Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lis 09, 2025 18:22

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14856 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 991  Następna strona
 Przegląd prasy i Aktualności 
Autor Wiadomość
Post Re: Przegląd prasy i Aktualności
gita napisał(a):
Rynek mieszkaniowy to też polityczna sprawa.

Cytuj:
W Polsce wszystko jest polityczne...włącznie z KK....
Ciekawe ile obecny rząd PiS wybuduje nowych mieszkań...może przebije rekordowe 3 miliony z IV RP....

Cytuj:
Raczej nie przebije, zresztą już 3 miliony mieszkań nie potrzeba, przecież Platforma przez osiem lat wybudowała.... no własnie ile wybudowała?

PO nie chwaliła sie ile wybuduje...
Jeśli chodzi o zapotrzebowanie - ponad 3 miliony Polaków nie ma mieszkania.

Śr cze 08, 2016 9:15

Dariusz-555 napisał(a):
albo dostosujeciecie do regul , ktore wyznacza Jaroslaw albo droga wolna [...] asienkka

Co tak ostro, może na początek jakieś getta czy obozy pracy dla niepokornych wyznaczyć. Niech budują te X milionów mieszkań :evil:

Śr cze 08, 2016 9:32

Dariusz-555 napisał(a):
bez wzgledu na cokolwiek , Jaroslaw wygral i to on dyktuje wam warunki w jakich macie zyc . moj apel do anty pisowcow - albo dostosujeciecie do regul , ktore wyznacza Jaroslaw albo droga wolna [...] asienkka

Nie dostosujemy się i nie wyjedziemy. To Jarosław ma się dostosować do reguł. Przyjmij to wreszcie do wiadomości.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Śr cze 08, 2016 9:33

Helenko , jak mozna uciekac z okretu , ktorego nie ma . Polski okret zatonal 1.09.1939 i do dzis jest na dnie .
dlatego tak mocno wierze w Intronizacje Chrystusa na Krola Rzeczpospolitej . gdyby w najblizszym czasie jednak nie doszlo do Intronizacji , to Ty Helenko , jak juz wszyscy sie ewakkuuja badz uprzejma jako ostatnia zgasic swiatlo w PL .

Johny99 , Jaroslaw nie dostosuje sie do twoich regul . sorry gregory , wygral wybory . zwyciezca bierze wszystko . na 8 lat Platforma wziela wszystko wiec Jaroslaw tez bierze wszystko i ustanawia wlasne reguly gry , czy sie komu podoba czy nie .

JedenPost - Jaroslaw ma jeszcze 3 i pol roku rzadzenia .

Ostatnio edytowano Śr cze 08, 2016 9:43 przez Dariusz-555, łącznie edytowano 2 razy

Śr cze 08, 2016 9:38

Dariusz-555 napisał(a):
Johny99 , Jaroslaw nie dostosuje sie do twoich regul

Niech zatem ustąpi, skoro nie dorósł do powierzonego mu zadania, proste.

Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

Śr cze 08, 2016 9:40

Dariusz-555 napisał(a):
Johny99 , Jaroslaw nie dostosuje sie do twoich regul

Nie wiem, co on zrobi, ale ja się do jego reguł na pewno nie zastosuję.

Cytuj:
. sorry gregory , wygral wybory . zwyciezca bierze wszystko

Nie, nie bierze.

Cytuj:
Jaroslaw tez bierze wszystko i ustanawia wlasne reguly gry , czy sie komu podoba czy nie .

A my te reguły mamy gdzieś, czy to się Jarosławowi podoba czy nie. Rozumiesz? Mam nadzieję, że nie będziemy już do tego wracać.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Śr cze 08, 2016 9:43

Przy czym Jarosław nie musi się dostosowywać do reguł Johnnego99, a jedynie (i aż) demokratycznego państwa prawa.

Śr cze 08, 2016 9:44

Johny99 , jak nie chcesz regul Jaroslawa to pozbieraj zabawki i idz do domu .

Śr cze 08, 2016 9:46

Johnny jest w domu.

Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

Śr cze 08, 2016 9:48

Dokładnie, jestem w domu.

Śr cze 08, 2016 9:49
Rydzyk żebra (żebrze) a z peło....
http://niewygodne.info.pl/artykul7/0306 ... Adamow.htm

Ostatnio edytowano Śr cze 08, 2016 10:09 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Śr cze 08, 2016 10:06

zastanawiam sie nad rozwiazaniem dla was Johny i Jeden . no moze zameldujecie sie na najblizszej manifie KOD-u z transparentem " nie dostosujemy sie do regul Jaroslawa ! precz z Kaczystanem ! dosc lamania prawa ! chcemy powrotu na zielona wyspe ! chcemy irlandzkich cudow gospodarczych ! "
po co siedziec non stop w domu i tylko klikac paluszkami po klawiaturce . zacznijcie byc aktywni w walce przeciw Kaczystanowi . dobry pomysl ?

Śr cze 08, 2016 10:09
Ojciec Rydzyk powiedział ,, nie nazywajmy szamba perfumerią". Można używać pięknych słów a szambo jest szambem. Szambo śmierdzi mimo że stosuje Ambi Pur.

Śr cze 08, 2016 10:12

Dariusz-555 napisał(a):
po co siedziec non stop w domu i tylko klikac paluszkami po klawiaturce . zacznijcie byc aktywni w walce przeciw Kaczystanowi . dobry pomysl ?

Oczywiście, choć, wbrew pozorom, słowa również bywają skuteczne, nawet te wyklikane na klawiaturze.

Śr cze 08, 2016 10:13
Hominibus napisał(a):
Rydzyk żebrze a z peło....
Język pisowski jak widzimy coraz bardziej oddziela się od polskiego i powoli zanika wzajemna zrozumiałość tych języków.
Dariusz-555 napisał(a):
zastanawiam sie nad rozwiazaniem dla was Johny i Jeden . no moze zameldujecie sie na najblizszej manifie KOD-u z transparentem " nie dostosujemy sie do regul Jaroslawa ! precz z Kaczystanem ! dosc lamania prawa ! chcemy powrotu na zielona wyspe ! chcemy irlandzkich cudow gospodarczych ! "
To że się komuś nie podobają wybryki PiS nie implikuje, że wierzy w cudowność PO. Johnny nie przepada za Platformą i jeszcze niedawno wypowiadał się bardzo sympatycznie o PiS. PiS zresztą przed wyborami robił wszystko, aby właśnie takich ludzi jak Johnny - rozczarowanych PO, ale nie darzących Jarosława czcią boską przyciągnąć. A po wyborach wszystko się sypnęło. I już nie można być po prostu wyborcą PiS-u. Trzeba być wyznawcą.

Śr cze 08, 2016 10:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 14856 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 991  Następna strona