Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie rozumiem dlaczego nowy Minister ON odwołuje wizytę Macierewicza w Afganistanie
Ja bym go tam wysłał i zabronił wracać. On tam pasuje taki "talibański" typ o mentalności świra 
|
Pt lis 16, 2007 10:16 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rozumiem jednak decyzję Jarosława. Po co jarek ma być tam gdzie jest Lech?
Przecież to na jedno wychodzi!
Jarek prywatnie wypłakuje swe żale w mamusiną spódnicę, jaka byłaby to poruta dla Polski gdyby w trakcie zaprzysiężenia Tuska, Jarek zaczął płakać w ramionach Lecha 
|
Pt lis 16, 2007 10:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Skoro tytykasz brak kultury premierowi Tuskowi, zreszta uzywając wątpliwej jakości argumentów, to niby dlaczego ja nie moge sobie pozwolic w stosunku do Ciebie?
Primo, wytykam złośliwość, a to nie to samo co brak kultury, której mu nie wytknąłem (czytaj dokładniej)
Secundo, Tusk i Kaczyński to osoby publiczne, którym można zarzucać to i owo, bo popełnili różne faux pass.........ect. i są jako osoby publiczne wystawione na ocenę. (taki to los polityka)
Ja nie jestem osobą publiczną i znasz mnie tylko z tego forum, więc daruj sobie oceny i recenzje mojej osoby.
Już nie raz różnym osobom zwracałem uwagę, aby skupili się na temacie wątku, a nie na osobie adwersarza.
Jak chcesz sobie używać na politykach, to sobie używaj, tylko nie na mnie, bo ja nie z tej świty.
I nie zwalaj swoje literówki na starą klawiaturę, którą notabene można – jako nową - kupić za 10-20 zł, tudzież dysleksję, bo to wyświechtany argument.
|
Pt lis 16, 2007 12:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: No daj mi Derdziuk wódki, no co ci to stanowi? Ja nie mogę, muszę zawieść tatowi Kazik Staszewski śpiewał o nowym ministrze w utworze "No speaking inglese"
Jeżeli nowy minister żałował wódki Kazikowi a sam nie pił, to znaczy że mamy do czynienia z osobą zwaną "pies ogrodnika"
Sam nie zje i innym nie da.
Dobrze chociaż, że to minister bez teki, przynajmniej jedyne co może sam zjeść i komuś nie dać to jego własny stołek.
|
Pt lis 16, 2007 13:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): (...) Primo, wytykam złośliwość, a to nie to samo co brak kultury, której mu nie wytknąłem (czytaj dokładniej)
(...).
Toteż wytknąłem Ci, że nie rozróżniasz lekkiej i kulturalnej złośliwości Tuska od prostackiego chamstwa JARK-a. Złośliwości i chamstwo, to nie są synonimy.
A literówki tłumaczyłem nie starą klawiaturą, tylko starymi niewprawnymi do klawiatury palcami.
Gdybyś używał szarych komórek zamiast chamskich obelg, to byś mi łatwo dokopał drwiąc, że po napisaniu niewprawnymi paluchami powinienem sprawdzić, co napisałem, czyli że jestem po prostu niechluj. Ale Ty cienias jesteś i nie potrafisz prawić złośliwości w stylu Tuska, tylko walisz cepem jak JARK
|
So lis 17, 2007 0:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
http://wiadomosci.onet.pl/1642908,11,item.html
Fuhrer Jarosław robi czystkę w partii
Zostaną tylko wierni gwardziści 
|
So lis 17, 2007 0:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wszak Dorn to przechrzta! A jak głosi Toruński Zbawca - wszystko jest wina żydomasonów 
|
So lis 17, 2007 0:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
DZIEŃDOBEREK Sobota, 17 listopada 2007
Tajne archiwum WSI przewieziono do pałacu prezydenta
Pod osłoną nocy tajne archiwum zlikwidowanych Wojskowych Służb Informacyjnych wywieziono do Kancelarii Prezydenta Lecha Kaczyńskiego - dowiedział się "Dziennik". Nieoznakowane furgonetki krążyły między siedzibą służb wojskowych a Biurem Bezpieczeństwa Narodowego do ostatnich godzin rządów PiS.
Czy komisja weryfikacyjna będzie teraz miała u was swoją siedzibę - zapytała gazeta oficjalnie rzeczniczkę BBN Beatę Perkowską. Nic nie wiem. Sprawdzę, ale na razie mamy wprowadzenie nowego ministra - odparła.
Pół godziny później odpowiedziała już nowa rzeczniczka biura Patrycja Hryniewicz, która właśnie przeszła do BBN z Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji wraz z Władysławem Stasiakiem. Siedziba komisji nie została do nas przeniesiona, ale Kancelaria Prezydenta, do której należy ten budynek, od czwartku użycza jej tu kilku pomieszczeń - wytłumaczyła.
Co wywieziono Tam jest wszystko. Od teczek personalnych oficerów po akta najtajniejszych międzynarodowych operacji służb i dane agentów w Polsce i za granicą - opowiada jeden z oficerów. Komisja zgromadziła także protokoły wysłuchań żołnierzy WSI mówiących o nadużyciach tych służb, ale także przekazujących wszelkie zasłyszane plotki. Dysponuje też tajnymi aktami z innych służb oraz IPN, które ściągnęła, szukając dowodów na podejrzane działania na styku służb oraz biznesu i polityki. Trzeba wprost powiedzieć, to jeden wielki zbiór haków - mówi "Dziennikowi" ekspert ds. służb. (PAP)
VIDE: Portal Wirtualna Polska
http://wiadomosci.wp.pl/kat,50316,wid,9 ... zytajdalej
KOMENTARZYK:
Badacze Pisma Śmierdzącego gromadzą zapasy na jadła na zimę, cycuś
|
So lis 17, 2007 7:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
profos20 napisał(a): Wszak Dorn to przechrzta! A jak głosi Toruński Zbawca - wszystko jest wina żydomasonów 
Nie zapominaj o cyklistach Pozdrowienia
|
So lis 17, 2007 7:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
http://wiadomosci.onet.pl/1643073,11,item.html
Normalny pajac! Czy ktoś jeszcze będzie twierdził, że Macierewicz jest psychicznie zdrowy? Przecież to kompletny świr!
Oczywiście tuż po tej akcji szybciutko pojechał do Torunia wypłakać się na antenie Jedynie Słusznego Medium Katolitycznego i tam dalej plótł duby smalone o zemście i bezpieczeństwie żołnierzy!
Psychol nad psycholami i ktoś taki miał dostęp do wiadomości ściśle tajnych.
Klich jednak zrobił błąd, miał świra wysłać do Afganistanu, tylko nie pozwolić wrócić
|
So lis 17, 2007 8:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wreszcie ujawniło się czemu PiS tak natarczywie wciskał PO w Koalicje z LiD....chcieli poprostu to udaremnić, bo sami ostrzą zęby na taka koalicję
http://wiadomosci.onet.pl/1643062,11,item.html
|
So lis 17, 2007 9:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
GRUBY!!!
Kultura człowieka objawia się brakiem złośliwości i spuszczaniem zasłony milczenia na pewne sprawy.
Nie nazywajmy szambo perfumerią.
Nie ma dla mnie różnicy między złośliwością kulturalną a niekulturalną.
Tak jak nie ma różnicy między odchodami mniej lub bardziej kulturalnymi.
To i to śmierdzi.
Co do Twoich niezgrabnych paluchów (jak sam pozwoliłeś to zauważyć), pisz wolniej, to zawsze będzie OK.
Pośpiech jest zalecany przy łapaniu pcheł, a post można napisać powoli i sprawdzić w OpenOficce, lub w Wordzie.
Ja tak często, gęsto robię - bo nie jestem Miodkiem - więc i Tobie polecam ten sposób.
|
So lis 17, 2007 10:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris napisał(a): GRUBY!!! Kultura człowieka objawia się brakiem złośliwości i spuszczaniem zasłony milczenia na pewne sprawy. (...)
Kultura człowieka przejawia się również w kulturalnej odpowiedzi na chamstwo drugie go człowieka. Tusk w kulturalny sposob odpowiedział na pytania dziennikarzy zarowno gdy chodziło o jego osobę, jak i poźniej gdy pytano o chamskie zachowanie niektorych ministrów JARK-a.
A Ty postawiłeś znak rownosci miedzy kulturalna kpiną a prostackim chamstwem. Kończmy to już, bo widzę,że Ciebie tak jak JARK-a nikt nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe 
|
So lis 17, 2007 12:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A Ty postawiłeś znak rownosci miedzy kulturalna kpiną a prostackim chamstwem
To jest wyłącznie Twoja ocena i POpaprańców.
Każdy ma prawo do swojej oceny, więc moja jest odmienna.
Moja jest taka, Twoja taka i niech tak pozostanie.
|
So lis 17, 2007 18:29 |
|
 |
Kamyk
|
Po konsultacji z Paschalisem uznaliśmy, że obecny wątek jest już zbyt długi i należy go podzielić. Niniejszym zapraszam do drugiej części
|
N lis 18, 2007 23:59 |
|
|
|