PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
| Autor |
Wiadomość |
|
andej
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Alus napisał(a): Nic dwa razy się nie zdarza.....PiS wylał wszystkie krokodyle łzy nad losem nękanego twórcy "Antykomor". ... i dlatego teraz krytykuje postępowanie nadgorliwego funkcjonariusza prokuratury. Nie dali się wpuścić w maliny, od razu zajęli jednoznaczne stanowisko. Ciekawi mnie ten prokurator. Czy zrobił to z głupoty, z nawyku, czy też jako świadomą prowokację. Martwią mnie też internauci obwiniający Dudę za zdarzenie. Gdyby wykazali minimum dobrej woli, dotarliby do jego opinii na ten temat. No cóż, ale trzeba by było sięgnąć dalej niż do GW i TVN. A może nawet konieczne byłoby myślenie. A to boli.
|
| Pt sty 29, 2016 11:51 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| So sty 30, 2016 9:15 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiście zaraz odezwie się chór adwersarzy z Alus na czele, że wyróżnienie przez GP dla JK, PAD i posła Naimskiego nie ma żadnego znaczenia.
|
| So sty 30, 2016 9:18 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Oczywiście zaraz odezwie się chór adwersarzy z Alus na czele, że wyróżnienie przez GP dla JK, PAD i posła Naimskiego nie ma żadnego znaczenia. Kumie chwalą nas, - kto? wy mnie, a ja was 
|
| So sty 30, 2016 11:58 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
" co poniektorzy " uzywaja modnego slowa " rating " . wczoraj ksiadz Bortkiewicz na TRWAM wyjasnil o co tu chodzi z tym nowym slowkiem . kto ogladal , temu sie oczy otworzyly .
|
| So sty 30, 2016 22:27 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| Pn lut 01, 2016 8:35 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
dowcip 3 pietra wyzej o Kumie. istotnie tak bylo przez 8 lat . oby przeminelo z wiatrem .
|
| Pn lut 01, 2016 11:32 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Alus napisał(a): Cytuj: To jak to? Kaczyński już zlikwidował całkiem opozycję? Poniża, obraża, nie pozwala nawet posłom wypowiadać się na posiedzeniach parlamentu. Coś wymyślasz... J. Kaczyński nie pełni w Sejmie funkcji marszałka lub wicemarszałka, aby miał możliwość zabraniania posłom opozycji wypowiedzi na posiedzeniach. Co do "poniżania, obrażania", to ja poproszę o konkretne przykłady takich wypowiedzi. Podobnie "wymyślających" jest jednak znacznie więcej http://www.fakt.pl/politycy/wiekszosc-p ... 07740.html
|
| Pn lut 01, 2016 13:17 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie czytam brukowców i nie są to wiarygodne źródła.
|
| Pn lut 01, 2016 13:51 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Nie czytam brukowców i nie są to wiarygodne źródła. Nie czytam brukowców, GW, interii i jeszcze kilku innych mediów, poza tymi, które potrafią po "akcencie" rozeznać czy to gwiżdże Polak czy Niemiec http://natemat.pl/170065,ich-gwizd-ma-i ... iu-premier
|
| Pn lut 01, 2016 14:14 |
|
 |
|
Witold
|
Uwaga, uwaga - rankingi jednak są dobre! PiS powołuje się na... indeks wolności gospodarczej. Tak, ten sam, o którym tyle się naprodukował pilaster. http://niezalezna.pl/75714-polska-awans ... zego-kraju
|
| Pn lut 01, 2016 21:35 |
|
 |
|
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Biedny pilaster... Swoją drogą: ten ranking to za cały ubiegły rok? Nadal w tym rankingu nie widzę obiektywnych (mierzalnych) kryteriów...
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
| Pn lut 01, 2016 22:21 |
|
 |
|
smokeustachy
|
Siema! Ale mamy obecnie kołomyję. Problem jest taki, że PiS nie ma informacji zwrotnej. Co by nie robili to taka sama histeria, dlatego jest im wszystko jedno.
_________________ Smok Eustachy http://smocze.opary.salon24.pl/ http://blog.wiara.pl/SmoczeOpary
|
| Wt lut 02, 2016 1:52 |
|
 |
|
Johnny99
|
medieval_man napisał(a): Biedny pilaster... Swoją drogą: ten ranking to za cały ubiegły rok? Nadal w tym rankingu nie widzę obiektywnych (mierzalnych) kryteriów... Ojej, pisowcy opanowali nawet Heritage Foundation!  A przecież pilaster wyraźnie napisał, że od maja ubiegłego roku w Polsce nie ma wolnego rynku, a cytuję dosłownie - nie: zanika, nie: zmniejsza się wolność gospodarcza, po prostu - nie ma i koniec, więc jedynym, co Heritage Foundation mogła zrobić, to zepchnąć Polskę na samo dno  Wszak nawet na Kubie istnieje pewien margines wolności gospodarczej (np. w branży taksówkowej)  A w Polsce nie ma już żadnego 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
| Wt lut 02, 2016 8:10 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): Biedny pilaster... Swoją drogą: ten ranking to za cały ubiegły rok? Nadal w tym rankingu nie widzę obiektywnych (mierzalnych) kryteriów... Za cały 2015r - nie tylko za 2 miesiące  - zatem poprawa pozycji z 42 miejsca za rok 2014, na pozycję 39 i wzrost o 0.7 punktu. Co jedynie dowodzi, że dykta i ruiny to chwyt marketingowy.
|
| Wt lut 02, 2016 8:58 |
|
|
|