Jaki jest Prezydent Komorowski?
Autor |
Wiadomość |
Gita2
|
 Re: Re:
Alus napisał(a): Cytuj: Nie mam zamiaru analizować czego wy chcecie. Analizuję osobowość i kierunek działań obecnego prezydenta. Dla mnie to hańba zaproszenie generała, który wypowiedział wojnę Narodowi i ta opinia się nie zmieni, tak samo jak nie można cofnąć kistorii. Uczciwie oceniając historię powinnaś swoją niechęć skierowac także na JPII - wiedział, znał plany, może i datę, wprowadzenie stanu wojennego, a nie ostrzegł, nie wezwał do chwytania broni. On miał pełną perspektywę oglądu rzeczywistości, nie jak niszowe "niezależni" uzurujący sobie prawo wyrażac opinię w imieniu narodu. Demagogia w Twoim wydaniu, to nic nowego.
|
Śr lis 24, 2010 12:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Demagogia w Twoim wydaniu, to nic nowego. Konkretnie wskazanie stanowiska JPII jest demagogią?... Czy po prostu nie chcesz odnieść się do rzeczywistej, historycznej sytuacji. JPII, który autentycznie cenił każde ludzkie życie, przy alternatywie: - sami Polacy wyciszą sytuację, czy pozwolić aby uczynili to sowieci (oczywiście kosztem krwi setek..tysiecy Polaków) - jednak nie dozwolił do rzezi. A ci, którzy w tamtych latach siedzieli cicho, po 1989r nabrali wiatru w żagle, błysnęli "bohaterstwem" i dowodzą, że lepiej było iść na wojenkę z sowietami. Facet mianujący się opozycjonistą w PRL, gamoniowato umieszcza w swoje biografii, lata studiów za granicą, w tym w ZSRR.....zapomniał, że każdy, kto żył w tym systemie nie uwierzy, ze ubecja pozwoliłaby opozycjonistom wędrowac po uczelniach Europy. Opozycjonista na schwał  .....i peroruje autorytatywnie kto ma prawo zwać się patriotą.
|
Śr lis 24, 2010 13:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Demagogia w Twoim wydaniu, to nic nowego. Konkretnie wskazanie stanowiska JPII jest demagogią?... Czy po prostu nie chcesz odnieść się do rzeczywistej, historycznej sytuacji. JPII, który autentycznie cenił każde ludzkie życie, przy alternatywie: - sami Polacy wyciszą sytuację, czy pozwolić aby uczynili to sowieci (oczywiście kosztem krwi setek..tysiecy Polaków) - jednak nie dozwolił do rzezi. A ci, którzy w tamtych latach siedzieli cicho, po 1989r nabrali wiatru w żagle, błysnęli "bohaterstwem" i dowodzą, że lepiej było iść na wojenkę z sowietami. Facet mianujący się opozycjonistą w PRL, gamoniowato umieszcza w swoje biografii, lata studiów za granicą, w tym w ZSRR.....zapomniał, że każdy, kto żył w tym systemie nie uwierzy, ze ubecja pozwoliłaby opozycjonistom wędrowac po uczelniach Europy. Opozycjonista na schwał  .....i peroruje autorytatywnie kto ma prawo zwać się patriotą.
|
Śr lis 24, 2010 13:16 |
|
|
|
 |
Gita2
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Odpowiem na zasdnicze pytanie:"Jaki jest prezydent Komorowski"? Dzisiaj już nie mam wątpliwości to TARGOWICZANIN!!!!
|
Śr lis 24, 2010 13:19 |
|
 |
kenfollett
zbanowany na stałe
|
...A Prezes PiS Jarosław Kaczyński człowiekiem obłąkanym
|
Śr lis 24, 2010 13:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jedna i druga wypowiedź jest głupia. Gita możesz sobie tak myśleć ale nie powinnaś tak pisać. A drugiej wypowiedzi nie wartko nawet komentować tak jest denna.
|
Śr lis 24, 2010 13:44 |
|
 |
Gita2
|
osiris napisał(a): Jedna i druga wypowiedź jest głupia. Gita możesz sobie tak myśleć ale nie powinnaś tak pisać. A drugiej wypowiedzi nie wartko nawet komentować tak jest denna. W tym rzecz osirisie, że nie kieruję się poprawnością polityczną, dzięki Bogu.
|
Śr lis 24, 2010 13:53 |
|
 |
kenfollett
zbanowany na stałe
|
Któremu Bogu dziekujesz? Temu którego wykreował O Dyrektor?
|
Śr lis 24, 2010 13:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: W tym rzecz osirisie, że nie kieruję się poprawnością polityczną, dzięki Bogu. Istota (nie wypaczona) poprawności politycznej to szacunek. Dziękujesz Bogu?....."miłuj bliźniego jak siebie samego"...miłość bez szacunku jest pustosłowiem.
|
Śr lis 24, 2010 14:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: miłość bez szacunku jest pustosłowiem. I dlatego mamy tyle pustosłowia na tym forum.
|
Śr lis 24, 2010 15:11 |
|
 |
Gita2
|
|
Śr lis 24, 2010 16:14 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Cytuj: I dlatego mamy tyle pustosłowia na tym forum. Wiekszosc juz dawno o tym wie, ale nikt Ci prawa do pisanie nie zabierze. Pisz ile wlezie! Zyjemy jeszcze w nie do konca radzieckiej republice. Jeszcze pisac wolno, choc notatki o slowach zawartych w Twoich postach sie robi, a konsekwencje wyciagnie w odpowiednim czasie. 
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Śr lis 24, 2010 18:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dural napisał(a): Cytuj: I dlatego mamy tyle pustosłowia na tym forum. Wiekszosc juz dawno o tym wie, ale nikt Ci prawa do pisanie nie zabierze. Pisz ile wlezie! Zyjemy jeszcze w nie do konca radzieckiej republice. Jeszcze pisac wolno, choc notatki o slowach zawartych w Twoich postach sie robi, a konsekwencje wyciagnie w odpowiednim czasie.  Moja matka była zesłana na Sybir, to może i mnie wyślą tam na wywczasy. Zapewne Dural będzie pierwszy spieszył jak to osiris nap........... na obecny rząd i ruskich. Jest tu wielu userów którzy skrzętnie zapisują na dysk zrzuty postów, bo może za donos w przyszłości zostaną sowicie nagrodzeni przez nowych gospodarzy Polski. Ilu takich śmierdzieli siedzi teraz na dyrektorskich stołkach lub po różnych urzędach?
|
Śr lis 24, 2010 20:29 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Widzisz osiris, na swiecie zyje wiele "gatunkow" ludzi. My nalezymy do dwoch skrajnie przeciwnych. Ja, na dobra sprawe, do nikogo szczegolnych pretensji nie mam. Wiem, ze ludzie sa rozni, rowniez zli, ale zawsze mam nadzieje, ze sie zmienia na lepsze. Z tego powodu patrze przez palce na wiele zachowan, no i jestem pogodny, "pajacowaty" z natury. Ty Natomiast jestes wnerwiony na caly swiat, nic Ci sie nie podoba. Wlasnie taki "gatunek" jest najlepszym materialem na kapusia. Nienawidzi, z checia sie odgryzie wrogom, czesto jest po prostu glupi w tej nienawisci. W ramach kolezenstwa, obiecuje, ze paczke do Lubianki Ci wysle! 
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Śr lis 24, 2010 21:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Wlasnie taki "gatunek" jest najlepszym materialem na kapusia. Nienawidzi, z checia sie odgryzie wrogom, czesto jest po prostu glupi w tej nienawisci. W ramach kolezenstwa, obiecuje, ze paczke do Lubianki Ci wysle!  Widze tu sprzeczność. Raz podajesz informacje że to ja mam być kapusiem a potem piszesz że ja znajdę się na Łubiance. To jak kapuś mam tam się znaleźć a TY (wielki pajac, patriota) będziesz mi wysyłać paczki? Coś Ci się porąbało z tej zawiści. Dokładnie tutaj widać kto jest świetnym materiałem na kapusia.
|
Śr lis 24, 2010 21:50 |
|
|
|