Człowiek niegodny na posiedzeniu BBN
Autor |
Wiadomość |
Dural
zbanowany na stałe
|
 Re: Człowiek niegodny na posiedzeniu BBN
Wernher von Braun, wspoltworca V2, SS-Sturmbannführer, wraz z wieloma innymi w 1945 zostal przetransportowany do USA gdzie kontynuowal kariere. Czy amerykanie dobrze zrobili? Pomyslcie.
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Śr gru 01, 2010 14:13 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Bardzo to przykre bo takie działania ze strony Alus czy Durala to norma ale przecież nie dotyczyły Ciebie - do teraz. Poprawnie: - "Bardzo to przykre bo takie działania ze strony osirisa, Alus czy Durala to norma.
|
Śr gru 01, 2010 14:18 |
|
 |
SweetChild
|
osiris napisał(a): Cytuj: Z zasady staram się nie komentować postów Twoich i Gity, bo poziom Waszej argumentacji jest dla mnie nieosiągalny. Właśnie skomentowałeś i co najgorsze nie posty a nas samych co uważam, za argumentum ad personam które nigdy nie występowały w Twoich wypowiedziach aż do teraz. Bardzo to przykre bo takie działania ze strony Alus czy Durala to norma ale przecież nie dotyczyły Ciebie - do teraz. Najpierw szurasz, a potem płaczesz (pozwolę sobie zapożyczyć to powiedzenie od Marka MRB). Trzeba był nie pisać o moim upadku, to bym zachował swoje zdanie dla siebie i trzymał się zasady niekomentowania Twoich postów. Nie przesądzam też o poziomie Waszej (Twojej czy Gity) argumentacji, po prostu ja jej zupełnie nie rozumiem. Być może jestem za mało rozgarnięty. osiris napisał(a): Zresztą cały Twój ostatni post nie dotyczy w żaden sposób wątku tylko jakiś dziwnych, pozamerytorycznych dywagacji. Mam wrażenie, być może mylne, że wątki z Twoim udziałem jakoś dziwnie często brną w pozamerytoryczne dywagacje...
|
Śr gru 01, 2010 14:58 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tu się poprawiłeś: Cytuj: Nie przesądzam też o poziomie Waszej (Twojej czy Gity) argumentacji, po prostu ja jej zupełnie nie rozumiem. Być może jestem za mało rozgarnięty. A tu z powrotem wróciłeś na złą drogę: Cytuj: Mam wrażenie, być może mylne, że wątki z Twoim udziałem jakoś dziwnie często brną w pozamerytoryczne dywagacje... .... na zasadzie że moje musi być na wierzchu. Jednak coś się z Tobą porobiło, bo w dalszym ciągu komentujesz samego adwersarza a nie ripostujesz jego postów w sprawie. Piszę o tym dlatego, że cały czas muszę w swoich wątkach przypominać iż temat jest o Jaruzelskim a nie o mnie.
|
Śr gru 01, 2010 15:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Piszę o tym dlatego, że cały czas muszę w swoich wątkach przypominać iż temat jest o Jaruzelskim a nie o mnie. Walisz w cudze piersi, a sam non stop ......"x,y,z,- tak ma; taki owaki jest" co rusz wrzucasz tego rodzaju argumenty.
|
Śr gru 01, 2010 15:39 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
osiris napisał(a): Tu się poprawiłeś: W niczym się nie poprawiłem, od początku nie przesądzałem o poziomie argumentacji, a pisałem, że dla mnie jest nieosiągalny. osiris napisał(a): Jednak coś się z Tobą porobiło, bo w dalszym ciągu komentujesz samego adwersarza a nie ripostujesz jego postów w sprawie. A jak w ewentualnej dyskusji o kształcie Ziemi zripostowałbyś post w stylu "Ziemia jest wklęsła, bo podczas chodzenia buty wyginają się czubami do góry"? Ja nie miałbym czego ripostować, bo zupełnie nie rozumiem takiej argumentacji i szczerze pisząc uważam ją za beznadziejną. Ale nie mogę wykluczyć, że jest genialna, a ja za mało rozgarnięty, aby ten geniusz pojąć 
|
Śr gru 01, 2010 15:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ja nie miałbym czego ripostować Więc po co w ogóle cokolwiek piszesz w temacie w którym jakby nie masz nic do powiedzenia oprócz czepiania się adwersarzy? Przypominam po raz enty że ten temat jest poświęcony Jaruzelskiemu a nie problemom userów ze zrozumieniem drugiego usera. Nie rozumiesz to nie pisz a nie że piszesz iż nie rozumiesz, bo to myślowy kociokwik. Widzę iż już nic mądrego userzy nie napiszą w tym temacie dlatego zwrócę się ponownie do moderatorów o zamknięcie tego wątku, bo chyba o Jaruzelskim powiedziano wszystko. Jak się ów odezwie to założę inny wątek.
|
Śr gru 01, 2010 15:55 |
|
 |
SweetChild
|
osiris napisał(a): Cytuj: Ja nie miałbym czego ripostować Więc po co w ogóle cokolwiek piszesz w temacie w którym jakby nie masz nic do powiedzenia oprócz czepiania się adwersarzy? Masz sklerozę? To cofnij się o jedną stronę w tym wątku a zauważysz, że pisałem o kneblowaniu ust opozycji, a Ty się mnie czepiłeś się z tekstem osiris napisał(a): SweetChild nie myślałem że upadniesz tak nisko jak reszta która zamiast wypowiadać się o meritum sprawy roztrząsa problemy personalne adwersarzy. osiris napisał(a): Przypominam po raz enty że ten temat jest poświęcony Jaruzelskiemu a nie problemom userów ze zrozumieniem drugiego usera. Nie rozumiesz to nie pisz a nie że piszesz iż nie rozumiesz, bo to myślowy kociokwik.  Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
|
Śr gru 01, 2010 16:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak masz jakieś osobiste uwagi do mnie to pisz na PW a nie na ogólnodostępnym forum. Poprosiłem o zamknięcie tego wątku bo mamy magiel a jak chcesz coś jeszcze dodać to pisz na PW a nie popisuj się przed wszystkimi userami. Twoje wpisy tutaj dobitnie udowadniają że temat należy jak najszybciej zamknąć bo kręcisz się w koło Macieju.
|
Śr gru 01, 2010 16:34 |
|
 |
SweetChild
|
osiris napisał(a): Jak masz jakieś osobiste uwagi do mnie to pisz na PW a nie na ogólnodostępnym forum. Żadnych osobistych uwag do Ciebie nie zamierzam pisać ani na PW ani na ogólnodostępnym forum. osiris napisał(a): Poprosiłem o zamknięcie tego wątku bo mamy magiel a jak chcesz coś jeszcze dodać to pisz na PW a nie popisuj się przed wszystkimi userami. Twoje wpisy tutaj dobitnie udowadniają że temat należy jak najszybciej zamknąć bo kręcisz się w koło Macieju. Moje wpisy tutaj dobitnie udowadniają, że najpierw szurasz a potem płaczesz. Ale nie mam przyjemności w pastwieniu się nad Tobą i nie będę protestował w razie zamknięcia wątku.
|
Śr gru 01, 2010 17:16 |
|
|
|