Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 03, 2025 20:31

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1501 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 101  Następna strona
 Katastrofa smoleńska - przyczyny, skutki, refleksje 
Autor Wiadomość
Post Re: Katastrofa smoleńska - przyczyny, skutki, refleksje
Cytuj:
Ma takie znaczenie, że ukazuje kim jest Kaczyński - człowiekiem nieodpowiedzialnym, opętanym jakąś chora manią, lub uzależnionym od pigułek lekomanem. Należałoby go więc jak najszybciej odsunąć od jakiejkolwiek władzy i poddać intensywnemu leczeniu.

Stan psychiczny owego nie ma żadnego znaczenia dla tej tragedii ale jeśli tego nie zauważasz to Twój stan jest podejrzany.
Twa nienawiść do niego przysłania Ci jasność rozumowania.

Wt gru 21, 2010 9:30
Alus napisał(a):
Cytuj:
I nawet gdyby tam zginął TUSK z Komorowskim nie zmieniło by to mojego nastawienia.

No nie sądzę....nie sądzę :p

Bo ja mam ludzkie odruchy w odwrotności do Was którzy nie chcą widzieć człowieczeństwa w swoich oponentach.
Twoja odpowiedzieć jest w tej mierze znamienna i charakteryzuje tutaj dosadnie elektorat PO.
W obliczu tragedii nie ważne są barwy partyjne ale dla Was ma to istotne znaczenie, więc jesteście gorsi niż osobą nad która się tak pastwicie.

Wt gru 21, 2010 9:32

osiris napisał(a):
Geonides napisał(a):
osiris napisał(a):
Choćby wszystkie ciała pomieszali to i tak nie zmieni to nic w sprawie ustalenia przyczyn katastrofy.
A w zasadzie to jakie znaczenie ma dla Ciebie ustalenie przyczyn katastrofy?
Cóż za niemądre pytanie.
A odpowiedź brzmi - ZASADNICZE.
Na czym dla Ciebie polega zasadniczość znaczenia ustalenia przyczyn katastrofy?

osiris napisał(a):
I nawet gdyby tam zginął TUSK z Komorowskim nie zmieniło by to mojego nastawienia.
Nie pytam Cię o nastawienie, bo je znam. Natomiast pytam tylko o to: jakie znaczenie ma dla Ciebie ustalenie przyczyn katastrofy?

Wt gru 21, 2010 9:37
Cytuj:
Bo ja mam ludzkie odruchy w odwrotności do Was którzy nie chcą widzieć człowieczeństwa w swoich oponentach.
Twoja odpowiedzieć jest w tej mierze znamienna i charakteryzuje tutaj dosadnie elektorat PO.
W obliczu tragedii nie ważne są barwy partyjne ale dla Was ma to istotne znaczenie, więc jesteście gorsi niż osobą nad która się tak pastwicie.

Widzisz....odkryłeś mi prawdę o sobie - gdyby nie Ty, nawet bym nie wiedziała kim jestem......

Wt gru 21, 2010 9:40
Cytuj:
Widzisz....odkryłeś mi prawdę o sobie - gdyby nie Ty, nawet bym nie wiedziała kim jestem......

Więc przynajmniej powinnaś mi podziękować że odkryłem prawdziwą - ukrytą głęboko - Twoją naturę jak i całego elektoratu PO.
Może ta Wasza ukryta, skrywana natura nie pozwala zająć się w sposób prawidłowy tym śledztwem i błędnego, obłędnego szukania tam umysłu, móżgu JK zamiast przyczyn katastrofy.
Jeżeli tam jeszcze leży jakiś mózg to tylko ten która pominęła przy szukaniu minister Kopacz, czy też jej rosyjscy przyjaciele.

Ostatnio edytowano Wt gru 21, 2010 9:57 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Wt gru 21, 2010 9:54
Cytuj:
Więc przynajmniej powinnaś mi podziękować że odkryłem prawdziwą - ukrytą głęboko - Twoją naturę jak i całego elektoratu PO.

Przeceniasz mnie :D - nie jestem aż tak butna aby uzurpować sobie prawo reprezentowania całego elektoratu PO.

Wt gru 21, 2010 9:56
Alus napisał(a):
Cytuj:

Przeceniasz mnie :D - nie jestem aż tak butna aby uzurpować sobie prawo reprezentowania całego elektoratu PO.

Jesteś jedną z wielu a nie jedyną. Nie pochlebiaj sobie.

Cytuj:
Na czym dla Ciebie polega zasadniczość znaczenia ustalenia przyczyn katastrofy?

j.w.

Wt gru 21, 2010 9:59

osiris napisał(a):
Bo ja mam ludzkie odruchy (...)

:rotfl2: Tak głęboko ukryte te ludzkie odruchy, że aż musisz o tym pisać, bo inni ich nie zauważają?

Wt gru 21, 2010 11:03
zbanowany na stałe

A mnie zastanawia dlaczego Kaczyński nie rozpoznając brata w trumnie pozwolił na pochowanie obcego człowieka na Wawelu?
Chyba jednak rozumiem dlaczego. Kaczyński dla władzy i prestiżu jest gotów na każdą podłość. Taką już ma naturę. Po trupach do celu - to jego życiowa dewiza.

Wt gru 21, 2010 11:41
kenfollett napisał(a):
A mnie zastanawia dlaczego Kaczyński nie rozpoznając brata w trumnie pozwolił na pochowanie obcego człowieka na Wawelu?

Clou problemu.....nikt na świecie nie pozwoliłby pochować kogoś obcego w grobie członka swojej rodziny.
JK już doszedł do ściany...nie kontroluje tego co mówi :(

Wt gru 21, 2010 13:49
SweetChild napisał(a):
osiris napisał(a):
Bo ja mam ludzkie odruchy (...)

:rotfl2: Tak głęboko ukryte te ludzkie odruchy, że aż musisz o tym pisać, bo inni ich nie zauważają?

Za to ja widzę - bez problemu - że ich nie posiadacie po Waszych wpisach.

Zauważyłem że ktoś inny dobrał się do Twojego komputera bo nie chce mi się wierzyć że TY piszesz - nagle - na tak niskim poziomie.
Nawet ta emotiknonka nie jest w Twoim stylu - bezsprzecznie.

Wt gru 21, 2010 14:25
Osiris, a może jakieś argumenty lub kontrargumenty zamiast uwag personalnych? :D

Wt gru 21, 2010 14:53
Post Re:
liam napisał(a):
Osiris, a może jakieś argumenty lub kontrargumenty zamiast uwag personalnych? :D

Widać że już nic nie masz - sensownego - do napisania skoro tworzysz tak bezwartościowe wpisy.
Jest to jednak zrozumiałe jeśli chce się prowadzić dyskusję o niczym celem zamknięcia niewygodnego wątku.
A przy okazji - do czego ja mam się odnieść?
Widać ogólną nerwowość w temacie katastrofy.
Stąd też ta ożywiona dyskusja nad zdrowiem psychiczny JK celem odwrócenia uwagi od istoty rzeczy.

Wt gru 21, 2010 15:27
:D :D :D Ależ... to kopia Twojego wpisu w tym wątku: viewtopic.php?p=570113#p570113

osiris napisał(a):
SweetChild, a może jakieś argumenty lub kontrargumenty zamiast zdawkowych personalnych uwag?

Znaczy, tworzysz bezwartościowe wpisy nie mając nic sensownego do napisania? Czy też sens słowom nadaje Twój podpis? ;)

Wt gru 21, 2010 15:45

liam napisał(a):
kenfollett napisał(a):
Należy własnie uwypuklac tego typu zachowania Kaczyńskiego jak i jego "wyznawców" z PiSu. Trzeba o tym trabic codziennie i ciagle, po to by naród zrozumiał, ze PiS z Kaczyńskim to nie opozycja, ale zgraja paranoików oderwanych od rzeczywistości o psychopatycznej mentalności. No i by naród od nich sie całkowicie odsunął i zaczął głosowac na prawdziwa opozycje wobec PO.

Zgadzam się z Tobą co do powyższego, Kenfollett. Problem w tym, że tej prawdziwej opozycji nie uświadczysz. Jedyną alternatywą na scenie politycznej pozostaje SLD, a i to... No bo trudno uznać za opozycję kabaret Palikota czy ten drugi - PJN albo jak mu tam.

Konia z rzędem temu, kto w tym bajzlu stworzy jakąś normalną partię.

Natomiast postawa PiSu nie tyle jest opozycją do PO - bo opozycja to coś, co jest alternatywą, a PiS to, jak trafnie wskazano, banda paranoików - co wręcz zachętą, aby na PO głosować. Skoro nie PO - to kolejną, niby lepszą, alternatywą jest PiS, który... jednak nią nie jest, jak się mu przyjrzeć. Na PSL - nie bardzo. Pozostaje SLD. Czyli generalnie większość osób i tak powróci tym tropem idąc... do PO.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Wt gru 21, 2010 16:16
Zobacz profil WWW
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1501 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 101  Następna strona