Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
medieval_man napisał(a): Już pisałem - środowiska kibicowskie w większości popierają postawy patriotyczne, a nienawidzą sprzedajnych jewropiejców. Proszę o wyklarowanie, czy sformułowanie sprzedajny jewropiejec miało sugerować związki z Rosjanami (Европа), czy z Żydami (Jews). Jest to sformułowanie obelżywe. Medieval leci w związku z tym do raportu tak czy inaczej za skandaliczne zachowanie, tylko ustalmy najpierw, czy przez usta przeszła mu rusofobia, czy antysemityzm.
|
Śr maja 11, 2016 7:14 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aha, jak się dowiem, że to cytat był: nie zauważyłem cudzysłowu. W takim wypadku medieval skorzysta ze swoich uprawnień i wymoderuje się sam, bo nie sądzę, żebym był jedynym przypadkowym gościem w tym wątku, któremu rzeczona fraza rzuciła się w oczy.
|
Śr maja 11, 2016 7:26 |
|
 |
SweetChild
|
Kael napisał(a): Ja jednak odrozniam wyraznie chamskiego i agresywnego kibola od kibica. Tak, ale plakat wywiesiły właśnie środowiska kibicowskie, a nie kibole. Ale ponieważ środowiska kibicowskie kierują się moralnością mafijną (zwaną też oddolnym patriotyzmem), to uważam je za formę zorganizowanej przestępczości, w odróżnieniu od kiboli, którzy są pospolitymi bandziorami. Oprócz tego mamy tzw. pikników, którzy ostatnio gwizdali na Dudę.
|
Śr maja 11, 2016 9:40 |
|
|
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
ErgoProxy napisał(a): Aha, jak się dowiem, że to cytat był: nie zauważyłem cudzysłowu. W takim wypadku medieval skorzysta ze swoich uprawnień i wymoderuje się sam, bo nie sądzę, żebym był jedynym przypadkowym gościem w tym wątku, któremu rzeczona fraza rzuciła się w oczy. Nie podniecaj się... to nie był cytat, ale opis
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Śr maja 11, 2016 21:35 |
|
 |
Dariusz-555
|
drogi Ergoproxy , ja tu kiedys dostalem ostrzerzenie za uzywanie zwrotu " mumia jewropejska " . zaprzestalem choc wiem ze niedlugo bedzie wolno , a nawet trzeba . zmienia sie wiatry polityczne i tyle . a PAD powinien przejrzec na oczy i porownac zadluzenie PL sprzed unii i aktualne . mnie wychodzi roznica poltora biliona dolcow do tylu . Carl Bederman przestrzegal Polakow przed tak zwanymi dotacjami , ja pilnie sluchalem jego wykladow .
|
Cz maja 12, 2016 0:34 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czyli Dariusz uwaza,ze bez Unii budowalismy szybciej i taniej infrastrukture, rolnicy doplat nie potrzebuja a wolny rynek pracy Polakom niepotrzebny. Brawo!
|
Cz maja 12, 2016 6:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): mnie wychodzi roznica poltora biliona dolcow do tylu Następny pisowski specjalista Kael napisał(a): Czyli Dariusz uwaza,ze bez Unii budowalismy szybciej i taniej infrastrukture, rolnicy doplat nie potrzebuja a wolny rynek pracy Polakom niepotrzebny. Brawo! Dariusz niczego nie uważa. Dariusz powtarza jak papuga za swoimi idolami.
|
Cz maja 12, 2016 7:12 |
|
 |
Dariusz-555
|
Wlodzimierz Bojarski juz 15 lat temu opisal w swojej ksiazce w jakim stanie bedze Polska bedac w unii . i sie nie pomylil .
|
Cz maja 12, 2016 23:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No, akurat ty nie masz co na Polske w Unii narzekac. Gdyby nie to, siedzialbys tam gdzie Polska byla na poczatku lat dziewiecdziesiatych i ... nie moglbys sobie ot tak lepszej pracy znalezc za granica. Ale pluj dalej na unie. Moze sie rozsypie i wrocisz przymusowo do Polski po dobrej zmianie.
|
Pt maja 13, 2016 6:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
PAD zarobił u mnie wczoraj duuuużego plusa  - pożegnał na twiterze zmarłą M. Czubaszek.
|
Pt maja 13, 2016 7:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): PAD zarobił u mnie wczoraj duuuużego plusa  - pożegnał na twiterze zmarłą M. Czubaszek. To w Twojej ocenie pierwszy plus dla PAD, ciekawa jestem czy ostatni.
|
Pt maja 13, 2016 8:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): PAD zarobił u mnie wczoraj duuuużego plusa  - pożegnał na twiterze zmarłą M. Czubaszek. To w Twojej ocenie pierwszy plus dla PAD, ciekawa jestem czy ostatni. Pożyjemy, zobaczymy.....nie prorokuję na zaś.
|
Pt maja 13, 2016 8:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W sprawie śmierci Marii Czubaszek PAD zachował się jak dobry katolik. Dobry katolik bliźnich kocha, lubi szanuje, wybacza, ale NIGDY nienawidzi. PAD wyraził ŻAL na wieść o śmierci Marii Czubaszek, która należała do jego krytyków i w zdecydowanej większości nie zgadzał się z jej poglądami. Ten żal mógł wynikać również stąd, że jeśli się nie nawróciła to może trafić do piekła, oczywiście tego PAD nie napisał, ani nie powiedział, ale takie jest moje odczucie. Mnie też jej żal, ale głównie z tego powodu, że może trafić do piekła. W wywiadach twierdziła, że nie boi się śmierci i gotowa jest popełnić samobójstwo. Wyrażając żal z powodu śmierci Marii Czubaszek i wybaczając jej PAD potwierdził to, że jest dobrym katolikiem.
|
Pt maja 13, 2016 9:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): W sprawie śmierci Marii Czubaszek PAD zachował się jak dobry katolik. Dobry katolik bliźnich kocha, lubi szanuje, wybacza, ale NIGDY nienawidzi. I proszę, a może być tak pięknie  Szkoda, że tylko w - używając polskiego odpowiednika - ćwierkaniu w 140 znakach...
|
Pt maja 13, 2016 9:33 |
|
 |
Dariusz-555
|
kiedys czytalem wywiad Czubaszek , w ktorym kpila sobie z zycia po smierci .
|
Pt maja 13, 2016 9:43 |
|
|
|