Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
gita napisał(a): Szef totalnej opozycji Grzegorz Schetyna obiecał przywieźć na manifestację do W-wy milion przeciwników DOBREJ ZMIANY. Ja twierdziłam, że będzie ich 100 tysięcy, podobnież było tylko 45 tysięcy, ale w świat poszła informacja:245 tysięcy, a 245 tysięcy to prawie ćwierć miliona, a więc ćwierć miliona to prawie milion i totalna opozycja osiągnęła sukces. No cóż należy pogratulować totalnej opozycji oraz jej fanom. Cośik Ci się nieźle pomyliło....milion na manifestacji PiS obiecywała K Pawłowicz. Podobnież było ....i tu zagwozdka - policja twierdzi, że nie liczyła uczestników maszerujących, ale liczbę stojących, którzy zapełnili plac Konstytucji.... ten sam, na którym na mszy papieskiej w czerwcu 1999r z Janem Pawłem II, jak podają oficjalne danie Kościoła i rządowe, zebrało się 300 tys pielgrzymów.
|
Wt maja 10, 2016 11:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Szef totalnej opozycji Grzegorz Schetyna obiecał przywieźć na manifestację do W-wy milion przeciwników DOBREJ ZMIANY. Ja twierdziłam, że będzie ich 100 tysięcy, podobnież było tylko 45 tysięcy, ale w świat poszła informacja:245 tysięcy, a 245 tysięcy to prawie ćwierć miliona, a więc ćwierć miliona to prawie milion i totalna opozycja osiągnęła sukces. No cóż należy pogratulować totalnej opozycji oraz jej fanom. Cośik Ci się nieźle pomyliło....milion na manifestacji PiS obiecywała K Pawłowicz. Podobnież było ....i tu zagwozdka - policja twierdzi, że nie liczyła uczestników maszerujących, ale liczbę stojących, którzy zapełnili plac Konstytucji.... ten sam, na którym na mszy papieskiej w czerwcu 1999r z Janem Pawłem II, jak podają oficjalne danie Kościoła i rządowe, zebrało się 300 tys pielgrzymów. Jak zwykle kręcisz! MILION obiecał przywieźć do W-wy szef totalnej opozycji GRZEGORZ SCHETYNA!
|
Wt maja 10, 2016 12:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Wt maja 10, 2016 12:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Wt maja 10, 2016 12:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O tym, że posłanka Krystyna Pawłowicz pomyliła się dowiemy się dopiero dzisiaj wieczorem.
|
Wt maja 10, 2016 12:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na nagraniu Schetyna mówi o protestach, w których może wziąć udział nawet milion zwolenników PO.....o protestach - nie oznacza konkretny marsz....może wziąć - tylko może, to nie gwarantowana ilość. I nie zapowiedź konkretnego marszu. Posłanka Pawłowicz precyzowała konkretnie - 10 kwietnia 2016r.....skąd zatem Twój odczyt przekonamy sie dzisiaj? 
|
Wt maja 10, 2016 12:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Na nagraniu Schetyna mówi o protestach, w których może wziąć udział nawet milion zwolenników PO.....o protestach - nie oznacza konkretny marsz....może wziąć - tylko może, to nie gwarantowana ilość. I nie zapowiedź konkretnego marszu. Posłanka Pawłowicz precyzowała konkretnie - 10 kwietnia 2016r.....skąd zatem Twój odczyt przekonamy sie dzisiaj?  Milion do W-wy nie przywiózł, ale manifestanci nadrobili hajterską jakością banerów, okrzyków itp. jednym słowem "partia miłości" kolejny raz pokazała swoje prawdziwe oblicze.
|
Wt maja 10, 2016 12:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): Na nagraniu Schetyna mówi o protestach, w których może wziąć udział nawet milion zwolenników PO.....o protestach - nie oznacza konkretny marsz....może wziąć - tylko może, to nie gwarantowana ilość. I nie zapowiedź konkretnego marszu. Posłanka Pawłowicz precyzowała konkretnie - 10 kwietnia 2016r.....skąd zatem Twój odczyt przekonamy sie dzisiaj?  Milion do W-wy nie przywiózł, ale manifestanci nadrobili hajterską jakością banerów, okrzyków itp. jednym słowem "partia miłości" kolejny raz pokazała swoje prawdziwe oblicze. W przeciwieństwie bo zwolenników Pis ukazujących podyktowane miłością pragnienie wieszania opozycji  Nie zdolna jesteś zrozumieć, że w każdej partii, stowarzyszeniu, wspólnocie istnieją marginesy, które nie przynoszą chwały pozostałym.
|
Wt maja 10, 2016 13:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Za to fani totalnej opozycji, jaką jest teraz Platforma wszystko rozumieją, czego przykładem jest "nieomylna" Alus!
|
Wt maja 10, 2016 14:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jutro 11 maja audyt, dowiemy się o "dokonaniach" rządu PO-PSL.
|
Wt maja 10, 2016 14:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Za to fani totalnej opozycji, jaką jest teraz Platforma wszystko rozumieją, czego przykładem jest "nieomylna" Alus! Omylna, omylna  ....różnica miedzy nami jest taka, że nie uznaje "jedynie słusznych partii....jedynie słusznych mediów". Zapoznawanie się z informacjami i opiniami z wielu źródeł pozwala wysnuć własne zdanie. PO po zlekceważeniu głosowania postawienia Ziobry przed TS raczej na zawsze straciła możliwość stworzenia silnej opozycji. gita napisał(a): Jutro 11 maja audyt, dowiemy się o "dokonaniach" rządu PO-PSL. Dokładnie tak samo jak "co ukradł Komorowski" 
|
Wt maja 10, 2016 14:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Jutro 11 maja audyt, dowiemy się o "dokonaniach" rządu PO-PSL. Słucham wystąpień poszczególnych ministrów o ośmiu latach rządów PO-PSL. Przed chwilą dowiedziałam się, że również ja jako blogerka salonu24 byłam inwigilowana przez służby ABW rządu Donalda Tuska i Ewy Kopacz. Z dzisiejszego audytu dużo dowiadujemy się o rządach PO-PSL.
|
Śr maja 11, 2016 10:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Przed chwilą dowiedziałam się, że również ja jako blogerka salonu24 byłam inwigilowana przez służby ABW rządu Donalda Tuska i Ewy Kopacz. Nie wiedziałem, że agenci ABW to tacy masochiści. A na czymże ta "inwigilacja" poza czytaniem nudnych wypocin gity polegała, jeśli można wiedzieć?
|
Śr maja 11, 2016 11:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moze zalozyli jej wirtualna teczke, ktora sciaga z sieci wszystko, co gita beztrosko upublicznia pod swoimi pelnymi danymi osobowymi?
|
Śr maja 11, 2016 12:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Moze zalozyli jej wirtualna teczke, ktora sciaga z sieci wszystko, co gita beztrosko upublicznia pod swoimi pelnymi danymi osobowymi? Poprzednio prowadziłam blog pod nickiem gita2, dopiero od około roku pod swoim nazwiskiem i imieniem. Nic sobie oczywiście nie robię z tej inwigilacji, którą agenci ABW prowadzili na portalu salon24 za rządów Tuska i Kopacz.
|
Śr maja 11, 2016 12:26 |
|
|
|