Autor |
Wiadomość |
Gita2
|
 Re: Manipulacje w mediach
Alus na litość Boską! to, że potrafię wybaczać nie znaczy wcale, że czarne będę nazywać białym i odwrotnie. Poglądów w żadnym razie nie zmieniam, a zmanipulowanych przez telewizornię, nie chcę nazywać głupolami tylko ofiarami. Zło nadal mam zamiar nazywać złem, a dobro dobrem. Media ogromnie oddziaływują na ludzi i to nie tylko mlodych, ale również starych. Dzięki Bogu nikt z mojej bliższej i dalszej rodziny nie uległ tym manipulacjam na tyle, aby głosować na Palikota, ale niestety jedna moja bratowa uległa telewizyjnej manipulacji tvn24 i głosowała na Platforę.
|
Cz paź 13, 2011 17:16 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): Alus na litość Boską! to, że potrafię wybaczać nie znaczy wcale, że czarne będę nazywać białym i odwrotnie. Poglądów w żadnym razie nie zmieniam, a zmanipulowanych przez telewizornię, nie chcę nazywać głupolami tylko ofiarami. Zło nadal mam zamiar nazywać złem, a dobro dobrem. Media ogromnie oddziaływują na ludzi i to nie tylko mlodych, ale również starych. Dzięki Bogu nikt z mojej bliższej i dalszej rodziny nie uległ tym manipulacjam na tyle, aby głosować na Palikota, ale niestety jedna moja bratowa uległa telewizyjnej manipulacji tvn24 i głosowała na Platforę. Widzisz taka jest między nami róznica, że ja nie nazywałam wyborców innych partii ofiarami....każdy ma rozum, a myślenie nie boli. A gdy Ci odpowiedziałam, że równie dobrze słuchaczy RM i wyborców PiS można nazwać ofiarami zapałałaś oburzeniem Przepraszasz, wybaczasz......a zapomniałaś - Wszystko więc co byścoe chcieli, żeby ludzie wam czynili i wy im czyńcie
|
Cz paź 13, 2011 18:22 |
|
 |
Gita2
|
Alus! To, że jest między nami różnica, pełna zgoda. Ja nie jestem manipulowana przez stację tvn24. Dzisiaj, gdy wróciłam do domu po nabożeństwie fatimskim, juz tego programu nie było. Operator tylko przez 24 godziny wysyłał mi ten sygnał. Prawdopodobnie z zamiarem, abym zdecydowała się na zmianę pakietu z brązowego na srebrbny co wiąże się z podwyżka 13zł miesięcznie. Gdyby proponowano mi obniżkę o 13zł zastanawiałabym się, czy nie zdezydować się na pakiet z tvn24. Oczywiście w żadnym razie nie chcę oglądać tvn24, tymbardziej, że związane to jest z podwyżką. Nie jestem masochistką.
|
Cz paź 13, 2011 22:37 |
|
|
|
 |
noOne
|
Gita zachęcam Cię do zmiany pakietu na zero złotych  czyli odetnij ten przekaz globalistów który wlewasz do swojego domu i płacisz jeszcze za to.. ewentualnie tylko tv-trwam
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Pt paź 14, 2011 8:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ja nie jestem manipulowana przez stację TVN24 Czyli zakładasz, że nikt nie potrafi myśleć samodzielnie....obligatoryjnie musi być manipulowany.
|
Pt paź 14, 2011 8:42 |
|
|
|
 |
Gita2
|
Alus napisał(a): Cytuj: Ja nie jestem manipulowana przez stację TVN24 Czyli zakładasz, że nikt nie potrafi myśleć samodzielnie....obligatoryjnie musi być manipulowany. Nie powiedziałam nikt. NoOne. Na razie to jest niemozliwe. Umowa obowiązuje jeszcze rok.W pakiecie mam TVTrwam. Dziękuję Bogu, że nie mam tvn24, to jest największa manipulatorka w świecie mediów.
|
Pt paź 14, 2011 9:29 |
|
 |
noOne
|
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Pt paź 14, 2011 9:59 |
|
 |
Gita2
|
No tak, nie tylko manipulacja, ale arogancja, szyderstwo i brutalne zachowanie. Papież Jan Paweł II mówił:ja codziennie dziękuję Bogu, że jest takie radio, które nazywa się Radio Maryja, a ja teraz dodaję i TVTrwam. Dodatkowo dziękuję, że nie oglądam tvn24, największego manipulatora na rynku medialnym.
|
Pt paź 14, 2011 11:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Dziękuję Bogu, że nie mam tvn24, to jest największa manipulatorka w świecie mediów. Ktoś by Cie zmuszał do oglądania TVN24? W PRLu gdy walczono z bimbrownikami funkcjonował taki kawał: - Milicja wpadła do bacy z rewizją i odnaleźli nieczynną aparaturę do produkcji bimbru. Informują bacę, że odpowie w kolegium karnym za posiadanie aparatury. Na co baca - to mnie panockowie oskarżcie za jednym zamachem za gwałtZdziwionym funkcjonariuszom wyjaśnia - aparature tyz mom. Cytuj: Papież Jan Paweł II mówił:ja codziennie dziękuję Bogu, że jest takie radio, które nazywa się Radio Maryja, a ja teraz dodaję i TVTrwam. Gwoli prawdy raz tak powiedział na poczatku działania radia....a w 1997r będąc w Toruniu nie odwiedził RM. A rzecznik bł JPII oficjalnie prostował nieprawdziwą informację jakoby papież błogosławił TVTrwam.
|
Pt paź 14, 2011 11:20 |
|
 |
Gita2
|
"Ktoś by Cię zmuszał do oglądania TVN24"? Tak jest taki jeden co nazywa się diabeł. Doświadczyłam tego, gdy operator na 24 godziny wysłał mi sygnał TVN24
|
Pt paź 14, 2011 11:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): "Ktoś by Cię zmuszał do oglądania TVN24"? Tak jest taki jeden co nazywa się diabeł. Doświadczyłam tego, gdy operator na 24 godziny wysłał mi sygnał TVN24 Ja mam na stałe TVN24 - ale wielu programów nie oglądam i żaden diabeł nie skusi mnie do oglądania np. "Kawy na ławę", albo programów "Tak jest", który prowadzi Morozowski. Nie lubię w TVN24 niektórych dziennikarzy, którzy przekazują "co kto myśli, co czuje", jakby mieli jakieś mozliwości poznania myśli i odczuć innych ludzi.
|
Pt paź 14, 2011 12:47 |
|
 |
Gita2
|
kKedyś, gdy program:"Kawa na ławę" był w TVN, to oglądałam go, twierdząc, że jest dość obiektywny, a Rymanowski nieźle go prowadził. Więc może to diabeł podpowiada Ci, że tego nie warto oglądać?
|
Pt paź 14, 2011 13:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): kKedyś, gdy program:"Kawa na ławę" był w TVN, to oglądałam go, twierdząc, że jest dość obiektywny, a Rymanowski nieźle go prowadził. Więc może to diabeł podpowiada Ci, że tego nie warto oglądać? Baaaardzo obiektywny  ....zwłaszcza gdy Rymanowski opowiada jak to politycy żrą się na wizji, a po wyjściu ze studia jeden drugiego przeprasza, że mu za bardzo dołożył - ale w kolejnym programie pozwala mu się zreważnować.....zapewne Archanioł Gabryjel czuwa nad takim faryzejstwem.
|
Pt paź 14, 2011 13:40 |
|
 |
Gita2
|
Alus napisał(a): Gita2 napisał(a): kKedyś, gdy program:"Kawa na ławę" był w TVN, to oglądałam go, twierdząc, że jest dość obiektywny, a Rymanowski nieźle go prowadził. Więc może to diabeł podpowiada Ci, że tego nie warto oglądać? Baaaardzo obiektywny  ....zwłaszcza gdy Rymanowski opowiada jak to politycy żrą się na wizji, a po wyjściu ze studia jeden drugiego przeprasza, że mu za bardzo dołożył - ale w kolejnym programie pozwala mu się zreważnować.....zapewne Archanioł Gabryjel czuwa nad takim faryzejstwem. A ja bym nazwała faryzejstwem Twoje wnioski. Piszesz, że nie oglądasz, a wiesz wszysto o tym programie.
|
Pt paź 14, 2011 13:45 |
|
 |
Asphodelus
|
|
Pt paź 14, 2011 20:21 |
|
|
|