Zamach terorystyczny w Paryżu!
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Zamach terorystyczny w Paryżu!
Ech, miało być: "pewnie że nie takich argumentów, bo kłamliwe łatwo zbić".
Niemniej. W sąsiednim wątku stoi coś o duszy agresywnego zwierzęcia, jaką każdy człowiek w sobie nosi. Ty sobie z tą agresją radzisz w ten sposób, że obracasz ją przeciwko takim ludziom, którzy w twoim pojęciu na nią zasługują, aby się z nią zderzyć. W każdym razie tak to wygląda z boku. Nie wiem, jak sobie to racjonalizujesz i czy w ogóle zwracasz na to uwagę.
|
Pt gru 04, 2015 7:24 |
|
|
|
 |
niewiarek
|
ErgoProxy pisze: Ech, miało być:... Najpierw naszczekasz, a jak trzeba ustosunkować sie do tego szczekania, to pojawia się zdanko "Ech, miało być:..." i ecie pecie.
Staram się dyskutować, wymieniać poglądy.
Obrażanie kogoś wg mnie nie ma nic współnego z dyskusją.
|
Pt gru 04, 2015 7:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I dziwnym trafem nie masz z kim dyskutować, bo wszyscy albo pełni nienawiści, albo ciebie obszczekują.
Jest taki dowcip o kierowcy, co słyszy w radiu ostrzeżenie przed wariatem prującym setką pod prąd na autostradzie. Rozgląda się więc i krzyczy: jeden wariat? Wszyscy!
|
Pt gru 04, 2015 7:59 |
|
|
|
 |
niewiarek
|
Dziękuję za komentarz. Chyba jedynie na taki Cię stać. Gratuluję.
|
Pt gru 04, 2015 8:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę. Jaki pan, taki kram (panem tego wątku jest oczywiście niewiarek).
|
Pt gru 04, 2015 8:12 |
|
|
|
 |
niewiarek
|
Autorem wątku jest proteom. Ja jestem jedną z osób wyrażających swoje opinie. Nie uzurpuję sobie prawa do panoszenia się ani w tym, ani w żadnym z innych wątków. Każdy może się wypowiedzieć. Tak uważam.
Jeśli jednak zamiast argumentów padają jedynie przymiotniki na temat drugiej osoby, to wygląda to na coś dalekieeego od dyskusji, Panie ErgoProxy.
|
Pt gru 04, 2015 11:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Autor wątku wyraża swoje całkowite desinteresment wątkiem, ponieważ milczy. A jakie opinie wygłasza niewiarek? niewiarek napisał(a): Plucia equuleussa wg mnie niczemu nie służą. No, może Jemu sprawia to jakiś rodzaj przyjemnych doznań. Jaki pan, taki kram.
|
Pt gru 04, 2015 11:31 |
|
 |
niewiarek
|
Jeśli dalej zamiast odpowiedzi będą jedynie przymiotniki, to tak jak autor wątku zrobię "desinteresment".
|
Pt gru 04, 2015 12:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę, aczkolwiek ja tylko przytaczam, coś sam powiedział. Honor masz? To się ucz savoir vivre'u.
|
Pt gru 04, 2015 12:26 |
|
 |
niewiarek
|
ErgoProxy pisze: Cytuj: Cytuj: ...bo kłamstwo łatwo zbić, a prawda w oczy kole. Po moim proteście Ergo zamieszcza wzmiankę: Cytuj: Ech, miało być: "pewnie że nie takich argumentów, bo kłamliwe łatwo zbić". Ergo, pokaż gdzie kłamię, bo moje zakiprawione oczy nie dostrzegają kłamstwa w tym co wcześniej napisałem. ErgoProxy pisze: Cytuj: Jest taki dowcip o kierowcy, co słyszy w radiu ostrzeżenie przed wariatem prującym setką pod prąd na autostradzie. Rozgląda się więc i krzyczy: jeden wariat? Wszyscy! Próbujesz mnie zdyskredytować. To nie jest takie łatwe. Może niektórzy nabiorą się na opowiedziany dowcip. Sądzę, że mało kto. Opowieści o Savoir vivre to jedna z Twoich furtek? Sądzę, że przed pleceniem tego typu anegdotek, warto byłoby sięgnąc do tego Savoir vivre'u. Może coś pożytecznego spłynęłoby do główki...
|
Pt gru 04, 2015 13:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No i nie rozumie. Co z nim zrobić?
Przyjrzyj-że się dokładnie, zindoktrynowany pionku lewicy, i zauważ, że piszę o argumentach swoich własnych. Znaczy, że to ja nie kłamię, a prawdę mówię, a ty? Ty oczekujesz, żebym zaczął kłamać, bo kłamstwo łatwo zbić.
|
Pt gru 04, 2015 13:21 |
|
 |
niewiarek
|
ErgoProxy pisze: Cytuj: No i nie rozumie. Co z nim zrobić? No przecież oczywiste: nóż w brzuch albo zastrzelić. Ależ to tak dziecinnie proste.
|
Pt gru 04, 2015 13:34 |
|
 |
andej
|
niewiarek napisał(a): ErgoProxy pisze: Cytuj: No i nie rozumie. Co z nim zrobić? No przecież oczywiste: nóż w brzuch albo zastrzelić. Ależ to tak dziecinnie proste. Poprosić aby wysłuchał relacji na temat podróży z tzw. uchodźcami: http://fishki.pl/fishka,Co-mowia-quot-uchodzcy-quot,97104.html
|
Pt gru 04, 2015 13:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie pomoże. W takim świecie żyje polska lewica, produkt modernizacji patriarchalnego społeczeństwa, że jedyne wyobrażalne dla niej opcje to nóż w brzuch albo zastrzelić. Umówisz się z takim na pięści, to siekierę przyniesie.
|
Pt gru 04, 2015 13:52 |
|
 |
niewiarek
|
ErgoProxy pisze: Cytuj: Nie pomoże. W takim świecie żyje polska lewica, produkt modernizacji patriarchalnego społeczeństwa, że jedyne wyobrażalne dla niej opcje to nóż w brzuch albo zastrzelić. Umówisz się z takim na pięści, to siekierę przyniesie. No niezbyt ciekawa jest rzeczywistość wg ErgoProxy. Ustawka na pięści to normalka? Skąd takie pomysły? Puknij się w czoło. Pięściami chcesz zdobyać rzeczywistość? Jak będą rekawice to jest OK. Jak siekiera to nie? Ot wyznał gościu swoje credo. O czym Ty mówisz? Nałomotać kogoś razem z kolesiami? Właśnie takich ludzi boję się na ulicy.
|
Pt gru 04, 2015 16:14 |
|
|
|