Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
gita napisał(a): Alus! Twoja obrona chamskich zachowań Niesiołowskiego jest zadziwiająca, oczywiście dla osób, które Cię nie znają, nie dla mnie. Jak zwykle bronisz podłości pokazując wady i przywary innego, to Twój sposób na dyskusję. Nie stać Cię na odrobinę przyzwoitości i poczucia sprawiedliwości, aby przyznać, że chamstwo Niesiołowskiego, ważnej osobistości w PO, nie da się obronić? Nigdy nie broniłam Niesiołowskiego......uważam, ze Niesiołowski i Pawłowicz "w jednym stali domku", nawet J. Kaczyński zmuszony był zakazać Pawłowicz wypowiedzi w czasie kampanii wyborczej. Odzywam sie tylko z tej racji, aby Ci przypomnieć, że kto bije bandytę, niczego nie naprawia, za to sam staje sie bandytą, nazywanie Niesiołowskiego, czy Pawłowicz nienawistnikami niczego nie zmieni w ich postępowaniu, a szkodzi jedynie używającym tego typu określeń.
|
So kwi 02, 2016 8:24 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): A gity nie stac na uczciwa odpowiedz na moje niewygodne pytanie Gitę stać na odpowiedź na mądre pytania, na głupie zwykle nie odpowiada, taka jest gita o której koniecznie chce pisać Kael. P.S. Oczywiście ten komentarz nie ma nic wspólnego z tematem wątku, czasami i mi zdarza się zrobić off top. 
|
So kwi 02, 2016 8:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita kocha za to pouczac Alus. Brak odpowiedzi dowodzi, ze gita popierajac prezesa, uznaje, ze kazdy donosiciel na Polske w Brukseli ma ten gen zdrady narodowej. Czyli o. Rydzyk tez. Moge to powtorzyc watku o PiS, zebys sie offtopu nie czepiala
|
So kwi 02, 2016 9:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Gita kocha za to pouczac Alus. Brak odpowiedzi dowodzi, ze gita popierajac prezesa, uznaje, ze kazdy donosiciel na Polske w Brukseli ma ten gen zdrady narodowej. Czyli o. Rydzyk tez. Moge to powtorzyc watku o PiS, zebys sie offtopu nie czepiala Stwierdziła Kael, która naiwnie uważa, że ma zawsze rację!
|
So kwi 02, 2016 10:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Po co tu offtop poglebiasz i to bezsensownymi uwagami ad personam? Przenioslam wpis do watku o PiSie. Tam mozesz udowodnic, ze albo prezes sie mylil, albo nie
|
So kwi 02, 2016 10:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Balowali prawie wszyscy; zabrakło najważniejszego-Grzegorza Schetyny: http://dzikikraj.interia.pl/news-u-kami ... Id,2172565
|
So kwi 02, 2016 11:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A wzorem Hofmana robili ranking potężności penisa??
|
So kwi 02, 2016 11:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): A wzorem Hofmana robili ranking potężności penisa?? Tego nie wiem, mnie tam nie było, w artykule też nic na ten temat, ale przecież możesz zapytać, byli tam sami swoi, to znaczy Twoi.
|
So kwi 02, 2016 11:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): A wzorem Hofmana robili ranking potężności penisa?? Tego nie wiem, mnie tam nie było, w artykule też nic na ten temat, ale przecież możesz zapytać, byli tam sami swoi, to znaczy Twoi. Kto ma pieniądze to sie bawi, ani mnie nie interesuję ani nie zazdroszczę....pod warunkiem, ze nie za pieniadze publiczne.
|
So kwi 02, 2016 11:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Totalna opozycja, czyli Platforma u niektórych wzbudza litość, nie u mnie. Jeśli słyszę np. wypowiedź posłanki Muchy w związku z programem 500+:"Weszliśmy na drogę ku przepaści", to wzbudza u mnie śmiech. Totalni zaczynają być śmieszni i nic już im nie pomoże w drodze po równi pochyłej, przyzwyczajeni do rządzenia i balowania w "Tłustej gęsi", czy "Sowa i przyjaciele" nie mogą się pogodzić się z przegraną. http://wpolityce.pl/polityka/287337-his ... est-faktem
|
N kwi 03, 2016 7:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Totalna opozycja, czyli Platforma u niektórych wzbudza litość, nie u mnie. Jeśli słyszę np. wypowiedź posłanki Muchy w związku z programem 500+:"Weszliśmy na drogę ku przepaści", to wzbudza u mnie śmiech. Totalni zaczynają być śmieszni i nic już im nie pomoże w drodze po równi pochyłej, przyzwyczajeni do rządzenia i balowania w "Tłustej gęsi", czy "Sowa i przyjaciele" nie mogą się pogodzić się z przegraną. http://wpolityce.pl/polityka/287337-his ... est-faktemW Tobie wzbudza śmiech, u ekonomistów, nie związanych z żadną partią, budzi przerażenie. Nikt logicznie myślący nie rozpoczyna żadnej inwestycji nie posiadając odpowiedniego zabezpieczenia finansowego. Już emeryci odczuli skutki rozdawnictwa, stopniowo inne grupy będą finansować obietnice przedwyborcze.....a jeszcze pozostało obniżenie wieku emerytalnego, kwota wolna od podatku....zapewne będą zrealizowanie podobnie jak darmowe leki dla seniorów. Kilka złotych miesięcznie i do tego tylko na receptę od lekarza POZ - dwa w jednym: pozory wypełnienia obietnicy + skrócenie kolejek do lekarzy specjalistów.
|
N kwi 03, 2016 8:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Totalna opozycja, czyli Platforma u niektórych wzbudza litość, nie u mnie. Jeśli słyszę np. wypowiedź posłanki Muchy w związku z programem 500+:"Weszliśmy na drogę ku przepaści", to wzbudza u mnie śmiech. Totalni zaczynają być śmieszni i nic już im nie pomoże w drodze po równi pochyłej, przyzwyczajeni do rządzenia i balowania w "Tłustej gęsi", czy "Sowa i przyjaciele" nie mogą się pogodzić się z przegraną. http://wpolityce.pl/polityka/287337-his ... est-faktemW Tobie wzbudza śmiech, u ekonomistów, nie związanych z żadną partią, budzi przerażenie. Nikt logicznie myślący nie rozpoczyna żadnej inwestycji nie posiadając odpowiedniego zabezpieczenia finansowego. Już emeryci odczuli skutki rozdawnictwa, stopniowo inne grupy będą finansować obietnice przedwyborcze.....a jeszcze pozostało obniżenie wieku emerytalnego, kwota wolna od podatku....zapewne będą zrealizowanie podobnie jak darmowe leki dla seniorów. Kilka złotych miesięcznie i do tego tylko na receptę od lekarza POZ - dwa w jednym: pozory wypełnienia obietnicy + skrócenie kolejek do lekarzy specjalistów. Jeśli są strachliwy, niech się przerażają. Platformersi śmieszą, ponieważ z jednej strony twierdzą:jesteśmy nad przepaścią, a z drugiej strony:dać 500zł wszystkim dzieciom! 
|
N kwi 03, 2016 8:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): gita napisał(a): Totalna opozycja, czyli Platforma u niektórych wzbudza litość, nie u mnie. Jeśli słyszę np. wypowiedź posłanki Muchy w związku z programem 500+:"Weszliśmy na drogę ku przepaści", to wzbudza u mnie śmiech. Totalni zaczynają być śmieszni i nic już im nie pomoże w drodze po równi pochyłej, przyzwyczajeni do rządzenia i balowania w "Tłustej gęsi", czy "Sowa i przyjaciele" nie mogą się pogodzić się z przegraną. http://wpolityce.pl/polityka/287337-his ... est-faktemW Tobie wzbudza śmiech, u ekonomistów, nie związanych z żadną partią, budzi przerażenie. Nikt logicznie myślący nie rozpoczyna żadnej inwestycji nie posiadając odpowiedniego zabezpieczenia finansowego. Już emeryci odczuli skutki rozdawnictwa, stopniowo inne grupy będą finansować obietnice przedwyborcze.....a jeszcze pozostało obniżenie wieku emerytalnego, kwota wolna od podatku....zapewne będą zrealizowanie podobnie jak darmowe leki dla seniorów. Kilka złotych miesięcznie i do tego tylko na receptę od lekarza POZ - dwa w jednym: pozory wypełnienia obietnicy + skrócenie kolejek do lekarzy specjalistów. Jeśli są strachliwy, niech się przerażają. Platformersi śmieszą, ponieważ z jednej strony twierdzą:jesteśmy nad przepaścią, a z drugiej strony:dać 500zł wszystkim dzieciom!  No tak.....po nas choćby potop.....za 2-3 lata....
|
N kwi 03, 2016 8:32 |
|
 |
JedenPost
|
gita napisał(a): Jeśli są strachliwy, niech się przerażają.
Wykombinowałaś już, skąd miałyby wziąć się te pieniądze?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
N kwi 03, 2016 10:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JedenPost napisał(a): gita napisał(a): Jeśli są strachliwy, niech się przerażają.
Wykombinowałaś już, skąd miałyby wziąć się te pieniądze? Gita nie kombinuje, bo wierzy, że partii katolickiej - wedle optyki zwolenników i części Kościoła - manna spadnie z nieba w postaci pieniędzy.
|
N kwi 03, 2016 10:22 |
|
|
|