Jaki jest Prezydent Komorowski?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
|
Wt maja 10, 2016 14:57 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Do oplucia kogos, gita zawsze pierwsza. Baaardzo merytoryczny wpis o PBK.
|
Wt maja 10, 2016 15:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Fiutka Majkela i ruchadła leśnego nie udało mu się zaliczyć do zbiorów 
|
Wt maja 10, 2016 15:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Do oplucia kogos, gita zawsze pierwsza. Baaardzo merytoryczny wpis o PBK. Czasem pierwsza, niestety zdarza się, że tylko druga 
|
Wt maja 10, 2016 15:51 |
|
 |
bert04
|
Konstytucja 3 Maja była drugą na kontynencie europejskim. Pierwsza, przed USA i RON, była Korsyka. https://pl.wikipedia.org/wiki/Konstytucja_KorsykiChoć być może PBK miał rację przez pomyłkę...
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
Wt maja 10, 2016 15:58 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): :-( Kael napisał(a): Do oplucia kogos, gita zawsze pierwsza. Baaardzo merytoryczny wpis o PBK. Czasem pierwsza, niestety zdarza się, że tylko druga  Wyjatkowo trafny opis wlasnego charakteru. Tyle, ze chluby i to emerytowanej nauczycielce, naprawde nie przynosi.
|
Wt maja 10, 2016 16:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): gita napisał(a): :-( Kael napisał(a): Do oplucia kogos, gita zawsze pierwsza. Baaardzo merytoryczny wpis o PBK. Czasem pierwsza, niestety zdarza się, że tylko druga  Wyjatkowo trafny opis wlasnego charakteru. Tyle, ze chluby i to emerytowanej nauczycielce, naprawde nie przynosi. No to już wiesz jaka ja jestem, a JAKI JEST PREZYDENT KOMOROWSKI???
|
Wt maja 10, 2016 19:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I znowu krzyczysz. A potem robi sie dlugi watek o tym, jak wolno tobie zwracac uwage...
A prezydent Komorowski ma prezydencka emeryture i o czym gita chce tu dyskutowac? O pomyjach pod jego adresem?
|
Wt maja 10, 2016 20:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): I znowu krzyczysz. A potem robi sie dlugi watek o tym, jak wolno tobie zwracac uwage...
A prezydent Komorowski ma prezydencka emeryture i o czym gita chce tu dyskutowac? O pomyjach pod jego adresem? Gita wie, że Kael nie jest debilem, umie czytać i wie, że tematem tego wątku jest:Jaki jest Prezydent Komorowski?
|
Wt maja 10, 2016 21:12 |
|
 |
Dariusz-555
|
istotnie , rok temu przerabialismy kampanie prezydencka . http://de.swoopshare.com/file/9e2faa005 ... a.jpg.html
|
Wt maja 10, 2016 22:34 |
|
 |
Dariusz-555
|
skoro o gafach PBK . kto pamieta jak uroczyscie oswiadczyl ze Karol Wojtyla to Jan Pawel TRZECI ?
|
Wt maja 10, 2016 23:00 |
|
 |
mikkel
|
Dariusz-555 napisał(a): skoro o gafach PBK . kto pamieta jak uroczyscie oswiadczyl ze Karol Wojtyla to Jan Pawel TRZECI ? Ja mimo wszystko wolę już prezydenta popełniającego jakieś drobne gafy czy niezręczności od plującego na najwyższe prawo swojego państwa - Konstytucję.
|
Śr maja 11, 2016 6:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mikkel napisał(a): Dariusz-555 napisał(a): skoro o gafach PBK . kto pamieta jak uroczyscie oswiadczyl ze Karol Wojtyla to Jan Pawel TRZECI ? Ja mimo wszystko wolę już prezydenta popełniającego jakieś drobne gafy czy niezręczności od plującego na najwyższe prawo swojego państwa - Konstytucję. Na dodatek plującego na polecenie "zwykłego posła".
|
Śr maja 11, 2016 7:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mikkel napisał(a): Dariusz-555 napisał(a): skoro o gafach PBK . kto pamieta jak uroczyscie oswiadczyl ze Karol Wojtyla to Jan Pawel TRZECI ? Ja mimo wszystko wolę już prezydenta popełniającego jakieś drobne gafy czy niezręczności od plującego na najwyższe prawo swojego państwa - Konstytucję. Jeśli idzie o "plującego na najwyższe prawo", to nie dotyczy to, ani PBK, ani PAD, a prezesa TK sędziego Rzeplińskiego. Mówiąc o pluciu na najwyższe prawo stosujesz znana propagandę Goebbelsa:kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą. Rzepliński kilkakrotnie złamał konstytucję, zwołując posiedzenia TK złamał Art 197 Konstytucji RP, który mówi, że TK proceduje zgodnie z ustawę, a w/g ustawy powinien dopuścić 13, a nie 12 sędziów. Rzepliński ustawił się ponad prawem i nie poniósł za to żadnych konsekwencji. Nic mi nie wiadomo, aby Konstytucję złamał PBK, a o złamaniu konstytucji przez PAD wiem tylko z Goebbelsowskiej propagandy.
|
Śr maja 11, 2016 8:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Klam gita dalej. Prawo Godwina tez sie klania. A w pisowska propagande juz tylko ci wierza, ktorzy wlasne myslenie wylaczyli. Nawet wierchuszka partyjna (vide Tusk) w to nie wierzy, a wy lykacie jak bocian zaby.
|
Śr maja 11, 2016 8:12 |
|
|
|