Jaki jest Prezydent Komorowski?
Autor |
Wiadomość |
Dural
zbanowany na stałe
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Ty to jestes malo pojetny! Na Lubiance MUSZA byc "wtyczki" miedzy wiezniami. Co bardziej podniesie znaczenie wsrod wspolosadzonych niz paczka z Polski podpisana "patriota choc pajac"?
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Śr lis 24, 2010 21:56 |
|
|
|
 |
Gita2
|
Prezydent Komorowski chce pouczać biskupów. Czy taka jest rola prezydenta? http://www.naszdziennik.pl/index.php?da ... d=po01.txt
|
Cz lis 25, 2010 13:25 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Biskup pulkownik? Czy taka jest rola duszpasterza? Skoro biskup godzi sie byc pulkownikiem wojska, czyli podleglym Prezydentowi, to i slusznie. Za to przeciez bierze pieniadze by, miedzy innymi, sluchac przelozonych!
|
Cz lis 25, 2010 13:43 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Komorowski w szybkim tempie upodabnia się do tych, których zaprasza na spotkania...
|
Cz lis 25, 2010 13:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A gdy J. Kaczyński pouczał biskupów gdzie jest Polska nie wadziło NDz? Marek MRB napisał(a): Komorowski w szybkim tempie upodabnia się do tych, których zaprasza na spotkania... Kiedy mamy oczekiwać ogłoszenia stanu wojennego? 
|
Cz lis 25, 2010 14:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): A gdy J. Kaczyński pouczał biskupów gdzie jest Polska nie wadziło NDz? A teraz nie wadzi Tobie Aluś... Co byś zrobiła gdyby nie było Kaczyńskiego ?  Alus napisał(a): Marek MRB napisał(a): Komorowski w szybkim tempie upodabnia się do tych, których zaprasza na spotkania... Kiedy mamy oczekiwać ogłoszenia stanu wojennego?  Widze że załapałaś o którym gościu mówię 
|
Cz lis 25, 2010 14:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Co byś zrobiła gdyby nie było Kaczyńskiego ? Zapewne to samo co Ty, gdyby nie było UW, PO 
|
Cz lis 25, 2010 14:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Cytuj: Co byś zrobiła gdyby nie było Kaczyńskiego ? Zapewne to samo co Ty, gdyby nie było UW, PO  Widzisz, ja nie tłumaczę złego postępowania jednej opcji drugą opcją. A Ty tak. Dlatego tak trudno się dogadać - bo ja rozmawiam o sprawie, o tym co robią, a Ty jesteś zaprogramowana partyjnie.
|
Cz lis 25, 2010 14:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Kiedy mamy oczekiwać ogłoszenia stanu wojennego?  Alus to jest świetne pytanie i mimo tego że groteskowe to może okazać się prorocze.
|
Cz lis 25, 2010 16:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus, ja typuje ten dzien, (ktory mam nadzieje nigdy nie nadejdzie), kiedy Jaroslaw Kaczynski zostanie jednoosobowo premierem i prezydentem. Obym sie mylila....
|
Cz lis 25, 2010 17:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Alus, ja typuje ten dzien, (ktory mam nadzieje nigdy nie nadejdzie), kiedy Jaroslaw Kaczynski zostanie jednoosobowo premierem i prezydentem. Obym sie mylila.... Spokojnie  ....Kaczyński jest jaki jest, ale nie jest samobójcą i nie chciałby przejśc do historii jako morderca własnego narodu.
|
Cz lis 25, 2010 17:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja bym taka pewna nie byla....
|
Cz lis 25, 2010 17:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kamala napisał(a): Ja bym taka pewna nie byla.... Jakbym czytał GW i oglądał Niesiołowskiego. JK diabeł wcielony a PO samo dobro, tylko raczej ostatnie zachowanie Komorowskiego kojarzy mi się nie z przebaczaniem tylko bratanie się z diabłem.
|
Cz lis 25, 2010 20:31 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Jakbym czytał GW i oglądał Niesiołowskiego. Wiec jednak czytasz, ogladasz? Masochista! Jak ja widze zdjecie Kaczynskiego to uciekam wzrokiem. Inna rzecz, ze ja o siebie dbam. 
|
Pt lis 26, 2010 17:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Wiec jednak czytasz, ogladasz? Masochista! To bardziej taka retoryczna figura niż stwierdzenie faktu. Nie czytam i nie słucham ani tego ani tego. I bez tego mam problemy gastryczne. Wiadomo - wiek.
|
Pt lis 26, 2010 17:51 |
|
|
|