Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
Gita, moze sie troche opamietaj? Co ty czy PAD maja sp pani Czubaszek "wybaczac". To chyba raczej ona wam...
|
Pt maja 13, 2016 9:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): kiedys czytalem wywiad Czubaszek , w ktorym kpila sobie z zycia po smierci . Jej prawo.
|
Pt maja 13, 2016 9:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Gita, moze sie troche opamietaj? Co ty czy PAD maja sp pani Czubaszek "wybaczac". To chyba raczej ona wam... Nie sądziłam, że z Ciebie taka żartownisia!
|
Pt maja 13, 2016 9:53 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Ten żal mógł wynikać również stąd, że jeśli się nie nawróciła to może trafić do piekła, oczywiście tego PAD nie napisał, ani nie powiedział, ale takie jest moje odczucie. Mnie też jej żal, ale głównie z tego powodu, że może trafić do piekła. PAD nie napisał. Zrobiłaś to Ty. Zamiast odczuwać żal, powinnaś modlić się o jej zbawienie, nie uważasz?
|
Pt maja 13, 2016 9:57 |
|
 |
Dariusz-555
|
odnosnie zartow z wiary rzymsko katolickiej - ktos tu pisze " jej prawo " . JP2 uzupelnilby - " tylko w imie czego ? "
|
Pt maja 13, 2016 10:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): gita napisał(a): Ten żal mógł wynikać również stąd, że jeśli się nie nawróciła to może trafić do piekła, oczywiście tego PAD nie napisał, ani nie powiedział, ale takie jest moje odczucie. Mnie też jej żal, ale głównie z tego powodu, że może trafić do piekła. PAD nie napisał. Zrobiłaś to Ty. Zamiast odczuwać żal, powinnaś modlić się o jej zbawienie, nie uważasz? Jeśli dowiem się, że nawróciła się przed śmiercią, mogę modlić się o wyzwolenie jej z czyśca. P.S. I tym komentarzem dałam się wciągnąć w off top.
|
Pt maja 13, 2016 10:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): W sprawie śmierci Marii Czubaszek PAD zachował się jak dobry katolik. Dobry katolik bliźnich kocha, lubi szanuje, wybacza, ale NIGDY nienawidzi. PAD wyraził ŻAL na wieść o śmierci Marii Czubaszek, która należała do jego krytyków i w zdecydowanej większości nie zgadzał się z jej poglądami. Ten żal mógł wynikać również stąd, że jeśli się nie nawróciła to może trafić do piekła, oczywiście tego PAD nie napisał, ani nie powiedział, ale takie jest moje odczucie. Mnie też jej żal, ale głównie z tego powodu, że może trafić do piekła. W wywiadach twierdziła, że nie boi się śmierci i gotowa jest popełnić samobójstwo. Wyrażając żal z powodu śmierci Marii Czubaszek i wybaczając jej PAD potwierdził to, że jest dobrym katolikiem. Może iść do piekła, ale równie może wyprzedzić wielu "nawróconych" .....a to tylko sprawa jej i Boga. A osądzającym dla rozwagi - dobry łotr i faryzeusze oskarżający Jezusa o przebywanie z celnikami jawnogrzesznicami. Cytuj: Jeśli dowiem się, że nawróciła się przed śmiercią, mogę modlić się o wyzwolenie jej z czyśca. Ewangelia naucza zupełnie inaczej.
|
Pt maja 13, 2016 11:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus! A może raczysz trzymać się tematu i potwierdzić moją opinię, że wyrażając ŻAL z powodu śmierci Marii Czubaszek PAD udowodnił, że jest dobrym katolikiem?
|
Pt maja 13, 2016 11:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus! A może raczysz trzymać się tematu i potwierdzić moją opinię, że wyrażając ŻAL z powodu śmierci Marii Czubaszek PAD udowodnił, że jest dobrym katolikiem? Temat o zbawieni/potępieniu M. Czubaszek Ty wrzuciłaś....
|
Pt maja 13, 2016 11:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus! A może raczysz trzymać się tematu i potwierdzić moją opinię, że wyrażając ŻAL z powodu śmierci Marii Czubaszek PAD udowodnił, że jest dobrym katolikiem? Temat o zbawieni/potępieniu M. Czubaszek Ty wrzuciłaś.... Tym razem odpowiedź ani kłamliwa, ani zmanipulowana, ale wymijająca.
|
Pt maja 13, 2016 11:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus! A może raczysz trzymać się tematu i potwierdzić moją opinię, że wyrażając ŻAL z powodu śmierci Marii Czubaszek PAD udowodnił, że jest dobrym katolikiem? Temat o zbawieni/potępieniu M. Czubaszek Ty wrzuciłaś.... Tym razem odpowiedź ani kłamliwa, ani zmanipulowana, ale wymijająca. Gwoli przypomnienia....a mówiłam Bilobil.... Alus napisał(a): gita napisał(a): W sprawie śmierci Marii Czubaszek PAD zachował się jak dobry katolik. Dobry katolik bliźnich kocha, lubi szanuje, wybacza, ale NIGDY nienawidzi. PAD wyraził ŻAL na wieść o śmierci Marii Czubaszek, która należała do jego krytyków i w zdecydowanej większości nie zgadzał się z jej poglądami. Ten żal mógł wynikać również stąd, że jeśli się nie nawróciła to może trafić do piekła, oczywiście tego PAD nie napisał, ani nie powiedział, ale takie jest moje odczucie. Mnie też jej żal, ale głównie z tego powodu, że może trafić do piekła. W wywiadach twierdziła, że nie boi się śmierci i gotowa jest popełnić samobójstwo. Wyrażając żal z powodu śmierci Marii Czubaszek i wybaczając jej PAD potwierdził to, że jest dobrym katolikiem. Cytuj: Jeśli dowiem się, że nawróciła się przed śmiercią, mogę modlić się o wyzwolenie jej z czyśca.
|
Pt maja 13, 2016 11:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale na twiterze, Magierowski przywrocil wpis o rewelacyjnych wynikach kontaktow Polski z Kanada. Podobno zniknal z “przyczyn technicznych“.
A dobry katolik, to jaki katolik? Ten co wyrywkowo zachowuje sie po prostu przyzwoicie? To stanowczo za malo.
|
Pt maja 13, 2016 11:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): odnosnie zartow z wiary rzymsko katolickiej - ktos tu pisze " jej prawo " . JP2 uzupelnilby - " tylko w imie czego ? " Ktoś ma nick. Jej prawo mieć swoje zdanie i jej prawo uważać katolickie rozważania za wymysły. Tak jak pewnie Ty mało poważnie podchodzisz do twórczego rozwijania kwestii śmierci w innych wyznaniach. Chyba, że każdą z wersji traktujesz z "należytym szacunkiem" oraz nawet z bojaźnią. Każdą. Nikt z Was, a zwłaszcza PAD czy Gita nie mają jej czego wybaczać, a już zwłaszcza braku katolicyzmu 
|
Pt maja 13, 2016 11:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): A dobry katolik, to jaki katolik? Ten co wyrywkowo zachowuje sie po prostu przyzwoicie? Na Twitterze. Jest na piśmie, w prasie będą pisać, w 140 znakach się nie przemęczy, czytelnicy rówież. A w razie czego się usunie, Twitter cierpliwy jest, modyfikacje kont znosił już przecież cierpliwie 
|
Pt maja 13, 2016 11:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Breta napisał(a): Dariusz-555 napisał(a): odnosnie zartow z wiary rzymsko katolickiej - ktos tu pisze " jej prawo " . JP2 uzupelnilby - " tylko w imie czego ? " Ktoś ma nick. Jej prawo mieć swoje zdanie i jej prawo uważać katolickie rozważania za wymysły. Tak jak pewnie Ty mało poważnie podchodzisz do twórczego rozwijania kwestii śmierci w innych wyznaniach. Chyba, że każdą z wersji traktujesz z "należytym szacunkiem" oraz nawet z bojaźnią. Każdą. Nikt z Was, a zwłaszcza PAD czy Gita nie mają jej czego wybaczać, a już zwłaszcza braku katolicyzmu  Albo udajesz, albo nie wiesz, że PAD wybaczył jej krytykę pod swoim adresem.
|
Pt maja 13, 2016 11:22 |
|
|
|