Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Soul33
Moderator
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
medieval_man napisał(a): Daj spokój, Soul33... PEK nie tylko zachowała się niezgodnie z protokołem, ale po prostu obraziła urząd Prezydenta RP. Nie sądzę, żeby zrobiła to nieświadomie. To była po prostu nowa odmiana "walki o krzesło". Ależ oczywiście  W ferworze przedwyborczego podgryzania się po kostkach spodziewam się (po nich) wyłącznie dalszego podgryzania się po kostkach. Dlatego też zaproponowałem pasujące rozwiązanie w postaci kolejnej szpili. Choć to niepotrzebne, bo oboje robią na mnie wrażenie tak spiętych, że bez prochów pewnie nie śpią w nocy. I nie tylko. Mrs_Hadley napisał(a): "Kiwnę symbolicznie głową i odejdę, nie będę zaogniał niezręcznej sytuacji" To by oznaczało, że zbyt łatwo wprowadzić go w poczucie niezręczności. Ale przyznaję, że w tym momencie może trochę już się go czepiam.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz wrz 03, 2015 22:28 |
|
|
|
 |
zepp
|
Nie da się ukryć, że Duda wykonuje poruczone przez PiS zadanie : jest kampania, trzeba robić wszystko by przeczołgać przeciwników politycznych. Może po wyborach zacznie bardziej udatnie udawać, że , jak deklarował, będzie prezydentem wszystkich Polaków ...
_________________ Jeśli można na coś poradzić, po cóż rozpaczać, Jeśli nie można, na cóż ronić łzy ...
|
Pt wrz 04, 2015 7:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I jaki mialby byc pozytek z twgo udawania? Napraqde nie stac Polakow na porzadnych ludzi w politycw? Takich np jak Mazowiecki?
|
Pt wrz 04, 2015 7:31 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): I jaki mialby byc pozytek z twgo udawania? Napraqde nie stac Polakow na porzadnych ludzi w politycw? Takich np jak Mazowiecki? Nie stać, dowód: nie potrafią ścierpieć napisu na tablicy szepcząc do Boga i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom....a duchowny nie widzi w swoich tłumaczeniach żadnego dysonansu  ....a nakaz Chrystusa o miłosci nieprzyjaciół zapewne odszedł do lamusa i nie ma potrzeby głosić tego obowiązku z ambony.... http://wyborcza.pl/1,75478,18704915,spr ... kiego.html
|
Pt wrz 04, 2015 7:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Miałam okazję i przyjemność dwukrotnie widzieć Prezydenta Andrzeja Dudę w realu. Pierwszy raz jako kandydata na urząd prezydenta, a drugi raz 31 sierpnia w kościele św. Brygidy, gdy obok mnie przechodził, aby złożyć kwiaty przy sarkofagu ś.p. ks. prałata Henryka Jankowskiego. Oczywiście często widzę, jak witany jest na różnych spotkaniach i zawsze entuzjastycznie. W kościele św. Brygidy wypełnionym po brzegi, jak w okresie stanu wojennego podczas mszy św. za Ojczyznę, witały go tysiące sympatyków gromkimi brawami. Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek inny z polityków, czy prezydentów,darzony był taką sympatia jak Prezydent Andrzej Duda. Ludzie wyczuwają, że mówi prawdę, kocha Polskę i chce dobra dla naszej Ojczyzny, NA PEWNO nie udaje.
|
Pt wrz 04, 2015 10:01 |
|
|
|
 |
sowaniejestmadra
|
gita napisał(a): Ludzie wyczuwają, że mówi prawdę, kocha Polskę i chce dobra dla naszej Ojczyzny, NA PEWNO nie udaje. Widocznie Duda jest dobrym aktorem. Cóż, Hitler omamił miliony swoich rodaków, też był aktorem. To, że kościół był wypełniony - nic nie znaczy. To tylko kilkaset, może tysiąc osób. W skali kraju to bardzo mało. Duda zdyskwalifikował się na obchodach w stoczni, gdzie wymieniał całą listę zasłużonych, z pominięciem Wałęsy. WSTYD!
|
Pt wrz 04, 2015 10:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Miałam okazję i przyjemność dwukrotnie widzieć Prezydenta Andrzeja Dudę w realu. Pierwszy raz jako kandydata na urząd prezydenta, a drugi raz 31 sierpnia w kościele św. Brygidy, gdy obok mnie przechodził, aby złożyć kwiaty przy sarkofagu ś.p. ks. prałata Henryka Jankowskiego. Oczywiście często widzę, jak witany jest na różnych spotkaniach i zawsze entuzjastycznie. W kościele św. Brygidy wypełnionym po brzegi, jak w okresie stanu wojennego podczas mszy św. za Ojczyznę, witały go tysiące sympatyków gromkimi brawami. Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek inny z polityków, czy prezydentów,darzony był taką sympatia jak Prezydent Andrzej Duda. Ludzie wyczuwają, że mówi prawdę, kocha Polskę i chce dobra dla naszej Ojczyzny, NA PEWNO nie udaje. Jeszcze trochę, a podobnie jak Putina, fetować go będzie 86% Polaków 
|
Pt wrz 04, 2015 10:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Co za WSTYD! Nie wymienił człowieka, który przy każdej okazji powtarza:"To JA obaliłem komunę" Nie wstyd temu egocentrykowi, że tylko sobie przypisuje zasługi 10 milionów Polaków, którzy w mniejszym i większym stopniu przyczyniali się do obalenia komuny. Wałęsa sam się ponad miarę chwali, a więc po co ma być dodatkowo chwalony, człowiek, który wzgardził zaproszeniem na obchody podpisania porozumień sierpniowych i wybrał się na wycieczkę do Afryki, gdy tymczasem ci co najbardziej narażali swoje życie teraz klepią biedę i nie stać ich nawet na wycieczkę do Warszawy. P.S.31 sierpnia w kościele i przed kościołem zgromadziło się co najmniej kilkanaście tysięcy ludzi, byłoby znacznie więcej, gdyby to był dzień wolny od pracy, a nie poniedziałek godz. 12.00. Oczywiście, że nie wszyscy Polacy kochają Prezydenta Andrzeja Dudę, jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził. P.S.Kogo masz na myśli pisząc Duda??? Twoim komentarzem i dziwacznym nickiem dajesz świadectwo o sobie.
|
Pt wrz 04, 2015 10:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Kogo masz na myśli pisząc Duda??? Twoim komentarzem i dziwacznym nickiem dajesz świadectwo o sobie. wszak wzorem kultury i szacunku do człowieka było pisanie Komoruski.
|
Pt wrz 04, 2015 11:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tlum szukajacych kolejnego mesjasza klaszcze aktualnemu prezydetowi, az im nie podpadnie i "swiete" media nie zaczna na nim psow wieszac.
Nienawisc zawiedzionych bywa bezgraniczna.
|
Pt wrz 04, 2015 12:08 |
|
 |
Apad
|
Alus napisał(a): Jeszcze trochę, a podobnie jak Putina, fetować go będzie 86% Polaków  No nie,u nas media (zwłaszcza TVN) nie są propisowskie
_________________ Ein Reich, ein Volk, ein Ticket
|
So wrz 05, 2015 22:47 |
|
 |
zepp
|
Kael napisał(a): I jaki mialby byc pozytek z twgo udawania? Napraqde nie stac Polakow na porzadnych ludzi w politycw? Takich np jak Mazowiecki? Generalnie, praca polityków polega na udawaniu ... Mazowiecki to był mąż stanu, jeden z ostatnich , nie polityk : a i tak nie został wybrany na prezydenta. Nasz elektorat lubi plastiki.
_________________ Jeśli można na coś poradzić, po cóż rozpaczać, Jeśli nie można, na cóż ronić łzy ...
|
Pn wrz 07, 2015 6:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nasz elektorat lubi plastiki. 
|
Pn wrz 07, 2015 8:09 |
|
 |