Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Dariusz-555
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
PAD nie powsadzal do wiezien PO-wcow i teraz ostro po nim jada a on udaje ze deszcz pada . z tej maki chleba nie bedzie . jestem za przyspieszonymi wyborami prezydenckimi . i to jeszcze w tym roku .
|
Pn maja 09, 2016 23:17 |
|
|
|
 |
mikkel
|
Dariusz-555 napisał(a): PAD nie powsadzal do wiezien PO-wcow i teraz ostro po nim jada a on udaje ze deszcz pada .
Nie powsadzał do więzień? Może nie miał czasu? Zbyt zajęty tweetowaniem z "Pimpusiem Sadełko", "Leśnym Ruchadłem" albo "Foczką". A co do przyspieszonych wyborów pełna zgoda. Polska zasługuje na prezydenta, który swój urząd będzie pełnił w sposób godny.
|
Wt maja 10, 2016 6:27 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
No to ciekaw jestem jak zabierzecie się do tych przyspieszonych wyborów?
A ja jestem za tym, żebym był piękny, młody i bogaty.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Wt maja 10, 2016 7:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): No to ciekaw jestem jak zabierzecie się do tych przyspieszonych wyborów?
A ja jestem za tym, żebym był piękny, młody i bogaty. Skoro przyspieszonych wyborów pragną gorliwi zwolennicy PiS, to opozycja nie musi za nic sie zabierać 
|
Wt maja 10, 2016 7:54 |
|
 |
SweetChild
|
Alus napisał(a): Skoro przyspieszonych wyborów pragną gorliwi zwolennicy PiS (...) Na razie to pisałbym raczej o ukrytej opcji niemieckiej niż gorliwych zwolennikach PiS 
|
Wt maja 10, 2016 8:48 |
|
|
|
 |
Dariusz-555
|
ciekawe po co polecial do Kanady ? wieniec polozyc pod jakis pomnik ?
|
Wt maja 10, 2016 10:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): PAD nie powsadzal do wiezien PO-wcow i teraz ostro po nim jada a on udaje ze deszcz pada . z tej maki chleba nie bedzie . jestem za przyspieszonymi wyborami prezydenckimi . i to jeszcze w tym roku . Przysłowia i powiedzenia są mądrością narodów, oto jedno z nich:Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego.
|
Wt maja 10, 2016 11:06 |
|
 |
Dariusz-555
|
moją szefową jest od 11.06.2012 Kanclerka Anielcia .
|
Wt maja 10, 2016 11:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Dariusz-555 napisał(a): PAD nie powsadzal do wiezien PO-wcow i teraz ostro po nim jada a on udaje ze deszcz pada . z tej maki chleba nie bedzie . jestem za przyspieszonymi wyborami prezydenckimi . i to jeszcze w tym roku . Przysłowia i powiedzenia są mądrością narodów, oto jedno z nich:Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego. W konfrontacji z poprzednimi prezydentami a Dudą zrozumiałaś zasadność tej mądrości.
|
Wt maja 10, 2016 11:33 |
|
 |
Tomek44
|
Dariusz-555 napisał(a): ciekawe po co polecial do Kanady ? wieniec polozyc pod jakis pomnik ? http://natemat.pl/179407,pierwszy-turys ... przyjechal
|
Wt maja 10, 2016 11:39 |
|
 |
Dariusz-555
|
Tomku nie czytam zalacznikow jednak z ostatnich wiadomosci na TRWAM wiem ze juz zdazyl rozniesc dwa wience .
Alicjo , w konfrontacji ze swoim poprzednikiem Endrju jest od niego lepszy w ortografii . czy cos poza tym ? tak czy owak gratuluje Wam Alicjo przebieglosci , tak owineliscie Pis wokol palca ze popieraja Donalda . tego nawet Nostradamus nie przewidzial .
|
Wt maja 10, 2016 11:45 |
|
 |
Johnny99
|
To akurat pokazuje, jak się zdaje, że w Kaczyńskim (może) jednak tkwią jakieś resztki zdrowego rozsądku. PiS od początku budował narrację, że jak już Tusk jest tym cesarzem Europy, to ma dbać o interes Polski (oczywiście, przewodniczący Rady Europejskiej nie ma "dbać o interes Polski", "dbać o interes Belgii" etc. tylko przewodniczyć Radzie Europejskiej, ale tego politycy z żadnej ze stron oczywiście nie biorą w ogóle pod uwagę). Oczywiście, zdaniem PiS, Tusk nie dba o interes Polski, trudno jednak pisowcom zaprzeczyć, że jest ostatecznie Polakiem; wetując mu drugą kadencję, spowodowaliby, że nowym cesarzem zostałby nie-Polak (zdali sobie zapewne sprawę, że Legutki czy Czarneckiego im się raczej nie uda na to stanowisko przeforsować), a może nawet, nie daj Boże, jak w Londynie jakiś muzułmanin czy inny terrorysta, a więc osoba, która, w oczach elektoratu PiS, dbałaby o interes Polski jeszcze mniej. Raczej więc doszli do wniosku, że za bardzo wyjścia nie mają.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt maja 10, 2016 11:52 |
|
 |
Tomek44
|
Dariusz-555 napisał(a): Tomku nie czytam zalacznikow jednak z ostatnich wiadomosci na TRWAM wiem ze juz zdazyl rozniesc dwa wience .
TRWAM też jest przecież takim samym "załącznikiem" jak inne media. Swoją drogą ciekawe jest to, że jeśli Kanadyjczycy nie czytają polskich "załączników" - to nie wiedzą w ogóle o tym, że do Kanady przybył PAD. Zapewne ten fakt nie opisuje Twój Dariuszu "załącznik", tylko akurat ten, który ja zapodałem.
|
Wt maja 10, 2016 11:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): Tomku nie czytam zalacznikow jednak z ostatnich wiadomosci na TRWAM wiem ze juz zdazyl rozniesc dwa wience .
Alicjo , w konfrontacji ze swoim poprzednikiem Endrju jest od niego lepszy w ortografii . czy cos poza tym ? tak czy owak gratuluje Wam Alicjo przebieglosci , tak owineliscie Pis wokol palca ze popieraja Donalda . tego nawet Nostradamus nie przewidzial . W ortografii panowie sobie nie ustępują...bul...świece handlowe... PiS, pomny notowań rządu za premierostwa Tuska boi się jego powrotu 
|
Wt maja 10, 2016 12:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tym co się przedwcześnie cieszyli z wygwizdania PAD dedykuję: http://niezalezna.pl/80121-kibice-legii ... atpliwosci
|
Wt maja 10, 2016 12:53 |
|
|
|