Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 19:31

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Alus napisał(a):
...
Nie śmieszne jest za to "idź pocałuj żonę", lub pouczające kandydata pielęgniarki w Krakowie .....bo nasze.....zatem niewiedza przyszłego ministra w kancelarii Dudu p. Szczerskiego ile aktualnie wynosu najniższa płaca w Polsce też nie jest nieśmieszna.....jedynie żałosna...

Śmieszne jest. Tym bardziej, że na sugestię "podejdź do córki", AD podszedł do żony i (o zgrozo) pocałował (i to w miejscu publicznym). Zapewne nie dosłyszał lub nie zrozumiał.

Wprawdzie porównywanie materii interwencji suflerów w obu przypadkach jest niewspółmierne, ale faktycznie, trening powinien poprzedzać spotkania.

A przytoczony obrazek ze scenką w WC, jest śmieszny.

Pt maja 15, 2015 7:31
Naprawde smieszny? Moze dla osob o prymitywnym poczuciu humoru.

Pt maja 15, 2015 7:50

Kozioł napisał(a):
Smieszny byłby populizm typu "zmienimy to", "będzie praca dla każdego" , "to skandaliczne".

Masz na myśli np. zakupienie "z prywatnych pieniędzy" Pana Prezydenta akumulatorka niepełnosprawnej pani, która go zaczepiła na ulicy, a następnie powtarzanie w TV, że owa pani 8 lat temu rozmawiała z Kaczyńskim i on jej wtedy nic nie kupił! Skandal!

Czy coś innego?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pt maja 15, 2015 8:21

Kopacz z Komorowskim wizytują stołówki. Odwiedzają stołówkę zstudencką. Zjedli obiad i pytają ile kosztuje przygotowanie posiłku. Dowiadują się, że 8 zł. Kopacz decyduje: dołożymy wam 2 złote.
Potem jadą do zakładu pracy. Jedzą, pytają o koszty. Dowiadują się, że 13 zł. Premier decyduje: dołożymy wam 5 zł.
W końcu jadą do więzienie. Po zjedzeniu dowiadują się, że koszt obiadu to 25 zł. Wtedy Kopaczowa postanawia dołożyć 15 zł.
Gdy wyszłi oborzony Komorowki mówi: zwariowałeś, studentom 2 złote, a więźniom 15?
Na to Kopacz: Pomyśl tylko, studentami to my nigdy nie będziemy!

Pt maja 15, 2015 8:32

Alus specjalnie dla ciebie jeszcze jeden prymitywny obrazek.Obrazek
Jeśli za tydzień PBK wygra powieszę sobie toto nad biurkiem

Pt maja 15, 2015 16:27
Widze, ze “wyzsze sfery“ naszego spoleczenstwa uznaly, ze teraz juz wszystkie chwyty dozwolone. Andej, Awa, wy z tej gornej polki, ktora oczekuje geniuszy na prezydenturze? Takich, jak... wy sami?
To ja juz wole poczucie humoru aktualnego prezydenta. Prezydent z waszej polki i odpowiadajac waszym guscikom to bylaby poruta na reszte swiata.
Kolejne beda dowcip o slepych, rudych i zydach?

Pt maja 15, 2015 16:41
Awa napisał(a):
Alus specjalnie dla ciebie jeszcze jeden prymitywny obrazek.Obrazek
Jeśli za tydzień PBK wygra powieszę sobie toto nad biurkiem

Trafie określiłaś poziom autorów, nic dodać nic ująć ....prymityw.
Można jeszcze dorzucić poziom uchachanych tego rodzaju "twórczości"

Pt maja 15, 2015 16:56

Cytuj:
Widze, ze “wyzsze sfery“ naszego spoleczenstwa uznaly, ze teraz juz wszystkie chwyty dozwolone. Andej, Awa, wy z tej gornej polki, ktora oczekuje geniuszy na prezydenturze?

Jednego durnia( cytat za Wałęsą) za prezydenta juz mieliśmy/wystarczy.

Co do wyższych sfer:dlaczego Komorowski ukrywa i przekręca swój hrabiowski sygnet?

Najpierw padło ,,prymityw "teraz wyższe sfery zdecydujcie sie za kogo macie przeciwników prezydentury PBK.

Pt maja 15, 2015 17:43
Przeciwnikow takich jak ty? Domysl sie...
Na szczescie nie wszyscy oponenci obecnego prezydenta reprezentuja taki specyficzny poziom dobrego wychowania i kultury (inaczej).
Ja tylko sie dziwie, kto ma pasowac do waszego poziomu? Chyba dna zabraklo.

Pt maja 15, 2015 18:02

uuuuuuu cos nerwy puszczają....spokojnie jeszcze wszystko się zdarzyć może. Wszak połowa Polski i wszystkie służby nie chcą Jarka

Pt maja 15, 2015 20:10
Nerwy? Chcialabys...
Jako prowokatorka musisz sie troche poduczyc.
Jezeli prowokatorka nie jestes, to tym bardziej nie mamy o czym rozmawiac.

Pt maja 15, 2015 20:19

Cytuj:
Jako prowokatorka musisz sie troche poduczyc

W końcu przyznałas ze ty ,,szkolona do prowokacji" :D
Proszę o namiary gdzie i kto?
Co do użytego przez ciebie słowa ,,musisz" powiem tak:ja nic tu na tym forum nie musze...nikt mi nie każe. Jeśli coś piszę to tylko wtedy , gdy mam ochotę.
Kumasz rożnice?

So maja 16, 2015 16:04
Rozrozniam, ale nie wierze.
Tez nie musze.

So maja 16, 2015 19:10

Kael napisał(a):
...
Kolejne beda dowcip o slepych, rudych i zydach?

Czy uważasz, że o Żydach należy pisać z małej litery, w dowód szacunku? Tak, lubię szmoncesy. Szanuję humor żydowski.
Odnoszę wrażenie, że uważasz BK za Żyda (z małej litery?)?
Szanuję jego urząd. Osobę poważam, na poziomie przeciętnego człowieka.

I ponikąd rozumiem Twoje oburzenie. Jak można śmiać się z niemal świętego? Wstrętne i obrzydliwe jest krytykowanie jedynie słusznej partii i prezydenckiego parasola nad nią.

Sądzę, że łajając oponentów powinnaś używać sformułowań Niesiołowskiego. To jest wysza kultura. I politycznie poprawna. Wprawdzie tylko w oczach zwolenników obecnie panującej mafii. Ale cóż, nie można mieć wszystkiego.

N maja 17, 2015 13:17
@andej, wysmiewanie cudzych ulomnosci jest dla mnie chamskie i prymitywne. Nie masz co bronic Zydow. Slowo chrzescijanin piszesz z duzej litery?
Moze polityka to bagno, ale powszechne w Polsce chamstwo i rechotanie z czyichs slabosci jest problemem wiekszosci spoleczenstwa.

Tyle ode mnie w tym temacie.

N maja 17, 2015 14:22
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 128  Następna strona