Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 2:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1895 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 127  Następna strona
 Idziemy na wybory 
Autor Wiadomość
Post Re: Idziemy na wybory
Ach prosze, a ty i proteom nikogo nie obrazacie? Leming, lewaki to ... komplement.
Jestescie do tego stopnia zaslepieni w walce o PiS przy wladzy, ze nawet nie widzicie, jak to wy rzucacie kamieniami w kazdego, kto mysli inaczej. No ale to was niszcza, wam cos-tam odbieraja (chyba wladze?), was, prawych, jedynych prawdziwych Polakow obrazaja, wam pseudo-katolicy cos tam, cos tam (no bo wy jestescie ci prawdziwi, wiec reszta - wiadomo co).

Nie moj problem. Wystawiacie sobie super swiadectwo i niczego lepszego po ewentualnych rzadach PiS nie oczekuje. 10 lat temu szanse zaprzepascili wlasnie takim stylem obchodzenia sie z calym spoleczenstwem, ktore nie kleczalo przed prezesem i jego bratem i bezkrytycznie przyjmowalo wszelakie wolty jak te z Samoobrona, to coz lepszego moze byc przy nastepnej probie przejecia wladzy?
Nic.

Ostatnio edytowano Pt paź 23, 2015 7:23 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pt paź 23, 2015 7:20
Buecheche, nastepny, co baby od chłopa nie odróżnia. Oj, biedna nasza Kael. A tak swoją drogą, jeśli proteom z podobną dezynwolturą i skupieniem podejdzie do głosowania, to pewnie z rozpędu znowu skreśli PSL...

Proteomcio kochana, pamiętaj – lista numer JEDEN!

Pt paź 23, 2015 7:22
ErgoProxy, on od razu skresli wszystkich innych ;-)

Pt paź 23, 2015 7:23

Kael
Cytuj:
Ach prosze, a ty i proteom nikogo nie obrazacie? Leming, lewaki to ... komplement.

Leming to wyborca PO - co w tym złego. Lewak - to zwolennik lewicy

Kael
Cytuj:
Jestescie do tego stopnia zaslepienie w walce o PiS przy wladzy, ze nawet nie widzicie, jak to wy rzucacie kamieniami w kazdego, kto mysli inaczej. no ale to was niszcza, wam cos-tam odnbieraja (chyba wladze?), was, prawych, jedynych prawdziwych Polakow, obrazaja, wam pseudo-katolicy cos tam, cos tam (no bo wy jestescie ci prawdziwi, wiec reszta - wiadomo co).

Twoje posty, to stek demagogi i język nienawiści do zwolenników PiS. Głosuj sobie na PO, jak lubisz afery i złodziejstwo - Twój wybór.

Pt paź 23, 2015 7:25
No to prosze o dowody na te nienawisc.
Znajdziesz na pewno bez trudu.

Pt paź 23, 2015 7:40

Kael napisał(a):
No to prosze o dowody na te nienawisc.
Znajdziesz na pewno bez trudu.

Kael
Cytuj:
Jestescie do tego stopnia zaslepienie w walce o PiS przy wladzy, ze nawet nie widzicie, jak to wy rzucacie kamieniami w kazdego, kto mysli inaczej. no ale to was niszcza, wam cos-tam odnbieraja (chyba wladze?), was, prawych, jedynych prawdziwych Polakow, obrazaja, wam pseudo-katolicy cos tam, cos tam (no bo wy jestescie ci prawdziwi, wiec reszta - wiadomo co)

Podkreślone słowa obrażają moją skromną osobę, ale może dla Ciebie to wyraz szacunku dla adwersarza?

Pt paź 23, 2015 7:43
proteom napisał(a):
Twoje posty, to stek demagogi i język nienawiści do zwolenników PiS. Głosuj sobie na PO, jak lubisz afery i złodziejstwo - Twój wybór.

To mialy byc posty i stek demagogii plus jezyk nienawisci. Duzo tego nie znalazles...

proteom napisał(a):
Płacą Ci za pisanie tych bredni?

Wiadomo: nie jest za PiSem, to nawet czytac nie warto. Brednie!
To, ze ty sobie wymowiles, ze leming to komplement i lewak tez, nie oznacza, ze tak jest. Katol tez by ci nie przeszkadzal? Mi by przeszkadzal.

O tym pisze: wyznawcy PiSu nawet nie widza, ze obrazaja.
Ale kazdy my prawo dorwac sie do wladzy i pokazac co potrafi.
Prawie 200 km autostrad w 2006, to byla oczywista zasługa PiS.
Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD

Moze nie uda sie PiSowi zepsuc przynajmniej tego, co juz jest budowane? Ale pewnosci nie mam.

Pt paź 23, 2015 7:55

Kael:
Cytuj:
Wiadomo: nie jest za PiSem, to nawet czytac nie warto. Brednie!

Gdzie tak napisałem? Brednie coś, co nie ma sensu lub odzwierciedlenia w rzeczywistości; niedorzeczność, bzdura dot. Twoich argumentów, a nie tego, że nie głosujesz za PiS-em.
Kael
Cytuj:
To, ze ty sobie wymowiles, ze leming to komplement i lewak tez, nie oznacza, ze tak jest. Katol tez by ci nie przeszkadzal? Mi by przeszkadzal.

Jesli czujesz się obrażona, jakąś moją wypowiedzią - to przepraszam.

Kael
Cytuj:
Prawie 200 km autostrad w 2006, to byla oczywista zasługa PiS.
Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD

PiS wszystkiego nie zrealizował, bo rządził 2 lata. Po za tym nie zadłużył tak Polski i za jego rządów nie było tyle afer, jak za PO- to mnie motywuje, aby nie głosować na PO. Po za PO jest tylko jedna partia najbardziej zgodna, choć nie do końca, z moimi przekonaniami - dlatego poprę PiS.

Mam pytanie: co Ciebie przekonuje do PO?

Pt paź 23, 2015 8:07
Człowiek uczciwy nie powinien mieć żadnych wątpliwości z decyzją, na którą listę głosować.
Oczywiście na listę PiS, na której są nie tylko kandydaci Prawa i Sprawiedliwości, ale również Polski Razem Jarosława Gowina, Solidarnej Polski Zbigniewa Ziobry, Prawicy Rzeczpospolitej Marka Jurka oraz kandydaci bezpartyjni, są to kandydaci dobrzy i bardzo dobrzy.
Jeśli masz jakieś wątpliwości zastanów się. Nie chcesz chaosu, lub patu w sejmie w którym może się znaleźć 7 czy 8 partii z których trudno utworzyć rozsądną koalicję głosuj na listę Prawa i Sprawiedliwości.
Jeśli jesteś wierzący i praktykujący głosuj na listę na której są kandydaci respektujący naukę naszego wielkiego Polaka św. Jana Pawła II.
Ja z tych powodów oddam głos na listę Prawa i Sprawiedliwości, a TY?

Pt paź 23, 2015 8:17
Na Kukiza. Rozważyłbym PiS, gdyby nie Ziobro. Ten człowiek winien schować ambicje polityczne do kieszeni raz na zawsze, bo udowodnił już był, że Państwo Polskie jest dla niego tylko narzędziem do realizacji rodowej wendetty. A jeśli nie może bez polityki wytrzymać, to niech się naturalizuje w takim kraju, w którym wendetta uchodzi za normalny sposób załatwiania spraw. W Polsce – nie powinna.

Pt paź 23, 2015 8:28
A ktoz ci proteom powiedzial, ze wybiore PO?
Ja jestem za Petru. Niech tez ma szanse. Przynajmniej rozsadnie mowi.

A afer PiS nie mial az tylu, bo ... nie zdazyl. Sam piszesz, ze rzadzil tylko 2 lata. Pomnoz ich akcje przez 4 i ... az strach sie bac!

Ostatnio edytowano Pt paź 23, 2015 8:39 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pt paź 23, 2015 8:37

Kael napisał(a):
A ktoz ci proteom powiedzial, ze wybiore PO?
Ja jestem za Petru. Niech tez ma szanse. Przynajmniej rozsadnie mowi.

Petru jest OK, ale ma za małe poparcie, aby coś zmienić.

Pt paź 23, 2015 8:39
No to daj mu szanse!

Pt paź 23, 2015 8:39
Właśnie, właśnie. Akurat w tych wyborach głos oddany na partie na progu 5% nie będzie zmarnowany, bo PiS te wybory wygra i będzie chciał zmieniać konstytucję. Otóż jeśli nie będzie miał większości konstytucyjnej sam, będzie musiał układać się właśnie z drobnicą, z tym języczkiem u wagi. I w takiej sytuacji nawet pojedynczy posłowie ważyć będą na ostatecznej decyzji Sejmu. Głosujcie na Kukiza, głosujcie na Petru, głosujcie, jeśli musicie, na Zandberga – broń Boże na ZLew – bo jest zupełnie możliwe, że to właśnie oni zdecydują o przyszłości kraju.

Pt paź 23, 2015 8:50
ErgoProxy napisał(a):
Na Kukiza. Rozważyłbym PiS, gdyby nie Ziobro. Ten człowiek winien schować ambicje polityczne do kieszeni raz na zawsze, bo udowodnił już był, że Państwo Polskie jest dla niego tylko narzędziem do realizacji rodowej wendetty. A jeśli nie może bez polityki wytrzymać, to niech się naturalizuje w takim kraju, w którym wendetta uchodzi za normalny sposób załatwiania spraw. W Polsce – nie powinna.

Kukiz jest nieprzewidywalny i ma niezrównoważony charakter.
Chociaż pod wieloma względami się z nim zgadzam, z kilkoma się nie zgadzam np. on jest przeciwny religii w szkole, a ja jestem ZA.
Deklaruje, że nie wejdzie w żadną koalicję. Jakakolwiek koalicja z Kukizem byłaby bardzo trudna, dla PiS niż z Samoobroną Leppera, czy LPR Giertycha.

Pt paź 23, 2015 9:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1895 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 127  Następna strona