Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Skradzione z Forum TVN24 Szkło kontaktowe
http://www.tvn24.pl/1,251,24,36508642,9 ... forum.html
Uwaga Ruszyła ogólnonarodowa akcja CAŁY NARÓD PRZEPRASZA SWEGO PREZYDENTA
Tutaj możecie złożyć swoje przeprosiny wobec Pana Prezydenta
Miejmy nadzieję, że dzięki przeprosinom Pan Prezydent w końcu się odezwie do swego niewdzięcznego narodu.
Ja ze swej strony przepraszam za przegraną PIS 30.10.2007 14:15~wykształciuch-
|
Wt paź 30, 2007 14:58 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
niedawno w tvn 24 jakis polityk platformy
mowil jak to bedzie wspaniale kiedy wreszcie bedzie mniej panstwa
bo np. w takich USA to sie takiego prezydenta widzi w TV tylko od wielkiego HALO
i wreszcie bedzie przepieknie i nie bedzie tak czesto prezydenta w TV
no a teraz sie doczekac nie moga
kiedy ten okropny prezydent sie pojawi
trzeba zmienic konstytucje i wpisac tam prawo gratulowania wygranej partii i zakaz milczenia publicznego przez - dluzej niz 3 dni
o... widze ze juz tutejsi zwolennicy platwormy chca wprowadzic stalinowskie metody i zmuszac do jakichs dzialn niekonstytucyjnych pana prezydenta
nieladnie platwormiacy - marzy sie wam stalinowskie panstwo jak widze 
|
Wt paź 30, 2007 15:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ale czas na cytaty z was jeszcze nadejdzie - a jest z czego cytowac
slyszalem ze po chce przejac rade radiofonii i telewizji
kiedys chcieli ją zlikwidować a teraz hcą ją oddać..... samym sobie
dyktatura zaczyna sie od mediów 
|
Wt paź 30, 2007 15:16 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
e...........
źle sie czuje jako wrog platformy -
ale moze kiedys mi odbije jak tutejszym przeciwnikom pisu i pozbawie sie obiektywizmu na rzecz histerii
no chyba ze znajde w tutehszych platwormnersach jakies pozytywne wzorce 
|
Wt paź 30, 2007 15:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gruby, jednak potwierdzasz, że Platforma ma syndrom Lecha i jego gratulacji (braku).
Jeżeli prezydent nie pogratuluje, zapewne w gazetach będą piersze doniesienia o zespołowych depresjach posłów PO, aż dojdzie nawet z tego powodu do zbiorowych samobójstw, całej tej formacji.
Cóż za tragedia.
Cytuj: plan B musi istniec
Jasne.
Oddziały w Bieszczadach stoją i tylko czekają na sygnał z Warszawki.
Cała Polska zostanie zbombardowana gumowymi kaczuszkami i teczkami Maciarewicza.
Lepper zgwałci wszystkie prostytutki związane jakoś z PO, a Giertych wpuści w internet wirusa "Stop Wszechmocy"
|
Wt paź 30, 2007 15:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: niedawno w tvn 24 jakis polityk platformy mowil jak to bedzie wspaniale kiedy wreszcie bedzie mniej panstwa bo np. w takich USA to sie takiego prezydenta widzi w TV tylko od wielkiego HALO i wreszcie bedzie przepieknie i nie bedzie tak czesto prezydenta w TV
Jeżeli dla ciebie wybory parlamentarne (ważniejsze od prezydenckich) nie są "wielkim HALO", to ja nie wiem co ty preferujesz?
Już wiem! Ty wolisz oglądać Prezia na trybunie, odbierającego kretyński przemarsz żołdaków po ulicach stolicy [...]
|
Wt paź 30, 2007 15:55 |
|
 |
Mark Zubek
|
Naród chce obiecanego cudu, lecz racjonalna platforma w cuda przeciez nie wierzy, więc najlepiej pozbyc sie Narodu przez wynarodowienie.
Czy to sie uda?
Próbowali zaborcy, próbowali hitlerowcy, próbował zjednoczony proletariat
...a Naród był.
W podziemiu, nad ziemią i na ziemi .....trwał.
Czy wy-trwa i teraz w ekspansji, pseudocywilizacji "euro-amerykańskiej"?
PS
Naród przeprasza swojego prezydenta za ignoranctwo i podłość,
kretyńskie zachowanie swoich współbraci oraz współbraci tych
współbraci.
Byli już prezydenci na wygnaniu i w podziemiu.
Niech więc nie dziwi, jeśli Naród powoła ich ponownie.
|
Wt paź 30, 2007 16:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jeżeli dla ciebie wybory parlamentarne (ważniejsze od prezydenckich) nie są "wielkim HALO",
Wybory są bardzo ważnym wydarzeniem w życiu narodu, co nie oznacza, że prezydent o znanych politycznych poglądach musi się rzucić na szyję znienawidzonemu przez niego Tuskowi.
Nie jest żadną tajemnicą, że Lechu nie cierpi Tuska, jak Żyd wieprzowiny, więc nie mogąc przełamać tego obrzydzenia, przywitał zwycięzcę wyborów z "umiarkowanym" entuzjazmem, czyli milczeniem.
|
Wt paź 30, 2007 16:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Każdemu jest wiadome, że prezydent Kwaśniewski był prezydentem wszystkich (czerwonych) Polaków i robił wszystko, aby 'umilić" rządy prawicy.
Teraz rozumni politycy PO, oraz ich elektorat w cielęcym zdziwieniu oczekują gratulacji, jak berbeć utarzany w błocie na gratulację swojej mamy, że taki rezolutny.
|
Wt paź 30, 2007 16:13 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
outsider napisał(a): niedawno w tvn 24 jakis polityk platformy mowil jak to bedzie wspaniale kiedy wreszcie bedzie mniej panstwa bo np. w takich USA to sie takiego prezydenta widzi w TV tylko od wielkiego HALO i wreszcie bedzie przepieknie i nie bedzie tak czesto prezydenta w TV
no a teraz sie doczekac nie moga :D kiedy ten okropny prezydent sie pojawi
trzeba zmienic konstytucje i wpisac tam prawo gratulowania wygranej partii i zakaz milczenia publicznego przez - dluzej niz 3 dni :D
o... widze ze juz tutejsi zwolennicy platwormy chca wprowadzic stalinowskie metody i zmuszac do jakichs dzialn niekonstytucyjnych pana prezydenta nieladnie platwormiacy - marzy sie wam stalinowskie panstwo jak widze :D
Zrozum człowieku w końcu, że PO nie domaga się żadnych gratulacji.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Wt paź 30, 2007 16:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
www.interia.pl pisze:
Cytuj: Pewnego dnia ludzkość podzieli się na dwa różne podgatunki: atrakcyjną, inteligentną elitę oraz ograniczonych umysłowo, przypominających gobliny podludzi. Tak przynajmniej twierdzi Oliver Curry z London School of Economics, specjalista w dziedzinie teorii ewolucji.
Coś mi sie wydaje, że userzy na tym forum, popierający PO, już dawno uczynili taki podział między elektoratem PO oraz PiS.
Nie trzeba tak długo czekać aż ewolucja dokona tego typo podziałów.
Wystarczy wysłać komunikat do zachodnich naukowców, że już z tym mamyw Posce do czynienia.
Media sprzyjające PO, elektorat PO oraz politycy tej formacji w swoich wypowiedziach, tak właśnie postrzegają obywateli.
Dwie rasy. Doskonali w każdym calu, inteligentni platformersi, oraz goblinowski elektorat PiS.
|
Wt paź 30, 2007 16:53 |
|
 |
Kamyk
|
Cytuj: niedawno w tvn 24 jakis polityk platformy mowil jak to bedzie wspaniale kiedy wreszcie bedzie mniej panstwa bo np. w takich USA to sie takiego prezydenta widzi w TV tylko od wielkiego HALO i wreszcie bedzie przepieknie i nie bedzie tak czesto prezydenta w TV
no a teraz sie doczekac nie moga Suszę zęby kiedy ten okropny prezydent sie pojawi Akurat wybory i ich wynik to takie halo, kiedy prezydent jako głowa państwa powinien zabrać głos. Jako Lech Kaczyński on może nawet nienawidzić Donalda Tuska i mieć do niego wstręt. Ale jako prezydent RP powinien się odnieść do wyników wyborów, a do dobrego tonu należy również złożenie gratulacji zwycięzcom Cytuj: Dwie rasy. Doskonali w każdym calu, inteligentni platformersi, oraz goblinowski elektorat PiS.
Osobiście nie spotkałem się z takimi opiniami. Byłyby one zresztą kretyńskie. Niemniej faktem pozostaje, że PO popierają ludzie zamożniejsi, lepiej wykształceni, a większych miast, a PiS ludzie biedniejsi, gorzej wykształceni, z mniejszych miast i wsi. Więc to określenie nie jest zupełnie pozbawione prawdy, ale stawianie tak ostrej dychotomii inteligenci - gobliny to gruba przesada
|
Wt paź 30, 2007 17:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Osobiście nie spotkałem się z takimi opiniami.
Bardzo dyplomatyczna opinia.
Lepiej czasami czegoś nie widzieć, a wtedy można twierdzić, iż z niczym takim nie mamy do czynienia.
|
Wt paź 30, 2007 17:17 |
|
 |
Kamyk
|
Nie mówię że to nie istnieje. Mówię, że się z tym nie spotkałem. To różnica. I mam nadzieje że nie sugerujesz, że nie chcę widzieć pewnych rzeczy
|
Wt paź 30, 2007 17:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A jak tak obiektywnie do przeciwników platformy:
ależ Wam gul skacze  Nie możecie przeboleć tego wyniku, więc teraz, zanim jeszcze powołano rząd, zanim pojawiły się pierwsze konkrety, Wy już zaczynacie płakać. Jeszcze nikt nic nie zrobił, jeszcze niczego nie zaczął... a Wy już trąbicie, jakby Wam się krzywda działa.
Nie wiem jak Wy, ale ja na początku rządu PiS stwierdziłem - dajmy im szanse. Nawet jeśli nie zgadzam się z częścią poglądów - to nie znaczy, że zrobią źle.
Okazało się to co się okazało. Ale z krytyką poczekałem, aż pojawią się konkrety.
Crosis
|
Wt paź 30, 2007 17:29 |
|
|
|