Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 19:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
droga Alus , rzeczywistosc jest taka ze jest jeden kraj na swiecie , ktory nie pozwala wycinac zniszczonego drzewostanu . czy juz kapujesz o jak ikraj chodzi ?

So wrz 26, 2015 15:05
Ja pozostaję przy swoim zdaniu co do byłego prezydenta Komorowskiego, który zachował honorowy tytuł:prezydent. Jedyną jego zasługą jest to, że ma pięcioro dzieci i wydaje mi się, że żadne z jego dzieci nie weszło na drogę przestępczą.

Pn wrz 28, 2015 8:48

A dwoje z nich podobno jest bezrobotne, trzecie jeździ na truskawki do Norwegii (o tym opowiadał sam) - co też dobrze o nim świadczy (nie wykorzystał urzędu by im pozałatwiać posady..).

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn wrz 28, 2015 8:51
Johnny99 napisał(a):
A dwoje z nich podobno jest bezrobotne, trzecie jeździ na truskawki do Norwegii (o tym opowiadał sam) - co też dobrze o nim świadczy (nie wykorzystał urzędu by im pozałatwiać posady..).

A więc wspólnymi siłami znaleźliśmy dwie zalety.

Pn wrz 28, 2015 8:55
gita napisał(a):
Johnny99 napisał(a):

Oczywiście zdanie ponad 8 milionów Polaków wobec zdania was dwojga jest niczym.....demokracja w wydaniu PiS :jupi:

Pn wrz 28, 2015 9:17

Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Johnny99 napisał(a):

Oczywiście zdanie ponad 8 milionów Polaków wobec zdania was dwojga jest niczym.....demokracja w wydaniu PiS :jupi:

Dziwna ta demokracja. Jakby z "Samych swoich". Sugestia, że 8 mln. ma absolutną rację ... Albo, że pozostałych ileś milionów tego nie zauważa.
Zapewniam, że zauważa. I ubolewa. I ci pozostali mają świadomość, że przez różowe okulary świat jest piękniejszy, ale im to nie wystarcza. Oni chcą budowy trwałych fundamentów. I to nie napiasku, ale na skale. Ot, tacy dziwacy.
Zapewne niedługo, jeśli się nic nie zmieni, to zostaną wyrównani przez lewacki walec eurokomuny lub islamski totalitaryzm. Z tym, że ten drugi wyrówna wszystko. Także obecnych przyjaciół. Jak takich nazywał Lenin?

Pn wrz 28, 2015 9:35
Cytuj:

Dziwna ta demokracja. Jakby z "Samych swoich". Sugestia, że 8 mln. ma absolutną rację ... Albo, że pozostałych ileś milionów tego nie zauważa.
Zapewniam, że zauważa. I ubolewa. I ci pozostali mają świadomość, że przez różowe okulary świat jest piękniejszy, ale im to nie wystarcza. Oni chcą budowy trwałych fundamentów. I to nie napiasku, ale na skale. Ot, tacy dziwacy.
Zapewne niedługo, jeśli się nic nie zmieni, to zostaną wyrównani przez lewacki walec eurokomuny lub islamski totalitaryzm. Z tym, że ten drugi wyrówna wszystko. Także obecnych przyjaciół. Jak takich nazywał Lenin?[/quote]
W każdym położeniu dziękujcie, taka jest bowiem wola Boża....Czemu bojaźliwie jesteście, małej wiary......uniwersalne ewangeliczne różowe okulary :-D

Pn wrz 28, 2015 9:48

Alus napisał(a):

Och, mylisz się, i to podwójnie. Po pierwsze - ja nie mam nic wspólnego z PiS. Po drugie - liczy się tylko i wyłącznie moje zdanie :twisted:

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn wrz 28, 2015 10:49
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Johnny99 napisał(a):

To teraz wszystko rozumiem, oprócz Johnnego i mnie 8 milionów Polaków uznało, że warto na Komorowskiego głosować, ponieważ ma dwie pozytywne cechy.
Dziękuję Ci Alus za tą cenną informację. :-D

Pn wrz 28, 2015 14:43
Cytuj:
To teraz wszystko rozumiem, oprócz Johnnego i mnie 8 milionów Polaków uznało, że warto na Komorowskiego głosować, ponieważ ma dwie pozytywne cechy.
Dziękuję Ci Alus za tą cenną informację. :-D

Dopiero teraz rozumiesz, że dwie pozytywne cechy, które przyznałaś Komorowskiemu, są równie adekwatne do postrzegania Dudy jako męża stanu :D

Pn wrz 28, 2015 14:55
Na temat Prezydenta Andrzeja Dudy jest inny wątek na tym forum.

Pn wrz 28, 2015 17:33

Prezydent Komorowski ma więcej zalet, niż wymieniono. Uważam d=go za człowieka, z którym chętnie poszedłbym na piwo. Albo wybrał się na jakąś wędrówką. To taki fajny swój chłop.
Poza tym jest lojalny. Tam, gdzie miejsce mu wyznaczono, trwał niewzruszenie. Potrafił się powstrzymać od jakichkolwiek własnych inicjatyw, które nie byłyby zaaprobowane przez patrona. Jest bardzo towarzyski. Chyba jednak największą zaletą Komorowskiego na wysokim stanowisku było to, że nikomu nie zagrażał. Zawsze spolegliwy, ceniący pokój i spokój. Mam do niego sympatię. Ale dobrze, że ustąpił miejsca lepszemu. Za też go cenię, że tak wspaniale się podłożył. Zapewne niezbyt świadomie, ale zawsze.

Wt wrz 29, 2015 11:52
andej napisał(a):
Prezydent Komorowski ma więcej zalet, niż wymieniono. Uważam d=go za człowieka, z którym chętnie poszedłbym na piwo. Albo wybrał się na jakąś wędrówką. To taki fajny swój chłop.
Poza tym jest lojalny. Tam, gdzie miejsce mu wyznaczono, trwał niewzruszenie. Potrafił się powstrzymać od jakichkolwiek własnych inicjatyw, które nie byłyby zaaprobowane przez patrona. Jest bardzo towarzyski. Chyba jednak największą zaletą Komorowskiego na wysokim stanowisku było to, że nikomu nie zagrażał. Zawsze spolegliwy, ceniący pokój i spokój. Mam do niego sympatię. Ale dobrze, że ustąpił miejsca lepszemu. Za też go cenię, że tak wspaniale się podłożył. Zapewne niezbyt świadomie, ale zawsze.

Ciekawa ocena; szkoda, że piwa nie piję, w związku z czym nie poszłabym z nim na piwo.

Wt wrz 29, 2015 12:11

Alus napisał(a):
Dopiero teraz rozumiesz, że dwie pozytywne cechy, które przyznałaś Komorowskiemu, są równie adekwatne do postrzegania Dudy jako męża stanu :D

Czy ty i Kael mogłybyście jednak spróbować pisać po polsku? Jaki sens ma to zdanie?? :o

Wt wrz 29, 2015 13:35
Johnny99 napisał(a):
Alus napisał(a):

Czy ty i Kael mogłybyście jednak spróbować pisać po polsku? Jaki sens ma to zdanie?? :o

Kto jak kto, ale ty nie łapiesz sensu? :o .....taka prawda, że Komorowski ma jedynie dwie zalety jak to, że Duda jest mężem stanu.
Choć owszem jest mężem..... Agaty,

Wt wrz 29, 2015 13:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 128  Następna strona