Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 21:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 245  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Duda? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Duda?
PAD nie powsadzal do wiezien PO-wcow i teraz ostro po nim jada a on udaje ze deszcz pada .
z tej maki chleba nie bedzie . jestem za przyspieszonymi wyborami prezydenckimi . i to jeszcze w tym roku .

Pn maja 09, 2016 23:17

Dariusz-555 napisał(a):
PAD nie powsadzal do wiezien PO-wcow i teraz ostro po nim jada a on udaje ze deszcz pada .

Nie powsadzał do więzień?
Może nie miał czasu?
Zbyt zajęty tweetowaniem z "Pimpusiem Sadełko", "Leśnym Ruchadłem" albo "Foczką".
A co do przyspieszonych wyborów pełna zgoda.
Polska zasługuje na prezydenta, który swój urząd będzie pełnił w sposób godny.

Wt maja 10, 2016 6:27
Moderator

No to ciekaw jestem jak zabierzecie się do tych przyspieszonych wyborów?

A ja jestem za tym, żebym był piękny, młody i bogaty.

Wt maja 10, 2016 7:51
Zobacz profil WWW
medieval_man napisał(a):
No to ciekaw jestem jak zabierzecie się do tych przyspieszonych wyborów?

A ja jestem za tym, żebym był piękny, młody i bogaty.

Skoro przyspieszonych wyborów pragną gorliwi zwolennicy PiS, to opozycja nie musi za nic sie zabierać :D

Wt maja 10, 2016 7:54

Alus napisał(a):
Skoro przyspieszonych wyborów pragną gorliwi zwolennicy PiS (...)

Na razie to pisałbym raczej o ukrytej opcji niemieckiej niż gorliwych zwolennikach PiS ;-)

Wt maja 10, 2016 8:48

ciekawe po co polecial do Kanady ? wieniec polozyc pod jakis pomnik ?

Wt maja 10, 2016 10:05
Dariusz-555 napisał(a):
z tej maki chleba nie bedzie . jestem za przyspieszonymi wyborami prezydenckimi . i to jeszcze w tym roku .

Przysłowia i powiedzenia są mądrością narodów, oto jedno z nich:Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego.

Wt maja 10, 2016 11:06

moją szefową jest od 11.06.2012 Kanclerka Anielcia .

Wt maja 10, 2016 11:24
gita napisał(a):
Dariusz-555 napisał(a):

Przysłowia i powiedzenia są mądrością narodów, oto jedno z nich:Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego.

W konfrontacji z poprzednimi prezydentami a Dudą zrozumiałaś zasadność tej mądrości.

Wt maja 10, 2016 11:33

Dariusz-555 napisał(a):
ciekawe po co polecial do Kanady ? wieniec polozyc pod jakis pomnik ?

http://natemat.pl/179407,pierwszy-turys ... przyjechal

Wt maja 10, 2016 11:39

Tomku nie czytam zalacznikow jednak z ostatnich wiadomosci na TRWAM wiem ze juz zdazyl rozniesc dwa wience .

Alicjo , w konfrontacji ze swoim poprzednikiem Endrju jest od niego lepszy w ortografii . czy cos poza tym ?
tak czy owak gratuluje Wam Alicjo przebieglosci , tak owineliscie Pis wokol palca ze popieraja Donalda . tego nawet Nostradamus nie przewidzial .

Wt maja 10, 2016 11:45

To akurat pokazuje, jak się zdaje, że w Kaczyńskim (może) jednak tkwią jakieś resztki zdrowego rozsądku. PiS od początku budował narrację, że jak już Tusk jest tym cesarzem Europy, to ma dbać o interes Polski (oczywiście, przewodniczący Rady Europejskiej nie ma "dbać o interes Polski", "dbać o interes Belgii" etc. tylko przewodniczyć Radzie Europejskiej, ale tego politycy z żadnej ze stron oczywiście nie biorą w ogóle pod uwagę). Oczywiście, zdaniem PiS, Tusk nie dba o interes Polski, trudno jednak pisowcom zaprzeczyć, że jest ostatecznie Polakiem; wetując mu drugą kadencję, spowodowaliby, że nowym cesarzem zostałby nie-Polak (zdali sobie zapewne sprawę, że Legutki czy Czarneckiego im się raczej nie uda na to stanowisko przeforsować), a może nawet, nie daj Boże, jak w Londynie jakiś muzułmanin czy inny terrorysta, a więc osoba, która, w oczach elektoratu PiS, dbałaby o interes Polski jeszcze mniej. Raczej więc doszli do wniosku, że za bardzo wyjścia nie mają.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt maja 10, 2016 11:52

Dariusz-555 napisał(a):
Tomku nie czytam zalacznikow jednak z ostatnich wiadomosci na TRWAM wiem ze juz zdazyl rozniesc dwa wience .

TRWAM też jest przecież takim samym "załącznikiem" jak inne media.

Swoją drogą ciekawe jest to, że jeśli Kanadyjczycy nie czytają polskich "załączników" - to nie wiedzą w ogóle o tym, że do Kanady przybył PAD.
Zapewne ten fakt nie opisuje Twój Dariuszu "załącznik", tylko akurat ten, który ja zapodałem.

Wt maja 10, 2016 11:54
Dariusz-555 napisał(a):

Alicjo , w konfrontacji ze swoim poprzednikiem Endrju jest od niego lepszy w ortografii . czy cos poza tym ?
tak czy owak gratuluje Wam Alicjo przebieglosci , tak owineliscie Pis wokol palca ze popieraja Donalda . tego nawet Nostradamus nie przewidzial .

W ortografii panowie sobie nie ustępują...bul...świece handlowe...
PiS, pomny notowań rządu za premierostwa Tuska boi się jego powrotu :D

Wt maja 10, 2016 12:44
Tym co się przedwcześnie cieszyli z wygwizdania PAD dedykuję:
http://niezalezna.pl/80121-kibice-legii ... atpliwosci

Wt maja 10, 2016 12:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 245  Następna strona