Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
gita napisał(a): Kael napisał(a): Moze zalozyli jej wirtualna teczke, ktora sciaga z sieci wszystko, co gita beztrosko upublicznia pod swoimi pelnymi danymi osobowymi? Poprzednio prowadziłam blog pod nickiem gita2, dopiero od około roku pod swoim nazwiskiem i imieniem. Nic sobie oczywiście nie robię z tej inwigilacji, którą agenci ABW prowadzili na portalu salon24 za rządów Tuska i Kopacz. Pochlebiasz sobie  .....podobnie do Szydło, powtarzasz utarte frazy, skoro laicy na forum "wiara" dostrzegli to, tym bardziej fachowcy ABW..
|
Śr maja 11, 2016 12:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
NIE DO WIARY! Platforma w ostatnich wyborach uzyskała aż 24%! W/g nadużyć, zaniechań i nieprawidłowości jakich dopuszczono się po ośmiu latach rządów PO-PSL nie powinna przekroczyć progu wyborczego.
|
Śr maja 11, 2016 15:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): NIE DO WIARY! Platforma w ostatnich wyborach uzyskała aż 24%! W/g nadużyć, zaniechań i nieprawidłowości jakich dopuszczono się po ośmiu latach rządów PO-PSL nie powinna przekroczyć progu wyborczego. Według bajań PiS-owskich nie do wiary, że jeszcze nie wykonano na PO wyroku śmierci 
|
Śr maja 11, 2016 16:27 |
|
|
|
 |
mikkel
|
gita napisał(a): Słucham wystąpień poszczególnych ministrów o ośmiu latach rządów PO-PSL. Przed chwilą dowiedziałam się, że również ja jako blogerka salonu24 byłam inwigilowana przez służby ABW rządu Donalda Tuska i Ewy Kopacz.
A teraz przez służby Szydło i Ziobry możesz być inwigilowana i nawet się o tym nie dowiesz.
|
Cz maja 12, 2016 5:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zajrzałem na chwilę. Milczenie zwolenników PO po audycie rządów PO-PSL bardzo mnie cieszy. Właśnie tak powinno teraz być.
|
Cz maja 12, 2016 7:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Zajrzałem na chwilę. Milczenie zwolenników PO po audycie rządów PO-PSL bardzo mnie cieszy. Właśnie tak powinno teraz być. No oczywiście. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego zwolennicy PO mieliby komentować baśnie, legendy, anegdody i liczby wyciągnięty z odbytu. PiS zrobił publiczną szopkę i to najwięcej, na co było stać tę partię.
|
Cz maja 12, 2016 7:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Zajrzałem na chwilę. Milczenie zwolenników PO po audycie rządów PO-PSL bardzo mnie cieszy. Właśnie tak powinno teraz być. Jak niewiele potrzeba aby komuś sprawić radość Ta wczorajsza tragifarsa zasługuje na jeden komentarz.... jest świnto prowda, tys prowda i audyt.Trudno dyskutować nad czymś co nie zasługuje na merytoryczną dyskusję..... SE już wczoraj ukazał zdjęcie "złotego mercedesa" v-ce prezesa totalizatora.....wyróżnia go jedynie kolor, bo tych mercedesów jeździ po polskich ulicach fuuuul. Najbardziej kabaretowy to był jednak M. Morawiecki....albo poleciał Kurskim mniemając ze ciemnu lud nie ma świadomości o jego kilkuletniej roli doradcy Tuska....albo kreuje sie na Konrada Wallenroda, który to "załatwił" rząd PO+PSL, zapominając, że jako doradca ma w tym swój udział, i działał nie tylko przeciw PO+PSL, ale przecie własnemu krajowi. Dziwna postać...... A z cały ten "audyt" wykpili eksperci ekonomiczni.
|
Cz maja 12, 2016 7:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zefciu napisał(a): Yarpen_Zirgin napisał(a): Zajrzałem na chwilę. Milczenie zwolenników PO po audycie rządów PO-PSL bardzo mnie cieszy. Właśnie tak powinno teraz być. No oczywiście. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego zwolennicy PO mieliby komentować baśnie, legendy, anegdody i liczby wyciągnięty z odbytu. PiS zrobił publiczną szopkę i to najwięcej, na co było stać tę partię. No proszę, zefciu wrócił.  Przykro mi, ale twoja niesamowicie "merytoryczna" odpowiedź nie zmieni faktu, ze audyt pokazał jeden wielki koszmar rządów PO-PSL.
|
Cz maja 12, 2016 7:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Ta wczorajsza tragifarsa zasługuje na jeden komentarz....jest świnto prowda, tys prowda i audyt. Słuchałaś prezentacji wyników tego audytu?
|
Cz maja 12, 2016 7:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): No proszę, zefciu wrócił.  Poczynił założenie, że zmądrzałeś i wrócił. Może się mylił. Cytuj: Przykro mi, ale twoja niesamowicie "merytoryczna" odpowiedź nie zmieni faktu, ze audyt pokazał jeden wielki koszmar rządów PO-PSL. Oczywiście. W ogóle żadna znaki na niebie i na ziemi nie zmienią Wasze wiary na temat tego, co do wierzenia PiS podaje. Dlatego właśnie nie ma żadnego sensu komentować owego "audytu" (pomijając fakt, że komentować go merytorycznie się nie da, bo żadnych merytorycznych treści tam nie było). Fakt, że PiS nawet nie raczył tego wszystkiego spisać świadczy o tym, że nikt, nawet autorzy nie traktuje tej szopki poważnie.
Ostatnio edytowano Cz maja 12, 2016 8:02 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Cz maja 12, 2016 8:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Y_Z: A ty sluchaless wystapienia Kopacz? A moze masz jakies linki do dokumentow,, ktore uwiarygodnilyby te prywatne opinie pisowskich poslow?
Helenka wkleila gdzies link do podsumowania przez fachowcow. Moze sie do niego odniesiesz? Np ze miliardowe straty powstaly z obnizenia podatkow przez ... PiS, odziedziczonego przez nastepny rzad.
|
Cz maja 12, 2016 8:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Alus napisał(a): Ta wczorajsza tragifarsa zasługuje na jeden komentarz....jest świnto prowda, tys prowda i audyt. Słuchałaś prezentacji wyników tego audytu? Do czasu..... Nie deprecjonuj audytorów, którzy poza specjalistycznym wykształceniem, muszą zdawać kilka egzaminów, aby przeprowadzać audyty, przyrównując ich pracę do wolnej amerykanki w wykonaniu PiS. Słuchałam pytanie Kopacz cytującej wypowiedź M. Morawieckiego z czasów gdy jeszcze był doradcą Tuska o wspaniałej kondycji polskiej gospodarki i wczorajszą ocenę, i pytanie - kiedy pan kłamał panie ministrze - wtedy czy dziś? - odpowiedzi oczywiście nie było Człowiek kameleon.....
|
Cz maja 12, 2016 8:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Y_Z: A ty sluchaless wystapienia Kopacz? Nie, ale wyniki audytu rządów PO-PSL są tak ważne, że wysłuchałem ich w całości, chociaż zajęło mi to cały dzień, który mogłem poświęcić na inne rzeczy. Proste pytanie do zwolenników PO: Czy wysłuchaliście prezentacji wyników audytu?
|
Cz maja 12, 2016 8:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Naprawde nie mam tyle czasu co ty do zmarnowania. Wystarczyly mi wpisy gity i Dariusza, ktorzy tych prywatnych opinii sluchali jak objawienia.
A ty, wysluchujac tylko jednej "slusznej" strony tez zmarnowales czas. Na trzecia prawde.
|
Cz maja 12, 2016 8:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Nie, ale wyniki audytu rządów PO-PSL są tak ważne Oczywiście. Nie ma bowiem niczego ważniejszego dla polskiego społeczeństwa, niż to, jaki kolor lakieru zamówił sobie jakiś prezes w samochodzie służbowym. Cytuj: Czy wysłuchaliście prezentacji wyników audytu? Pytanie do Yarpena (tak, wiem, że to jezuityzm, odpowiadać pytaniem na pytanie): Czy możesz przestać robić z siebie idiotę udając, że wierzysz, że to był audyt?
|
Cz maja 12, 2016 8:22 |
|
|
|