Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 9:04

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 153  Następna strona
 Platforma Nieobywatelska 
Autor Wiadomość
Post Re: Platforma Nieobywatelska
Ale, ale, corka gity, ktora(byc moze) bedzie mogla (czytaj: bedzie zmuszona przez pracodawce) przejsc na padowska wczesniejsza emeryture, bedzie zyla po prostu .... z emerytury gity. Bo ze swojej nie wyzyje, co PAD powiedzial wprost i jasno, ale po wyborach.

Ale to i tak najwiekszy z prezydentow wedlug fanow.

N kwi 03, 2016 10:52
JedenPost napisał(a):
gita napisał(a):
Jeśli są strachliwy, niech się przerażają.

Wykombinowałaś już, skąd miałyby wziąć się te pieniądze?

Od kombinowania to jesteś Ty!

N kwi 03, 2016 11:26
Kael napisał(a):
Ale, ale, corka gity, ktora(byc moze) bedzie mogla (czytaj: bedzie zmuszona przez pracodawce) przejsc na padowska wczesniejsza emeryture, bedzie zyla po prostu .... z emerytury gity. Bo ze swojej nie wyzyje, co PAD powiedzial wprost i jasno, ale po wyborach.

Odczep się ode mnie i od mojej córki!!!

N kwi 03, 2016 11:27
gita napisał(a):
Kael napisał(a):

Odczep się ode mnie i od mojej córki!!!

Odczepienie musi być wzajemne.
A realnie ile stracą przyszli emeryci po skróceniu wieku emerytalnego przy pozostawieniu aktualniego sposobu wyliczaniu emerytur - 513 zł czy 849 zł to niebagatelne kwoty....
http://finanse.wp.pl/kat,1033719,title, ... omosc.html

N kwi 03, 2016 12:38

gita napisał(a):
JedenPost napisał(a):
gita napisał(a):
Jeśli są strachliwy, niech się przerażają.

Wykombinowałaś już, skąd miałyby wziąć się te pieniądze?

Od kombinowania to jesteś Ty!

A może gita by się od czasu do czasu ogarnęła i odpowiedziała merytorycznie, zamiast kipieć i jechać ad personam, gdy tylko ktoś wskaże aspekt rzeczywistości, który przeczy jej fantazjom?

Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

N kwi 03, 2016 12:57
Totalna opozycja, czyli Platforma po utracie władzy centralnej zaczyna się kłócić w samorządach. Schetyna robi czystki, co nie wszystkim Platfromersom się podoba, dlatego nie został zaproszony na urodziny Misia do "Tłustej gęsi".
Do rozpadu koalicji dochodzi w dolnośląskim samorządzie, czy na tym koniec, czy to dopiero początek?
http://wpolityce.pl/polityka/287373-sta ... ierac-rece

N kwi 03, 2016 15:02

Jeżeli szacunki są prawdziwe, samo uszczelnienie VAT i CIT powinno bez problemu wystarczyć na sfinansowanie 500+, i jeszcze trochę zostanie. Problem tylko w tym, że.. trzeba to zrobić i to tak, żeby to było skuteczne. Niestety, delikatnie mówiąc, nie mam zaufania do kompetencji pisowców.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn kwi 04, 2016 12:23
Johnny99 napisał(a):
Jeżeli szacunki są prawdziwe, samo uszczelnienie VAT i CIT powinno bez problemu wystarczyć na sfinansowanie 500+, i jeszcze trochę zostanie. Problem tylko w tym, że.. trzeba to zrobić i to tak, żeby to było skuteczne. Niestety, delikatnie mówiąc, nie mam zaufania do kompetencji pisowców.

Zabłądziłeś! :( To nie jest wątek o rządzie Prawa i Sprawiedliwości!

Pn kwi 04, 2016 12:34
Jak Platforma wspólnie z PSL łupiła państwo polskie:
http://wpolityce.pl/gospodarka/287963-p ... no-panstwo

Pt kwi 08, 2016 14:36
gita napisał(a):

A co robi Ziobro?.....prokurator generalny nie kieruje do sądów pozwów o ukarania winnych....
Zapomniał także o Komorowskim, który ponoć okradł kancelarie....8 miesięcy i cisza :o

Pt kwi 08, 2016 14:55
Ziobro nie ma czasu. Musi czuwac nad prokuratura, zeby mu kumpli z partii nie oskarzyli i karac niepokornych.
http://www.tvn24.pl/prokuratorzy-zeslan ... 953,s.html

A ja sie ciesze, na to wahadlo, ktore odbije i im da w tylna czesc ciala.

Pt kwi 08, 2016 15:43
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

A co robi Ziobro?.....prokurator generalny nie kieruje do sądów pozwów o ukarania winnych....
Zapomniał także o Komorowskim, który ponoć okradł kancelarie....8 miesięcy i cisza :o

Ziobro należy do Platformy Nieobywatelskiej?!?!?!?

Pt kwi 08, 2016 16:21
To w ktorym watku, wedlug gity, wolno pisac o tym, ze Prokurator Generalny powinien scigac takie przekrety ujawiniane przez wierne rzadowi media?
Toz to podobno przekrety PO i PSL a gita wkleja do watku tylko o PO. Nie rob offtopu. Zaloz watek o koalicji PO-PSL.

Pt kwi 08, 2016 16:34

nikt piania PO w kraju nie chce sluchac to pieja w Brukseli .

Pt kwi 08, 2016 17:07
Przynajmniej w tym wzieli przyklad z o. Rydzyka. To on zaczal ze skarzeniem sie w Brukseli na Polske.

Pt kwi 08, 2016 17:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 153  Następna strona