Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt paź 17, 2025 0:39

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość
Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
http://www4.rp.pl/Polityka/310079804-Do ... entow.html

Pt paź 09, 2015 12:41
Pamiętam, gdy Lech Wałęsa kończąc swoją kadencję wywoził ze swojej siedziby/nie pamiętam czy był to Belweder, czy pałac namiestnikowski/ jakiś fotel, jaka była wówczas na niego nagonka!
Teraz dziennikarze mętnego nurtu tego nie przypominają, "zapomnieli" o tym, wtedy byli jego wrogami, teraz są przyjaciółmi.
Co do Komorowskiego,zrobił on znacznie więcej złego, niż "wypożyczenie" sprzętu.

Pt paź 09, 2015 12:47
I tak tworzy sie mity, zamiast opierac na faktach: "zrobil znacznie wiecej zlego". A co? No przeciez to "wszyscy wiedza".

A ja sobie poczekam i bede punktowac "wszystko zle" u PAD. I na pewno sie doczekam.
W koncu co tam. Prezydent ma byc taki, jak MI sie podoba, a jak cos zrobi nawet sensownego, ale MI nie pasuje, to "wszystko zle".

Pt paź 09, 2015 13:12

gita napisał(a):
Co do Komorowskiego,zrobił on znacznie więcej złego, niż "wypożyczenie" sprzętu.

Kael napisał(a):
I tak tworzy sie mity, zamiast opierac na faktach: "zrobil znacznie wiecej zlego". A co?

No przecież wiemy. Wypożyczył działa :killer: sztuki.

...

(Koh 3:1nn)

Pt paź 09, 2015 13:15
Moderator

Kael napisał(a):
I tak tworzy sie mity, zamiast opierac na faktach: "zrobil znacznie wiecej zlego". A co? No przeciez to "wszyscy wiedza".

Kael, naprawdę chcesz wymieniania tego wszystkiego, co Komorowski źle uczynił i gdzie źle wypadł?
Może jednak spuścić już nad ex-prezydentem zasłonę miłosierdzia?

Pt paź 09, 2015 13:26
Zobacz profil WWW
To zamknij ten watek.
Proste? Proste.

Pt paź 09, 2015 13:27
medieval_man napisał(a):
Kael napisał(a):

Kael, naprawdę chcesz wymieniania tego wszystkiego, co Komorowski źle uczynił i gdzie źle wypadł?
Może jednak spuścić już nad ex-prezydentem zasłonę miłosierdzia?

Komorowskie nie był aniołem czyniącym jedynie dobro, był podobny do poprzedników - czynił dobro i popełniał błędy.
Wzmożona kampania PiS wdeptująca go w ziemię jest doraźną akcją na użytek kampanii.
Zresztą PiS nie szanuje nikogo, kto nie stoi po ich stronie.....w TVN24 poseł PiS zarzucił Nycz robi swoja politykę w Warszawie......nie nasz, zatem nie zasługuje na wymienienie godności kardynalskiej.

Pt paź 09, 2015 13:37
Moderator

Kael napisał(a):
To zamknij ten watek.
Proste? Proste.

Nie jestem modem tego działu...

Alus... naprawdę nie trzeba było żadnej kampanii. Komorowski sam siebie ośmieszał. Ludzie to tylko podchwycili. I naprawdę nie chcę się już nad nim pastwić... chyba, że mnie zmusisz.
;-)

Pt paź 09, 2015 13:51
Zobacz profil WWW
medieval_man napisał(a):
Kael napisał(a):
To zamknij ten watek.
Proste? Proste.

Nie jestem modem tego działu...

Alus... naprawdę nie trzeba było żadnej kampanii. Komorowski sam siebie ośmieszał. Ludzie to tylko podchwycili. I naprawdę nie chcę się już nad nim pastwić... chyba, że mnie zmusisz.
;-)

A ci co podchwycili śmieszności w wykonaniu śp L. Kaczyńskiego i Dudy, to wredne lawactwo niegodne miana Polaka.......a już nie daj Boże miana katolika i patrioty....

Pt paź 09, 2015 14:02

Kael napisał(a):
A ja sobie poczekam i bede punktowac "wszystko zle" u PAD. I na pewno sie doczekam.

Popieram i przyłączam się. Też uważam, że należy oceniać na podstawie czynów, a nie tego, z jakiej partii się wywodzi. Ale też nie można o tym zapominać.

Dlatego proponuję już od teraz tworzyć i uzupełniać listę win Dudy.

Już teram można powiedzieć, że ma sporo na sumieniu:
1. Ośmielił się kandydować na urząd prezydenta.
2. Nie przegrał wyborów.
3. Należał do PiS.
4. Nie zerwał kontaktów z Kaczyńskim.
5. Nie podpisał ustawy sprzecznej z nauką Kościoła.
6. Nie popiera wszystkich działań PO.

Wydaje mi się, że już te kilka grzechów całkowicie uzasadnia totalną krytykę.

So paź 10, 2015 8:22
Uzasadniona czy nie, ale ta krytyka jak na razie, nie przerodziła się nadawanie obelżywych przydomków czy pomówień, co zastosował PiS dzień po wyborach wobec Komorowskiego.
Ba.....nawet stworzono mu fałszywą genealogię.
I oczywiście wszystko w zgodzie z wartościami chrześcijańskimi.......

So paź 10, 2015 8:26
Alus napisał(a):
Uzasadniona czy nie, ale ta krytyka jak na razie, nie przerodziła się nadawanie obelżywych przydomków czy pomówień, co zastosował PiS dzień po wyborach wobec Komorowskiego.

Masz chociaż jeden dowód na to, że to PiS robił?

So paź 10, 2015 15:45

odnosnie " wypozyczonych " sprzetow . w zasadzie zyrandol moglby sobie zachowac , wszak to piekna pamiatka po jego prezydenturze . 5 lat pilnowal i . . . . upilnowal . pozostale przedmioty panie Broneczku prosimy oddac .
a drzewo genealogiczne naszego bohatera potwierdza IPN . zgadza sie Alicjo ?

So paź 10, 2015 15:51
gita napisał(a):
Alus napisał(a):

Wystarczy wejść na stronę salon24 i poczytać blogi autorki Gita2.....podobne teksty jak posłanki PiS I. Arent nazywającej na twitterze BK "burak", czy wpisy posła PiS S. Pięty - "Komuruski, Komur"

So paź 10, 2015 16:02
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Alus napisał(a):

Wystarczy wejść na stronę salon24 i poczytać blogi autorki Gita2.....podobne teksty jak posłanki PiS I. Arent nazywającej na twitterze BK "burak", czy wpisy posła PiS S. Pięty - "Komuruski, Komur"

Czytasz i swoje wiesz, a więc nadal czytaj! Polecam również moje notki. Piszę pod swoim nazwiskiem i imieniem, gdyż nie mam nic do ukrycia.

So paź 10, 2015 16:24
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 128  Następna strona