Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 10:57

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 235 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
 Człowiek niegodny na posiedzeniu BBN 
Autor Wiadomość
zbanowany na stałe

Post Re: Człowiek niegodny na posiedzeniu BBN
Wernher von Braun, wspoltworca V2, SS-Sturmbannführer, wraz z wieloma innymi w 1945 zostal przetransportowany do USA gdzie kontynuowal kariere. Czy amerykanie dobrze zrobili? Pomyslcie.

Śr gru 01, 2010 14:13
Cytuj:
Bardzo to przykre bo takie działania ze strony Alus czy Durala to norma ale przecież nie dotyczyły Ciebie - do teraz.

Poprawnie: - "Bardzo to przykre bo takie działania ze strony osirisa, Alus czy Durala to norma.

Śr gru 01, 2010 14:18

osiris napisał(a):
Cytuj:
Z zasady staram się nie komentować postów Twoich i Gity, bo poziom Waszej argumentacji jest dla mnie nieosiągalny.

Właśnie skomentowałeś i co najgorsze nie posty a nas samych co uważam, za argumentum ad personam które nigdy nie występowały w Twoich wypowiedziach aż do teraz.
Bardzo to przykre bo takie działania ze strony Alus czy Durala to norma ale przecież nie dotyczyły Ciebie - do teraz.

Najpierw szurasz, a potem płaczesz (pozwolę sobie zapożyczyć to powiedzenie od Marka MRB). Trzeba był nie pisać o moim upadku, to bym zachował swoje zdanie dla siebie i trzymał się zasady niekomentowania Twoich postów.
Nie przesądzam też o poziomie Waszej (Twojej czy Gity) argumentacji, po prostu ja jej zupełnie nie rozumiem. Być może jestem za mało rozgarnięty.

osiris napisał(a):
Zresztą cały Twój ostatni post nie dotyczy w żaden sposób wątku tylko jakiś dziwnych, pozamerytorycznych dywagacji.

Mam wrażenie, być może mylne, że wątki z Twoim udziałem jakoś dziwnie często brną w pozamerytoryczne dywagacje...

Śr gru 01, 2010 14:58
Tu się poprawiłeś:
Cytuj:
Nie przesądzam też o poziomie Waszej (Twojej czy Gity) argumentacji, po prostu ja jej zupełnie nie rozumiem. Być może jestem za mało rozgarnięty.

A tu z powrotem wróciłeś na złą drogę:
Cytuj:
Mam wrażenie, być może mylne, że wątki z Twoim udziałem jakoś dziwnie często brną w pozamerytoryczne dywagacje...

.... na zasadzie że moje musi być na wierzchu.
Jednak coś się z Tobą porobiło, bo w dalszym ciągu komentujesz samego adwersarza a nie ripostujesz jego postów w sprawie.
Piszę o tym dlatego, że cały czas muszę w swoich wątkach przypominać iż temat jest o Jaruzelskim a nie o mnie.

Śr gru 01, 2010 15:29
Cytuj:
Piszę o tym dlatego, że cały czas muszę w swoich wątkach przypominać iż temat jest o Jaruzelskim a nie o mnie.

Walisz w cudze piersi, a sam non stop ......"x,y,z,- tak ma; taki owaki jest" co rusz wrzucasz tego rodzaju argumenty.

Śr gru 01, 2010 15:39

osiris napisał(a):
Tu się poprawiłeś:

W niczym się nie poprawiłem, od początku nie przesądzałem o poziomie argumentacji, a pisałem, że dla mnie jest nieosiągalny.

osiris napisał(a):
Jednak coś się z Tobą porobiło, bo w dalszym ciągu komentujesz samego adwersarza a nie ripostujesz jego postów w sprawie.

A jak w ewentualnej dyskusji o kształcie Ziemi zripostowałbyś post w stylu "Ziemia jest wklęsła, bo podczas chodzenia buty wyginają się czubami do góry"? Ja nie miałbym czego ripostować, bo zupełnie nie rozumiem takiej argumentacji i szczerze pisząc uważam ją za beznadziejną. Ale nie mogę wykluczyć, że jest genialna, a ja za mało rozgarnięty, aby ten geniusz pojąć ;)

Śr gru 01, 2010 15:45
Cytuj:
Ja nie miałbym czego ripostować

Więc po co w ogóle cokolwiek piszesz w temacie w którym jakby nie masz nic do powiedzenia oprócz czepiania się adwersarzy?
Przypominam po raz enty że ten temat jest poświęcony Jaruzelskiemu a nie problemom userów ze zrozumieniem drugiego usera.
Nie rozumiesz to nie pisz a nie że piszesz iż nie rozumiesz, bo to myślowy kociokwik.
Widzę iż już nic mądrego userzy nie napiszą w tym temacie dlatego zwrócę się ponownie do moderatorów o zamknięcie tego wątku, bo chyba o Jaruzelskim powiedziano wszystko.
Jak się ów odezwie to założę inny wątek.

Śr gru 01, 2010 15:55

osiris napisał(a):
Cytuj:
Ja nie miałbym czego ripostować

Więc po co w ogóle cokolwiek piszesz w temacie w którym jakby nie masz nic do powiedzenia oprócz czepiania się adwersarzy?

Masz sklerozę? To cofnij się o jedną stronę w tym wątku a zauważysz, że pisałem o kneblowaniu ust opozycji, a Ty się mnie czepiłeś się z tekstem

osiris napisał(a):
SweetChild nie myślałem że upadniesz tak nisko jak reszta która zamiast wypowiadać się o meritum sprawy roztrząsa problemy personalne adwersarzy.

osiris napisał(a):
Przypominam po raz enty że ten temat jest poświęcony Jaruzelskiemu a nie problemom userów ze zrozumieniem drugiego usera.
Nie rozumiesz to nie pisz a nie że piszesz iż nie rozumiesz, bo to myślowy kociokwik.

:kreci: Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Śr gru 01, 2010 16:25
Jak masz jakieś osobiste uwagi do mnie to pisz na PW a nie na ogólnodostępnym forum.
Poprosiłem o zamknięcie tego wątku bo mamy magiel a jak chcesz coś jeszcze dodać to pisz na PW a nie popisuj się przed wszystkimi userami.
Twoje wpisy tutaj dobitnie udowadniają że temat należy jak najszybciej zamknąć bo kręcisz się w koło Macieju.

Śr gru 01, 2010 16:34

osiris napisał(a):
Jak masz jakieś osobiste uwagi do mnie to pisz na PW a nie na ogólnodostępnym forum.

Żadnych osobistych uwag do Ciebie nie zamierzam pisać ani na PW ani na ogólnodostępnym forum.

osiris napisał(a):
Poprosiłem o zamknięcie tego wątku bo mamy magiel a jak chcesz coś jeszcze dodać to pisz na PW a nie popisuj się przed wszystkimi userami.
Twoje wpisy tutaj dobitnie udowadniają że temat należy jak najszybciej zamknąć bo kręcisz się w koło Macieju.

Moje wpisy tutaj dobitnie udowadniają, że najpierw szurasz a potem płaczesz. Ale nie mam przyjemności w pastwieniu się nad Tobą i nie będę protestował w razie zamknięcia wątku.

Śr gru 01, 2010 17:16
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 235 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16