Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 19:18

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 153  Następna strona
 Platforma Nieobywatelska 
Autor Wiadomość
Post Re: Platforma Nieobywatelska
gita napisał(a):
Szef totalnej opozycji Grzegorz Schetyna obiecał przywieźć na manifestację do W-wy milion przeciwników DOBREJ ZMIANY. Ja twierdziłam, że będzie ich 100 tysięcy, podobnież było tylko 45 tysięcy, ale w świat poszła informacja:245 tysięcy, a 245 tysięcy to prawie ćwierć miliona, a więc ćwierć miliona to prawie milion i totalna opozycja osiągnęła sukces.
No cóż należy pogratulować totalnej opozycji oraz jej fanom.

Cośik Ci się nieźle pomyliło....milion na manifestacji PiS obiecywała K Pawłowicz.
Podobnież było ....i tu zagwozdka - policja twierdzi, że nie liczyła uczestników maszerujących, ale liczbę stojących, którzy zapełnili plac Konstytucji.... ten sam, na którym na mszy papieskiej w czerwcu 1999r z Janem Pawłem II, jak podają oficjalne danie Kościoła i rządowe, zebrało się 300 tys pielgrzymów.

Wt maja 10, 2016 11:52
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Szef totalnej opozycji Grzegorz Schetyna obiecał przywieźć na manifestację do W-wy milion przeciwników DOBREJ ZMIANY. Ja twierdziłam, że będzie ich 100 tysięcy, podobnież było tylko 45 tysięcy, ale w świat poszła informacja:245 tysięcy, a 245 tysięcy to prawie ćwierć miliona, a więc ćwierć miliona to prawie milion i totalna opozycja osiągnęła sukces.
No cóż należy pogratulować totalnej opozycji oraz jej fanom.

Cośik Ci się nieźle pomyliło....milion na manifestacji PiS obiecywała K Pawłowicz.
Podobnież było ....i tu zagwozdka - policja twierdzi, że nie liczyła uczestników maszerujących, ale liczbę stojących, którzy zapełnili plac Konstytucji.... ten sam, na którym na mszy papieskiej w czerwcu 1999r z Janem Pawłem II, jak podają oficjalne danie Kościoła i rządowe, zebrało się 300 tys pielgrzymów.

Jak zwykle kręcisz! MILION obiecał przywieźć do W-wy szef totalnej opozycji GRZEGORZ SCHETYNA!

Wt maja 10, 2016 12:05
Tutaj o MILIONIE Schetyny w Warszawie:
http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosc ... A-00016736

Wt maja 10, 2016 12:12
Link gita, link.

O Pawlowicz
http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosc ... w-00020093

Wt maja 10, 2016 12:13
Kael napisał(a):

O tym, że posłanka Krystyna Pawłowicz pomyliła się dowiemy się dopiero dzisiaj wieczorem.

Wt maja 10, 2016 12:18
gita napisał(a):

Na nagraniu Schetyna mówi o protestach, w których może wziąć udział nawet milion zwolenników PO.....o protestach - nie oznacza konkretny marsz....może wziąć - tylko może, to nie gwarantowana ilość.
I nie zapowiedź konkretnego marszu.

Posłanka Pawłowicz precyzowała konkretnie - 10 kwietnia 2016r.....skąd zatem Twój odczyt przekonamy sie dzisiaj? :o

Wt maja 10, 2016 12:52
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

Na nagraniu Schetyna mówi o protestach, w których może wziąć udział nawet milion zwolenników PO.....o protestach - nie oznacza konkretny marsz....może wziąć - tylko może, to nie gwarantowana ilość.

Posłanka Pawłowicz precyzowała konkretnie - 10 kwietnia 2016r.....skąd zatem Twój odczyt przekonamy sie dzisiaj? :o

Milion do W-wy nie przywiózł, ale manifestanci nadrobili hajterską jakością banerów, okrzyków itp. jednym słowem "partia miłości" kolejny raz pokazała swoje prawdziwe oblicze.

Wt maja 10, 2016 12:57
gita napisał(a):
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

Milion do W-wy nie przywiózł, ale manifestanci nadrobili hajterską jakością banerów, okrzyków itp. jednym słowem "partia miłości" kolejny raz pokazała swoje prawdziwe oblicze.

W przeciwieństwie bo zwolenników Pis ukazujących podyktowane miłością pragnienie wieszania opozycji :D
Nie zdolna jesteś zrozumieć, że w każdej partii, stowarzyszeniu, wspólnocie istnieją marginesy, które nie przynoszą chwały pozostałym.

Wt maja 10, 2016 13:04
Za to fani totalnej opozycji, jaką jest teraz Platforma wszystko rozumieją, czego przykładem jest "nieomylna" Alus!

Wt maja 10, 2016 14:10
Jutro 11 maja audyt, dowiemy się o "dokonaniach" rządu PO-PSL.

Wt maja 10, 2016 14:35
gita napisał(a):
Za to fani totalnej opozycji, jaką jest teraz Platforma wszystko rozumieją, czego przykładem jest "nieomylna" Alus!

Omylna, omylna :) ....różnica miedzy nami jest taka, że nie uznaje "jedynie słusznych partii....jedynie słusznych mediów".
Zapoznawanie się z informacjami i opiniami z wielu źródeł pozwala wysnuć własne zdanie.
PO po zlekceważeniu głosowania postawienia Ziobry przed TS raczej na zawsze straciła możliwość stworzenia silnej opozycji.

gita napisał(a):

Dokładnie tak samo jak "co ukradł Komorowski" :D

Wt maja 10, 2016 14:36
gita napisał(a):

Słucham wystąpień poszczególnych ministrów o ośmiu latach rządów PO-PSL. Przed chwilą dowiedziałam się, że również ja jako blogerka salonu24 byłam inwigilowana przez służby ABW rządu Donalda Tuska i Ewy Kopacz.
Z dzisiejszego audytu dużo dowiadujemy się o rządach PO-PSL.

Śr maja 11, 2016 10:54
gita napisał(a):
Przed chwilą dowiedziałam się, że również ja jako blogerka salonu24 byłam inwigilowana przez służby ABW rządu Donalda Tuska i Ewy Kopacz.
Nie wiedziałem, że agenci ABW to tacy masochiści. A na czymże ta "inwigilacja" poza czytaniem nudnych wypocin gity polegała, jeśli można wiedzieć?

Śr maja 11, 2016 11:10
Moze zalozyli jej wirtualna teczke, ktora sciaga z sieci wszystko, co gita beztrosko upublicznia pod swoimi pelnymi danymi osobowymi?

Śr maja 11, 2016 12:06
Kael napisał(a):
Moze zalozyli jej wirtualna teczke, ktora sciaga z sieci wszystko, co gita beztrosko upublicznia pod swoimi pelnymi danymi osobowymi?

Poprzednio prowadziłam blog pod nickiem gita2, dopiero od około roku pod swoim nazwiskiem i imieniem. Nic sobie oczywiście nie robię z tej inwigilacji, którą agenci ABW prowadzili na portalu salon24 za rządów Tuska i Kopacz.

Śr maja 11, 2016 12:26
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2281 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 153  Następna strona