący władzę - tak ci z PRL, jak i ci w III RP. To prawda. To boli. A kto przejął GW (najpierw GWS)? PZPR czy PiS? GW była utworzona przed wyborami 4 czerwca 1989r przez NSZZ "Solidarność", a po wyborach przejął ja Michnik wraz z kilkoma redaktorami.
|
Cz maja 14, 2015 15:13 |
|
 |
andej
|
Alus napisał(a): andej napisał(a): Alus napisał(a): ... Na łapy spadają wszyscy bez wyjątku przekazujący władzę - tak ci z PRL, jak i ci w III RP. To prawda. To boli. A kto przejął GW (najpierw GWS)? PZPR czy PiS? GW była utworzona przed wyborami 4 czerwca 1989r przez NSZZ "Solidarność", a po wyborach przejął ja Michnik wraz z kilkoma redaktorami. Czyli, ani PZPR, ani PiS!
|
Cz maja 14, 2015 20:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wczoraj u Pośpieszalskiego w TVP puścili Szumlińskiego który w publicznej telewizji wygłaszał przekaz sugerujący zdradę Komorowskiemu i związki przestępcze. Nie dość że Komorowski panicznie reaguje na pytania ludzi z tym związane, to w rozmowie specjaliści dziwili się że Komorowski nic z tak poważnymi oskarżeniami nie robi poza uciekaniem i unikami, a przecież powinien zaskarżyć Szumlińskiego od ręki w trybie wyborczym, kiedy ten w kampanii wyborczej sugeruje głowie państwa zdradę i związki przestępcze.
|
Pt maja 15, 2015 10:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A kto przejął GW (najpierw GWS)? PZPR czy PiS? GW była utworzona przed wyborami 4 czerwca 1989r przez NSZZ "Solidarność", a po wyborach przejął ja Michnik wraz z kilkoma redaktorami.[/quote] Cytuj: Czyli, ani PZPR, ani PiS! Każdy z powyższych otrzymał swój kąsek.
|
Pt maja 15, 2015 11:08 |
|
 |
andej
|
Związki te potwierdziła TVP, zgodnie z zasadą: Uderzw stół, a nożyce się odezwą.
Pospieszalski zadał pytanie: Czy głosowałbyś na osoby popierane przez WSI?
A TVP uznała to za naruszenie godności BK. I zawiesiła program. Przynajmniej do wyborów.
A swoją drogą powstało nowe przysłowie: Lis zawinił, Pospieszalskiego zawiesili.
|
Śr maja 20, 2015 9:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Reżimowa TVP władzy nie po raz pierwszy pokazała jaką jest telewizją. Pośpieszalski prowadzi w tej polskojęzycznej stacji jedyny program godny uwagi w którym można mówić jeszcze o dziennikarstwie, reszta to nie dziennikarze tylko propagandowe marionetki.
Ze strony obcych massmediów nie można mówić w żaden sposób o uczciwej kampanii bo i taka władza rządzi krajem. Dlatego nawet jak Komorowski wygra to już można mówić że wygrał nieuczciwie, nie na równych i demokratycznych zasadach, a jak przegra z takim zapleczem medialnego kartelu to dlatego że taki ta władza miała plan.
|
Śr maja 20, 2015 10:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): nawet jak Komorowski wygra to już można mówić że wygrał nieuczciwie, nie na równych i demokratycznych zasadach, a jak przegra [...] to dlatego że taki ta władza miała plan. No to po co masz sobie zelówki zdzierać. Nie idź na wybory, bo i tak nic niczego zmienisz.
|
Śr maja 20, 2015 14:37 |
|
|
|