| 

Przegląd prasy i Aktualności 

| Autor | Wiadomość |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Przegląd prasy i AktualnościSzkoda, że powtarza jedynie sztampowe, wyssane z palca oskarżenia opozycji.  

|  
			| Cz cze 02, 2016 8:51 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Przegląd prasy i AktualnościYarpen_Zirgin napisał(a): Szkoda, że powtarza jedynie sztampowe, wyssane z palca oskarżenia opozycji.  Zapewne gdyby wychwalała PiS byłoby rewelacyjnie nowatorskie...   ....gita już pieje z zachwytu.... Młodzież powiela zachowania starców....a konkluzja?....grozi nam wypełnienie wyroczni Bismarcka dajcie Polakom władzę a sami sie zniszczą.

|  
			| Cz cze 02, 2016 8:54 | 

|  
		|  |  

|   Re: Przegląd prasy i AktualnościJohnny99 napisał(a): Młodzi nadzieją dla Polski! Świetne wystąpienie Karoliny Wójcickiej w Sejmie RP skierowane do PiSowców: jest mi wstyd za to, w jaki sposób rządzicie naszym państwem!https://www.youtube.com/watch?v=TcYbT_lBCH8Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ja siedzę po stronie DOBREJ ZMIANY, a Ty raz po stronie histerycznej opozycji, a czasami po stronie konstruktywnej opozycji.

|  
			| Cz cze 02, 2016 9:26 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Johnny99 
   |   Re: Przegląd prasy i AktualnościYarpen_Zirgin napisał(a): Szkoda, że powtarza jedynie sztampowe, wyssane z palca oskarżenia opozycji.  Że sztampowe to prawda, ale biorąc pod uwagę popularne obecnie wśród młodych poglądy (na co zresztą Karolina zwróciła uwagę), a także to, co wypisują różne mendy w komentarzach pod jej wystąpieniem (to niestety już standard), trzeba przyznać, że odważna z niej dziewczyna. (oczywiście, GPC z pewnością już sprawdza, kim są jej rodzice)_________________
 I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

|  
			| Cz cze 02, 2016 9:44 | 

|  
		|  |  

|   Re: Przegląd prasy i AktualnościJohnny99 napisał(a): Yarpen_Zirgin napisał(a): Szkoda, że powtarza jedynie sztampowe, wyssane z palca oskarżenia opozycji.  Że sztampowe to prawda, ale biorąc pod uwagę popularne obecnie wśród młodych poglądy (na co zresztą Karolina zwróciła uwagę), a także to, co wypisują różne mendy w komentarzach pod jej wystąpieniem (to niestety już standard), trzeba przyznać, że odważna z niej dziewczyna.Nie ma w tym żadnej odwagi, bo skoro nie karano ani nie karze się za to PO, PSL, KOD czy innych opozycjonistów, to dlaczego miało by cokolwiek grodzić nastolatce wypowiadającej takie same teksty? Gdyby w RP represjonowano za wypowiadanie takich poglądów pod adresem PiS, to rzeczywiście byłby to akt odwagi. A tak? To jedynie dołączenie do chóru krzykaczy, którzy poza sztampowymi, wyssanymi z palca oskarżeniami, nie mają niczego do powiedzenia.

|  
			| Cz cze 02, 2016 11:35 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Przegląd prasy i AktualnościYarpen_Zirgin napisał(a): Johnny99 napisał(a): Yarpen_Zirgin napisał(a): Szkoda, że powtarza jedynie sztampowe, wyssane z palca oskarżenia opozycji.  Że sztampowe to prawda, ale biorąc pod uwagę popularne obecnie wśród młodych poglądy (na co zresztą Karolina zwróciła uwagę), a także to, co wypisują różne mendy w komentarzach pod jej wystąpieniem (to niestety już standard), trzeba przyznać, że odważna z niej dziewczyna.Nie ma w tym żadnej odwagi, bo skoro nie karano ani nie karze się za to PO, PSL, KOD czy innych opozycjonistów, to dlaczego miało by cokolwiek grodzić nastolatce wypowiadającej takie same teksty? Gdyby w RP represjonowano za wypowiadanie takich poglądów pod adresem PiS, to rzeczywiście byłby to akt odwagi. A tak? To jedynie dołączenie do chóru krzykaczy, którzy poza sztampowymi, wyssanymi z palca oskarżeniami, nie mają niczego do powiedzenia.W przeciwieństwie do PO+PSL represjonujących za wypowiedzi pod ich adresem.....i to jedynie wypowiedzi merytoryczne, których potwierdzeniem był "audyt"   

|  
			| Cz cze 02, 2016 11:40 | 

|  
		|  |  

|   Re: Przegląd prasy i AktualnościNie jest przykro mi z powodu, że nie zmienisz faktu, że nie ma żadnej odwagi w opluwaniu PiS z trybuny sejmowej.  

|  
			| Cz cze 02, 2016 11:42 | 

|  
		|  |  
			| Johnny99 
   |   Re: Przegląd prasy i AktualnościYarpen_Zirgin napisał(a): Nie ma w tym żadnej odwagi, bo skoro nie karano ani nie karze się za to PO, PSL, KOD czy innych opozycjonistów, to dlaczego miało by cokolwiek grodzić nastolatce wypowiadającej takie same teksty?Ależ ukarano już mnóstwo osób - przy czym, jak dotąd (co podkreślam) kary rzeczywiście sprowadzają się do wyrzucania z pracy (lub szykanowania w niej) albo do gnojenia propagandowego. Myślę też, że nastoletniej dziewczynie nie jest przyjemnie czytać o sobie rzeczy w rodzaju "taka młoda a już (censored) ", "blond-niedorozwinięte dziecko " czy też "Idz sie szmato pierdol z ciapakami, (censored) z Polski " (wszystko cytaty) i mają one prawo wzbudzać w niej lęk o swoje bezpieczeństwo, zwłaszcza, że cała Polska wie, jak się nazywa i jak wygląda. Przy tym jej grupa wiekowa jest raczej za PiS lub narodowcami - a, jak wiadomo, PiS i narodowcy lubią agresję, lub przynajmniej im ona specjalnie nie przeszkadza. Tak więc uważam, że była w tym spora odwaga. Cytuj: Gdyby w RP represjonowano za wypowiadanie takich poglądów pod adresem PiS, to rzeczywiście byłby to akt odwagi.Myślę, że na razie o takich represjach, przynajmniej w większej skali, nie można mówić, ale z pewnością one niedługo się zaczną._________________
 I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

|  
			| Cz cze 02, 2016 12:04 | 

|  
		|  |  

|   Re: Przegląd prasy i AktualnościJohnny99 napisał(a): Yarpen_Zirgin napisał(a): Nie ma w tym żadnej odwagi, bo skoro nie karano ani nie karze się za to PO, PSL, KOD czy innych opozycjonistów, to dlaczego miało by cokolwiek grodzić nastolatce wypowiadającej takie same teksty?Ależ ukarano już mnóstwo osób - przy czym, jak dotąd (co podkreślam) kary rzeczywiście sprowadzają się do wyrzucania z pracy (lub szykanowania w niej) albo do gnojenia propagandowego. Konkretne przykłady poproszę.  Cytuj: Myślę też, że nastoletniej dziewczynie nie jest przyjemnie czytać o sobie rzeczy w rodzaju "taka młoda a już (censored)", "blond-niedorozwinięte dziecko" czy też "Idz sie szmato (censored) z ciapakami, (censored) z Polski" (wszystko cytaty) i mają one prawo wzbudzać w niej lęk o swoje bezpieczeństwo, zwłaszcza, że cała Polska wie, jak się nazywa i jak wygląda.Gdybologia na temat stanu jej uczuć nie jest argumentem. Zwłaszcza, że jakoś nie słychać o pobiciach osób, które krytykują PiS.  Cytuj: Przy tym jej grupa wiekowa jest raczej za PiS lub narodowcami - a, jak wiadomo, PiS i narodowcy lubią agresję, lub przynajmniej im ona specjalnie nie przeszkadza. Tak więc uważam, że była w tym spora odwaga.Masz prawo do takiej opinii, ale to nie zmienia faktu, że obiektywnie, patrząc na to, co się dzieje obecnie w RP, nic jej nie grozi. Cytuj: Cytuj: Gdyby w RP represjonowano za wypowiadanie takich poglądów pod adresem PiS, to rzeczywiście byłby t  akt odwagi.Myślę, że na razie o takich represjach, przynajmniej w większej skali, nie można mówić, ale z pewnością one niedługo się zaczną.Na razie nie ma mowy nawet o małej skali. Dlatego dopiero jak się zaczną jakiekolwiek represje będzie można mówić, że występowanie przeciwko PiS to akt odwagi. Na ten moment jest to jedynie dołączenie do opozycji.

|  
			| Cz cze 02, 2016 12:21 | 

|  
		|  |  
			| Johnny99 
   |   Re: Przegląd prasy i AktualnościYarpen_Zirgin napisał(a): Konkretne przykłady poproszę.Wolałbym rozmawiać poważnie. Cytuj: Gdybologia na temat stanu jej uczuć nie jest argumentem.Jest, bo jest logiczna i zgodna z doświadczeniem życiowym. Cytuj: Zwłaszcza, że jakoś nie słychać o pobiciach osób, które krytykują PiS.Na razie nie, ale zwykle zaczyna się od słów, czyny idą dopiero potem. Cytuj: Masz prawo do takiej opinii, ale to nie zmienia faktu, że obiektywnie, patrząc na to, co się dzieje obecnie w RP, nic jej nie grozi.Nie do końca. PiS bowiem tworzy atmosferę przyzwolenia na agresję, o ile tylko jest to agresja właściwie skierowana.  Cytuj: Dlatego dopiero jak się zaczną jakiekolwiek represje będzie można mówić, że występowanie przeciwko PiS to akt odwagi. Na ten moment jest to jedynie dołączenie do opozycjiOsobiście sądzę, że tacy jak ty nigdy nie uznają, że zaczęły się represje, nawet jak im będą ludzi represjonować pod samym nosem. Z kolei tacy jak ja uważają, że nie należy czekać, aż ludzie zaczną być krzywdzeni, tylko próbować temu zapobiec zawczasu._________________

|  
			| Cz cze 02, 2016 12:47 | 

|  
		|  |  
			| JedenPost 
   |   Re: Przegląd prasy i AktualnościYarpen_Zirgin napisał(a): Gdybologia na temat stanu jej uczuć nie jest argumentem. To nie gdybologia, tylko stwierdzenie faktu. Osoba o znanych personaliach, której wypowiedzi wzbudzają taką agresję, ma podstawy do obaw. Próbka: Cytuj: Dla takich ludzi zrobić wyjątek z aborcją i w promocji obowiązkową eutanazję. Cytuj: lewackie gowno. tylko w ryj naplucCytuj: zginiesz stara k*rwo_________________
 Lubię Starego czasem, to też sprawia
 że się wystrzegam otwartej z nim wojny
 Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny
 Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

|  
			| Cz cze 02, 2016 12:58 | 

|  
		|  |  
			| Smokepsv 
   |   Re: Przegląd prasy i AktualnościTo ostatnie to chyba nawet groźba karalna   ?

|  
			| Cz cze 02, 2016 13:30 | 

|  
		|  |  
			| Dariusz-555 
   |   Re: Przegląd prasy i AktualnościKael napisał(a): To nie byly wybory na krola Polski.
 A co emigracji: jestes przygotowany na powrot do Polski Jaroslawa? Brexit niedlugo a ty juz sie cieszysz na rozpad unii. Jak facet, ktory piluje galaz, na ktorej siedzi...
moja galaz jest dosyc mocna Obywatelko Misjonarko  . w niemieckich mediach ostatnio jest o tym ze Niemcy beda mialy miliardowe straty po Brexicie czyli logiczne ze beda numerem 2 czyli " D-Exit " . Unia bez Boga ? no , nie da rady . przewiduje numer 3 Finlandia czyli " F-Exit " , nr 4 Hiszpania czyli " H-Exit " i numer 5 Austria czyli " A-Xit " . potem sie juz posypie , zostanie Polska i Rumunia .  na koniec wracajac do galezi , o ktorej wspomina Kael , nie odcinam polskiej ,  bo wierze ze po Intronizacji Chrystusa jesienia na Krola Polski bedzie wreszcie w Rzeczpospolitej lepiej .

|  
			| Cz cze 02, 2016 14:51 | 

|  
		|  |  

|   Re: Przegląd prasy i AktualnościTak jak w Kolumbii po Intronizacji?
 Niemcy sobie poradza bez unii. A na pewno bez Polski w unii. Za to polscy robotnicy w Niemczech jako nieunijni beda nizej azylantow. Tych chce sie tu integrowac praca. Polacy moga bezpiecznie wracac do kraju.
 Pakuj sie.

Niemcy beda miec straty? Raczej Anglicy beda miec straty, bo nagle nie beda miec zadnych umow miedzynarodowych i gospodarczych.Teraz maja je jako czlonek unii. Po Brexit odejdzie im jeszcze Szkocja i beda miec malutki kraik z krolowa i bez powiazan gospodarczych ale za to z milionem Polakow. Tez do domu ich wysla.

|  
			| Cz cze 02, 2016 15:37 | 

|  
		|  |  
			| Dariusz-555 
   |   Re: Przegląd prasy i Aktualnościbezpiecznie wroce do kraju jak po Intronizacji Chrystusa  , Najwyzszy umocni swoje spojrzenie na Rzeczpospolitej . 

|  
			| Cz cze 02, 2016 17:48 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach