Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 2
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: I tak wesola dyskusja bedzie ciagnela sie dalej.
Lepiej się śmiać jak płakać. 
|
Cz cze 12, 2008 9:16 |
|
|
|
 |
Roszwor
|
Cytuj: Chyba nie wszystko jest tak oczywiste skoro jest podejrzenie, iż Irlandia odrzuci traktat
Istnialo podejrzenie, ze w referendum odrzucimy akces do UE. Obecnie jakos nikt nie teskni za opuszczeniem Wspolnot.
_________________ Kto przeczy, że istnieją idee, ten jest poganinem, bo przeczy, że istnieje Syn
|
Cz cze 12, 2008 9:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wstąpienie do unii ma więcej zalet niż wad, ale wcale to nie oznacza, że musimy akceptować bezkrytycznie wszystko co oni postanowią.
|
Cz cze 12, 2008 9:24 |
|
|
|
 |
Roszwor
|
Oczywiscie, chodzilo mi o to, ze wahanie obywateli Irlandii nie mowi nic o samym Traktacie. Prawdopodobnie wiekszosc osob go nie czytalo, albo nie rozumie, a opieraja sie na tym, co uslysza z jednej, badz drugiej strony.
_________________ Kto przeczy, że istnieją idee, ten jest poganinem, bo przeczy, że istnieje Syn
|
Cz cze 12, 2008 9:30 |
|
 |
SweetChild
|
Roszwor napisał(a): osiris napisał(a): Po to tu piszę, żeby Wam z oczu ściągnąć zaćmę. Gratuluje pewnosci siebie, moze to Ty masz na oczach zacme? Powiesz, ze oczywiscie nie i ze to my jestesmy slepi. I tak wesola dyskusja bedzie ciagnela sie dalej.
Widać, że nie przeczytałeś wszystkich 126 stron tematu, a co dopiero część pierwszą. Gdybyś przeczytał, to wiedziałbyś, że jesteśmy jeśli nie ślepi, to co najmniej totalnie zmanipulowani. Cała nasza nadzieja na wyrwanie się z Matrixa leży w naszym forumowym Neo 
|
Cz cze 12, 2008 10:00 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Cz cze 12, 2008 10:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I niech moc będzie z nami! 
|
Cz cze 12, 2008 10:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: dzisiaj o ratyfikacji zadecyduja irlandczycy
Słowo decydują nie jest równoważne i adekwatne do słowa zatwierdzili.
To tak dla przypomnienia Gruby.
Pożyjemy, zobaczymy.
|
Cz cze 12, 2008 10:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): Cytuj: dzisiaj o ratyfikacji zadecyduja irlandczycy Słowo decydują nie jest równoważne i adekwatne do słowa zatwierdzili.To tak dla przypomnienia Gruby. Pożyjemy, zobaczymy.
Osiris, dlaczego uważasz forumowiczów za matołów
Przecież to jest , a przynajmniej powinno być oczywiste dla każdego kto ukończył szkołę podstawową i zapracował na pozyrtywna ocenę z j. polskiego
Nie widziałem potrzeby aby dodatkowo tłumaczyć znaczenie poszczególnych słow.
Ja w przeciwieństwie do Ciebie, szanuje czytelników 
|
Cz cze 12, 2008 10:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"żeby wam ściągnąć zaćmę"....toczka w toczkę jak czynili to towarzysze - tez czynili wszystko w imię dobra obywateli 
|
Cz cze 12, 2008 12:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ja w przeciwieństwie do Ciebie, szanuje czytelników Jeden z najlepszych dowcipów jakie ostatnio słyszałem. Cytuj: Osiris, dlaczego uważasz forumowiczów za matołów Ich nie, ale jak chcesz tak siebie nazywać to już Twój problem. Nieznając jeszcze wyniku referendum uznałeś, że Irlandia już zafiksowała traktat, a tylko Lechu szuka jeszcze długopisu. Cytuj: Nie widziałem potrzeby aby dodatkowo tłumaczyć znaczenie poszczególnych słow.
A ja czytając Twoje wywody poczułem taką wewnętrzną potrzebę. 
|
Cz cze 12, 2008 12:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): "żeby wam ściągnąć zaćmę"....toczka w toczkę jak czynili to towarzysze - tez czynili wszystko w imię dobra obywateli 
Ja nic nie czynię za kogoś, tylko próbuję przemówić Wam do rozsądku, więc Twoja konstatacja staje się bezprzedmiotowa.
|
Cz cze 12, 2008 12:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wreszcie Tusk wykombinował coś mądrego.
Nie jestem z tych, co by tylko krytykował li tylko dlatego, że jest z PO.
Rząd: Podniesiemy płacę minimalną
Szkoda tylko, że ta podwyższka ledwo zrównoważy kolosalne podwyższki prądu, gazu i paliw, które już są a ceny będą rosnąć dalej w zastraszającym tempie.
|
Cz cze 12, 2008 12:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Cz cze 12, 2008 13:50 |
|
 |
SweetChild
|
osiris napisał(a): Wreszcie Tusk wykombinował coś mądrego. Nie jestem z tych, co by tylko krytykował li tylko dlatego, że jest z PO.
A ja nie jestem z tych, co by chwalili tylko dlatego, że jest z PO. I niestety muszę stwierdzić, że znowu wykombinował coś niemądrego. Powoli zaczynam żałować, że głosowałem na tego lyberała.
Za to widzę, że z Tobą jesteśmy prawie idealnie w przeciwfazie 
|
Cz cze 12, 2008 14:08 |
|
|
|