Przegląd prasy i Aktualności
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Przegląd prasy i Aktualności
gita napisał(a): Rynek mieszkaniowy to też polityczna sprawa. Cytuj: W Polsce wszystko jest polityczne...włącznie z KK.... Ciekawe ile obecny rząd PiS wybuduje nowych mieszkań...może przebije rekordowe 3 miliony z IV RP.... Cytuj: Raczej nie przebije, zresztą już 3 miliony mieszkań nie potrzeba, przecież Platforma przez osiem lat wybudowała.... no własnie ile wybudowała? PO nie chwaliła sie ile wybuduje... Jeśli chodzi o zapotrzebowanie - ponad 3 miliony Polaków nie ma mieszkania.
|
| Śr cze 08, 2016 9:15 |
|
|
|
 |
|
SweetChild
|
Dariusz-555 napisał(a): albo dostosujeciecie do regul , ktore wyznacza Jaroslaw albo droga wolna [...] asienkka Co tak ostro, może na początek jakieś getta czy obozy pracy dla niepokornych wyznaczyć. Niech budują te X milionów mieszkań 
|
| Śr cze 08, 2016 9:32 |
|
 |
|
Johnny99
|
Dariusz-555 napisał(a): bez wzgledu na cokolwiek , Jaroslaw wygral i to on dyktuje wam warunki w jakich macie zyc . moj apel do anty pisowcow - albo dostosujeciecie do regul , ktore wyznacza Jaroslaw albo droga wolna [...] asienkka Nie dostosujemy się i nie wyjedziemy. To Jarosław ma się dostosować do reguł. Przyjmij to wreszcie do wiadomości.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
| Śr cze 08, 2016 9:33 |
|
|
|
 |
|
Dariusz-555
|
Helenko , jak mozna uciekac z okretu , ktorego nie ma . Polski okret zatonal 1.09.1939 i do dzis jest na dnie . dlatego tak mocno wierze w Intronizacje Chrystusa na Krola Rzeczpospolitej . gdyby w najblizszym czasie jednak nie doszlo do Intronizacji , to Ty Helenko , jak juz wszyscy sie ewakkuuja badz uprzejma jako ostatnia zgasic swiatlo w PL .
Johny99 , Jaroslaw nie dostosuje sie do twoich regul . sorry gregory , wygral wybory . zwyciezca bierze wszystko . na 8 lat Platforma wziela wszystko wiec Jaroslaw tez bierze wszystko i ustanawia wlasne reguly gry , czy sie komu podoba czy nie .
JedenPost - Jaroslaw ma jeszcze 3 i pol roku rzadzenia .
Ostatnio edytowano Śr cze 08, 2016 9:43 przez Dariusz-555, łącznie edytowano 2 razy
|
| Śr cze 08, 2016 9:38 |
|
 |
|
JedenPost
|
Dariusz-555 napisał(a): Johny99 , Jaroslaw nie dostosuje sie do twoich regul Niech zatem ustąpi, skoro nie dorósł do powierzonego mu zadania, proste.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| Śr cze 08, 2016 9:40 |
|
|
|
 |
|
Johnny99
|
Dariusz-555 napisał(a): Johny99 , Jaroslaw nie dostosuje sie do twoich regul Nie wiem, co on zrobi, ale ja się do jego reguł na pewno nie zastosuję. Cytuj: . sorry gregory , wygral wybory . zwyciezca bierze wszystko Nie, nie bierze. Cytuj: Jaroslaw tez bierze wszystko i ustanawia wlasne reguly gry , czy sie komu podoba czy nie . A my te reguły mamy gdzieś, czy to się Jarosławowi podoba czy nie. Rozumiesz? Mam nadzieję, że nie będziemy już do tego wracać.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
| Śr cze 08, 2016 9:43 |
|
 |
|
SweetChild
|
Przy czym Jarosław nie musi się dostosowywać do reguł Johnnego99, a jedynie (i aż) demokratycznego państwa prawa.
|
| Śr cze 08, 2016 9:44 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
Johny99 , jak nie chcesz regul Jaroslawa to pozbieraj zabawki i idz do domu .
|
| Śr cze 08, 2016 9:46 |
|
 |
|
JedenPost
|
Johnny jest w domu.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| Śr cze 08, 2016 9:48 |
|
 |
|
Johnny99
|
Dokładnie, jestem w domu.
|
| Śr cze 08, 2016 9:49 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ostatnio edytowano Śr cze 08, 2016 10:09 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
| Śr cze 08, 2016 10:06 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
zastanawiam sie nad rozwiazaniem dla was Johny i Jeden . no moze zameldujecie sie na najblizszej manifie KOD-u z transparentem " nie dostosujemy sie do regul Jaroslawa ! precz z Kaczystanem ! dosc lamania prawa ! chcemy powrotu na zielona wyspe ! chcemy irlandzkich cudow gospodarczych ! " po co siedziec non stop w domu i tylko klikac paluszkami po klawiaturce . zacznijcie byc aktywni w walce przeciw Kaczystanowi . dobry pomysl ?
|
| Śr cze 08, 2016 10:09 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ojciec Rydzyk powiedział ,, nie nazywajmy szamba perfumerią". Można używać pięknych słów a szambo jest szambem. Szambo śmierdzi mimo że stosuje Ambi Pur.
|
| Śr cze 08, 2016 10:12 |
|
 |
|
Johnny99
|
Dariusz-555 napisał(a): po co siedziec non stop w domu i tylko klikac paluszkami po klawiaturce . zacznijcie byc aktywni w walce przeciw Kaczystanowi . dobry pomysl ? Oczywiście, choć, wbrew pozorom, słowa również bywają skuteczne, nawet te wyklikane na klawiaturze.
|
| Śr cze 08, 2016 10:13 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Hominibus napisał(a): Rydzyk żebrze a z peło.... Język pisowski jak widzimy coraz bardziej oddziela się od polskiego i powoli zanika wzajemna zrozumiałość tych języków. Dariusz-555 napisał(a): zastanawiam sie nad rozwiazaniem dla was Johny i Jeden . no moze zameldujecie sie na najblizszej manifie KOD-u z transparentem " nie dostosujemy sie do regul Jaroslawa ! precz z Kaczystanem ! dosc lamania prawa ! chcemy powrotu na zielona wyspe ! chcemy irlandzkich cudow gospodarczych ! " po co siedziec non stop w domu i tylko klikac paluszkami po klawiaturce . zacznijcie byc aktywni w walce przeciw Kaczystanowi . dobry pomysl ? To że się komuś nie podobają wybryki PiS nie implikuje, że wierzy w cudowność PO. Johnny nie przepada za Platformą i jeszcze niedawno wypowiadał się bardzo sympatycznie o PiS. PiS zresztą przed wyborami robił wszystko, aby właśnie takich ludzi jak Johnny - rozczarowanych PO, ale nie darzących Jarosława czcią boską przyciągnąć. A po wyborach wszystko się sypnęło. I już nie można być po prostu wyborcą PiS-u. Trzeba być wyznawcą.
|
| Śr cze 08, 2016 10:14 |
|
|
|