Przegląd prasy i Aktualności
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Przegląd prasy i Aktualności
To było wczoraj w Bielsku Białej. Syn Premier Beaty Szydło-Tymoteusz przyjmował święcenia: http://www.dziennikzachodni.pl/wiadomos ... a,9965496/
|
| N maja 08, 2016 10:43 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): odnosnie clipu na TRWAM totalnie osmieszajacego PO i PO-wskie satelitarne partie . widzimy pochod pierwszomajowy z roku ok. 1950 i tekst komentatora , ktory zapodam dzisiaj w formacie mp3 .
skoro nie moze byc lepiej , to niech bedzie przynajmniej weselej . A TV Trwam pokazala tez miesiecznice smolenskie z pochodniami w porownaniu do znanych powszechnie marszow pewnych ugrupowan sprzed 80 lat? Nie? No to widac “poczucia humoru“ zabraklo...
|
| N maja 08, 2016 10:47 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
a zatem gratulujemy Kael ogladania TRWAM . http://de.swoopshare.com/file/f97dd5bde ... 1.mp3.htmla to obiecana przeze mnie sciezka dzwiekowa do clipu " SMS od Partii " . w rolach glownych PO , PSL , KOD , Nowoczesna i inni im podobni .
|
| N maja 08, 2016 12:58 |
|
|
|
 |
|
mikkel
|
Tomek44 napisał(a): Targowicę pobłogosławił papież Pius VI i wyraził życzenie: "aby stworzenie konfederacji stało się początkiem niewzruszonej spokojności i szczęścia Rzeczypospolitej". Dzisiaj wprawdzie nie papież, ale polski Episkopat także zdaje się popierać środowiska, które zdradziły polską Konstytucję - prezydenta, premiera. W nadziei na coś, co przewrotnie nazywane jest "dobrą zmianą". Wiele się od tamtego czasu nie zmieniło.
|
| N maja 08, 2016 13:28 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
jeszcze co nieco o pewnym KOD-owcu , ktory wczoraj z teczowa flaga stanal miedzy Komorem a Schetyna . obydwoje uradowani ze za chwile uslysza pochwaly w kierunku przyjaciol Ewy a tymczasem owy " demokratyczny " dzialacz . . . no , teraz nie zdradze . kto ogladal ten widzial zdziwko obu panow PO-wcow . jutro zapodam sciezke dzwiekowa by " co-poniektorzy " mieli pelny obraz sytuacji .
|
| N maja 08, 2016 13:51 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
mikkel napisał(a): Dzisiaj wprawdzie nie papież, ale polski Episkopat także zdaje się popierać środowiska, które zdradziły polską Konstytucję - prezydenta, premiera. W nadziei na coś, co przewrotnie nazywane jest "dobrą zmianą". Wiele się od tamtego czasu nie zmieniło. Niech Ci się nie zdaje, a pokaż tego dowody. Dariusz555. Załóż sobie tablice ogłoszeń w Hydre Park.
|
| N maja 08, 2016 15:00 |
|
 |
|
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
| N maja 08, 2016 15:43 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
Helenko , wytrzymaj do jutra a dowiesz sie co Komorek uslyszal od gostka z KOD stojacego pol meta obok niego .
|
| N maja 08, 2016 15:45 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): Helenko , wytrzymaj do jutra a dowiesz sie co Komorek uslyszal od gostka z KOD stojacego pol meta obok niego . Nie czytam Twoich ogłoszeń (to wyjątkowo przeczytałam, bo było skierowane do mnie), a już widok Twego nicka mnie irytuje, więc albo podawaj źrodła swoich rewelacji (linki), albo idź na tablice ogłoszeń, gdzie nie będę zaglądać.
|
| N maja 08, 2016 15:57 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A w jakim celu to czytasz? Żeby po chrześcijańsku sklasyfikować jako debili?
|
| N maja 08, 2016 16:19 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
Zrodlo ? juz podaje Helenko , wczorajsze wiadomosci TV POLONIA o godz 20.20 . nie odladalas ? nic straconego . moja tablica ogloszen do Twojej dyspozycji . co mialem zrobic jutro zrobie dzis . specjalnie dla naszej ulubionej Helenki . po kliknieciu na " jetzt downloaden " dostaniesz do dyspozycji dwie mozliwosci - albo zapisac na folder , albo tylko odsluchac . powodzenia ! i Alleluja i do przodu jak mawia Ojciec Dyrektor . http://de.swoopshare.com/file/c93d7c033 ... 2.mp3.htmlnajpierw krotko mowi Bronek ( te same glupoty co zawsze ) a potem ten co go stanu wrzenia doprowadzil . zatem zrodlo Ci podalem wiec moj nick ( mam nadzieje ) nie bedzie Ciebie iratowal . a gdyby co to meliska dostepna w kazdej aptece .
|
| N maja 08, 2016 16:38 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Akurat to wydarzenie oglądałam w całości i .... Twój komentarz jest tak głupi, że aż nieśmieszny. Godny politowania.
|
| N maja 08, 2016 17:02 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): A w jakim celu to czytasz? Żeby po chrześcijańsku sklasyfikować jako debili? Tym bardziej, że tekst tegoż poradnika trudno znaleźć na jakiejkolwiek innej stronie poza GW. Dariusz-555 napisał(a): Zrodlo ? juz podaje Helenko , wczorajsze wiadomosci TV POLONIA o godz 20.20 . nie odladalas ? nic straconego . moja tablica ogloszen do Twojej dyspozycji . co mialem zrobic jutro zrobie dzis . specjalnie dla naszej ulubionej Helenki . po kliknieciu na " jetzt downloaden " dostaniesz do dyspozycji dwie mozliwosci - albo zapisac na folder , albo tylko odsluchac . powodzenia ! i Alleluja i do przodu jak mawia Ojciec Dyrektor . http://de.swoopshare.com/file/c93d7c033 ... 2.mp3.html najpierw krotko mowi Bronek ( te same glupoty co zawsze ) a potem ten co go stanu wrzenia doprowadzil . zatem zrodlo Ci podalem wiec moj nick ( mam nadzieje ) nie bedzie Ciebie iratowal . a gdyby co to meliska dostepna w kazdej aptece . Nagranie nieudolnie zmontowane - wypowiedź o prawach mniejszości padła przed przemówieniem Komorowskiego.
|
| N maja 08, 2016 17:12 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
skoro twierdzisz ze nieudolnie zmontowane to zglos reklamacje do TV POLONIA .
|
| N maja 08, 2016 18:04 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): skoro twierdzisz ze nieudolnie zmontowane to zglos reklamacje do TV POLONIA . Pewne rzeczy nie zasługują na minimum uwagi, cóż dopiero mówić o reklamowaniu.
|
| N maja 08, 2016 18:06 |
|
|
|