Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 15, 2025 22:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 324 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna strona
 Trudne pytania - tragedia w Afganistanie. 
Autor Wiadomość
Gruby, te Twoje komentarze, to chyba tylko Ciebie śmieszą.
Pisz na jakimś foum dla przedszkolaków, bo one trzymają ten poziom.

So maja 31, 2008 14:33
Gruby, te Twoje komentarze, to chyba tylko Ciebie śmieszą.
Pisz na jakimś foum dla przedszkolaków, bo one trzymają ten poziom.

Ty to jestes chyba z tej młodszej grupy przedszkolaków,, bo nie tylko nie rozumiesz co piszę lecz nawet nie potrafisz emotikonu mojej ostatniej wypowiedzi prawidłowo odczytać :cry:

So maja 31, 2008 17:02
Gruby to pewnie Żandarm, dawniej zwany "wuesem" lub "kanarem". Czyli taki g....ny żołnierzyk z ołowianym mózgiem

So maja 31, 2008 20:39
Gruby, ja nie wyciągam wniosku z emtikonek, tylko z Twojego pisania.
Właśnie emotikonki służą przedszkolakom oraz blondynkom do wyrażania swoich emocji z braku możliwości przekazania ich w formie pisanej.
Widać i Ty nie potrafisz przelać tego co czujesz na klawiaturę skoro musisz co chwilę posilać się tymi durnymi emotami.

So maja 31, 2008 21:46
Weź sobie przed przeczytaniem tego krople walerianowe.

Kolejni żołnierze wychodzą na wolność
SĄD NAJWYŻSZY UCHYLIŁ ARESZT

http://www.tvn24.pl/-1,1553217,wiadomosc.html

Mogę Ci wysłać chusteczki do osuszenia łez wściekłości, ale chyba nie dojdą z powodu strajku poczty. :D

Wt cze 10, 2008 13:02

Sąd Najwyższy jedynie zmienił środek zapobiegawczy.
Najwyraźniej uznał, że dowody zebrane przez prokuraturę są tak mocne, że te kłamczuszki już nic nie skręcą i nie zamataczą odpowiadając z wolnej stopy, a jeżeli dadzą dyla z Polski, to tym samym przyznaja sie do winy.

Prokuratura zapowiedziała wniesienie aktu oskarżenia do końca czerwca, a więc jak dobrze pójdzie, to gdzieś we wrześniu - listopadzie powinnien rozpocząć się proces.

Do finału jeszcze dałeka droga.
Proces potrwa pewnie kilka miesiecy, a do upprawomocnienia wyroku upłyna zapewne lata.

Śr cze 11, 2008 10:58
Proces potrwa pewnie kilka miesiecy, a do upprawomocnienia wyroku upłyna zapewne lata.

Czyli przynajmniej tyle będą mogli spokojnie żyć, a potem to już różnie może sie zdarzyć, bo zależy od układów politycznych, a nie od sprawiedliwości, która lubi chadzać na pasku władzy.

Śr cze 11, 2008 15:00
Cytuj:

Czyli przynajmniej tyle będą mogli spokojnie żyć, a potem to już różnie może sie zdarzyć, bo zależy od układów politycznych, a nie od sprawiedliwości, która lubi chadzać na pasku władzy.

To dosyc dawne czasy kiedy sady chodziły na pasku władzy.
Na szczęśćie Ziobrze i kaczystom nie udało sie przywócić komuszych obyczajów i pozbawic sedziów niezawisłości.

Śr cze 11, 2008 22:09
Nam do demokracji zachodnich jest tak daleko jak stąd do wieczności.
No, ale nie dziwota, bo jakie postrzeganie rzeczywistości może mieć zawodowy wojskowy.
Takie właśnie jak Ty.
Po roku 1989 wmawia się wszystkim, że jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki z komuny przeszliśmy do demkratycznego kapitalizmu.
Bajeczki dla grzecznych dzieci i dla takich wojskowych jak Ty.

Cz cze 12, 2008 8:00

Po roku 1989 wmawia się wszystkim, że jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki z komuny przeszliśmy do demkratycznego kapitalizmu.

Po 89. z wojska odeszło sporo takich "grubych". Gdzieś musieli pracować, więc i w mojej firmie się pojawili. Wszyscy bardzo aktywnie optowali za wyborem niejakiego Tymińskiego na prezydenta. Kto nie pamięta - Tymiński to taka odmiana cudotwórcy Tuska.

Cz cze 12, 2008 8:17
Zobacz profil WWW
Kto nie pamięta - Tymiński to taka odmiana cudotwórcy Tuska.

Jeden i drugi ma jakieś dziwne ciągotki do ameryki południowej. :D

Cz cze 12, 2008 8:32
Gruby, jesteś naiwny jak dziecko.
Nam do demokracji zachodnich jest tak daleko jak stąd do wieczności.
No, ale nie dziwota, bo jakie postrzeganie rzeczywistości może mieć zawodowy wojskowy.
Takie właśnie jak Ty.

Mam wady i zalety ale nie mordowałem bezbronnych kobiet i dzieci i predzej bym zastrzelił podwładnego, hdyby trawił mi sie jakiś o mentakności zbrodniarza niz wydał rozkaz do ostrzelania b spokojnej wiochy.

Ja nie porównywałem tego co jest u nas z innymi państwami, tylko napisałem,ze sa w Polsce sędziowie, ktorzy nie dali sie upodlic kaczystom i nie ulegaja naciskom rzadu i orozjhuisteryzowanego tłumu

Cz cze 12, 2008 10:46
tylko napisałem,ze sa w Polsce sędziowie, ktorzy nie dali sie upodlic kaczystom i nie ulegaja naciskom rzadu i orozjhuisteryzowanego tłumu

W Polsce, tak jak na całym świecie, wszystkie sądy są niezawisłe, tylko sędziowie to ludzie z krwi i kości, i też swoje sympatie mają.
W tej sprawie ciężko liczyć na beztronność, gdzie naciski idą z jednej i drugiej strony.
Trzeba wykazać się infantylizmem, żeby liczyć na to, iż sędzia odetnie się od rzeczywistości jakby orzekał na Księżycu.

Cz cze 12, 2008 12:39
Dlaczego gardzisz ludźmi i uważasz ze wszyscy to dranie bez swojego zdania i godności :?: :evil:
Przecież w tej sprawie sądy już kilkakrotnie wykazały, że nie ulegają ani naciskom tłumu, ani rządu :!:

Cz cze 12, 2008 13:35
(...)
Po 89. z wojska odeszło sporo takich "grubych". Gdzieś musieli pracować, więc i w mojej firmie się pojawili. Wszyscy bardzo aktywnie optowali za wyborem niejakiego Tymińskiego na prezydenta. Kto nie pamięta - Tymiński to taka odmiana cudotwórcy Tuska.

Stanisławie Adamie ja odszedłem z wojska w 1974 r. wiec nie porównuj mnie do śmieci ze swojego brudnego otoczenia :!: :razz: :razz: :razz:

Ile jeszcze miesięcy upłynie Ci na praniu swoich rodzinnych brudów :?:
Czekam na to że dotrzymasz danego słowa już chyba ponad 2 miesiące :!:

Cz cze 12, 2008 13:39
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 324 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna strona