PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Autor |
Wiadomość |
Andy72
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Powtarzasz te bzdury, które głosi GWiazda Śmierci. Dobrze, że sprzedaż ziemi jest ograniczona do rolników. A co byś chciał aby wykupili nas Niemcy? Od dawna nie było tak patriotycznego rządu.
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Cz lut 11, 2016 21:27 |
|
|
|
 |
Witold
|
Ten patriotyzm przejawia sie w okradaniu Polaków z ich własności?
|
Cz lut 11, 2016 21:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
pilaster napisał(a): Udało mi się przewidzieć wszystkie dzisiejsze łajdactwa i zbrodnie PIS (tak jak ta opisana wyżej) na wiele lat zanim PIS dostał Polskę w swoje łapska. Jakich to zbrodni dokonał PiS? Możesz to udowodnić, bo na pewno nie pozostałeś niemy na forum (jesteś tu od 2004 r, a także na innych), wtedy, kiedy to przewidziałeś.
|
Cz lut 11, 2016 21:40 |
|
|
|
 |
pilaster
|
Andy72 napisał(a): Powtarzasz te bzdury, które głosi GWiazda Śmierci. Artykuł jest z Rzeczpospolitej, nie z GW Cytuj: Dobrze, że sprzedaż ziemi jest ograniczona do rolników. I darowizny też? I dziedziczenie również? I to nie w ogóle do rolników, ale do rolników z danej gminy. A jak rolnik ma dzieci, które nie są rolnikami, to już im się ojcowiznę, która jest w rodzinie czasami nawet kilkaset lat, odbierze. Oparli się hakacie i rugom pruskim, oparli się hitlerowcom, oparli się komunistom, ale PIS ich w końcu zmogło. Pozbawienie rolnika prawa do decydowaniu o własnej ziemi jest pozbawieniem go prawa własności do niej. Nawet Bierut się na to nie odważył. Cytuj: A co byś chciał aby wykupili nas Niemcy? Gdyby was wykupili Niemcy, to wszyscy by na tym zyskali. Niestety, wy nie macie niczego, co można by wykkupić. Dlatego właśnie próbujecie zrabować własność Polakom. Cytuj: Od dawna nie było tak patriotycznego rządu. więcej - nigdy nie było takiego patriotycznego rządu. Nawet Bierut nie był aż takim patriotą. 
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
Cz lut 11, 2016 21:42 |
|
 |
pilaster
|
Witold napisał(a): Ten patriotyzm przejawia sie w okradaniu Polaków z ich własności? To jest właśnie dokładna definicja pisowskiego patriotyzmu Wszystko mu równo się zabierze, by mógł własnością gardzić szczerze. W końcu skoro patrioci cierpią za ojczyznę to i na odwrót. Im większe cierpienie, tym większy patriotyzm. Tak samo jak w PRL.
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
Cz lut 11, 2016 21:45 |
|
|
|
 |
Andy72
|
Witold napisał(a): Ten patriotyzm przejawia sie w okradaniu Polaków z ich własności? Kto okrada? Premier Szydło wyniosła ci w nocy telewizor?
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Cz lut 11, 2016 21:45 |
|
 |
Andy72
|
pilaster napisał(a): I darowizny też? I dziedziczenie również? I to nie w ogóle do rolników, ale do rolników z danej gminy. I bardzo dobrze, najlepiej było by wyprzedać wszystko handałysom?
|
Cz lut 11, 2016 21:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hm...powiedzmy tak: jak by Andy'ego zapytać o miłowanie bliźniego, no to chyba nam odpowie że miłuje, że nieba by przychylił – w końcu Pana Boga wyznaje. Ale jak się wgłębić w szczegóły, to Andy potrafi bluzgnąć, że niektórzy bliźni sami się pozbawiają człowieczeństwa. Identyczną sprawę mamy teraz: czy Andy popiera niewolnictwo? Ależ skąd! Nawet Murzynów i Indian by wyzwalał! No to proszę bardzo, mamy casus zniewalania jego rodaków, tylko wdrażanego drobnymi kroczkami i pod inną nazwą, tak dla niepoznaki. Co powiada Andy? Ależ Andy popiera, Andy jest jak najbardziej za! Jeszcze sugeruje, że ci jego rodacy to by najchętniej oddali Ojczyznę w ręce tych tam... istot zza Odry! Bo nie ludzi. Jakichś handałysów, obcej rasy...
I tak jest ze wszystkim w tym człowieku. Andy, powiedz, ale tak szczerze: dawno już służysz Szatanowi?
|
Cz lut 11, 2016 22:10 |
|
 |
Andy72
|
ErgoProxy napisał(a): Hm...powiedzmy tak: jak by Andy'ego zapytać o miłowanie bliźniego, no to chyba nam odpowie że miłuje, że nieba by przychylił – w końcu Pana Boga wyznaje. Ale jak się wgłębić w szczegóły, to Andy potrafi bluzgnąć, że niektórzy bliźni sami się pozbawiają
Jesli ktoś jest kanibalem to sam się pozbawia człowieczeństwa, coś ci nie pasi? ErgoProxy napisał(a): No to proszę bardzo, mamy casus zniewalania jego rodaków, tylko wdrażanego drobnymi kroczkami i pod inną nazwą, tak dla niepoznaki. Co powiada Andy? Ależ Andy popiera, Andy jest
Prawdziwe zniewolenie to bycie akwizytorem u obcokrajowca. Wolność wiąże się z posiadaniem własności np. ziemi. Nie ma wolności bez własności. ErgoProxy napisał(a): I tak jest ze wszystkim w tym człowieku. Andy, powiedz, ale tak szczerze: dawno już służysz Szatanowi? Ja nie, a ty jak dawno?
|
Cz lut 11, 2016 22:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ręce opadają. Z tego co nam Andy napisał wynika, że on uważa rolników za półzwierzeta bez rozumu i uczuć wyższych, które dopiero należy podnieść do godności człowieka, bo oni nie ogarniają, że nie ma wolności bez własności. Z drugiej strony, Andy nie ogarnia, że podstawowym atrybutem własności jest to, że właściciel może nią rozporządzać podług swojej woli, bo jak Andy'emu dam telewizor, zastrzegając, że jak go włączy, to pójdzie siedzieć, to czy Andy powiedziałby o sobie, że powiększyłem jego wolność o możliwość wyboru fefdziesięciu kanałów?
|
Cz lut 11, 2016 22:33 |
|
 |
Andy72
|
Nigdy nie pisałem że rolnicy to półzwierzeta bez rozumu i uczuć wyższych; Bredzisz. Widzę że w imię "wolności" chciałbyś wysprzedać wszystko i uczynić Polaków niewolnikami we własnym kraju. Już rozpoczął się widzę plan: - dopuścić patriotów na bardzo krótko do władzy - rozpocząć zintensyfikowany atak - doprowadzić do zamieszek i rozlewu krwi - włączyć kryzys - po obaleniu patriotów, lud już na nich nie zagłosuje, nasi będą mogli rządzić sobie długo
|
Cz lut 11, 2016 22:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Andy, wziąłeś leki? Serio pytam, bo pamiętam, że tak ja, jesteś chory.
Półzwierzeta wzięły mi się z tego, że z jednej strony chcesz rolnikom zabrać prawo do dysponowania własnością, z drugiej zaś powiadasz, że bez wołasności... Andy, ty chyba nie chcesz ludzi okradać w majestacie prawa, bo sam ziemi nie masz, a chciałbyś mieć?!
Ostatnio edytowano Cz lut 11, 2016 22:44 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Cz lut 11, 2016 22:39 |
|
 |
Andy72
|
Ale ja się leczę, i dobrze się czuję
|
Cz lut 11, 2016 22:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dlaczego opłaca się rzucić pracę, by dostać 500 zł na dziecko? http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... rc01=6a4c8
|
Cz lut 11, 2016 23:23 |
|
 |
Andy72
|
Jak ktoś jest dobry to zaraz sępy to wykorzystają
|
Cz lut 11, 2016 23:25 |
|
|
|