Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 27, 2025 2:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 245  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Duda? 
Autor Wiadomość
Moderator

Post Re: Jaki jest Prezydent Duda?
Alus napisał(a):
nie jesteś zdolny dowieść racji w kwestii Polsko-Chińskiego Forum Gospodarczego.

Po co?
I tak nie czytasz nic poza tym, co sama napiszesz...

Śr maja 18, 2016 18:08
Zobacz profil WWW
medieval_man napisał(a):
Alus napisał(a):
nie jesteś zdolny dowieść racji w kwestii Polsko-Chińskiego Forum Gospodarczego.

Po co?
I tak nie czytasz nic poza tym, co sama napiszesz...

Czytam, rozumiem i w przeciwieństwie do Ciebie nie piszę nikomu, że rżnie głupa i, że na mój szacunek musi zapracować przyznając mi rację.

Śr maja 18, 2016 18:15
Moderator

Czyli podtrzymujesz twierdzenie, że PAD w Chinach nie zrobił niczego poza ślizganiem się po Murze?

Śr maja 18, 2016 18:30
Zobacz profil WWW
medieval_man napisał(a):
Czyli podtrzymujesz twierdzenie, że PAD w Chinach nie zrobił niczego poza ślizganiem się po Murze?

Niczego ponad to co robili poprzednicy.

Śr maja 18, 2016 18:36
medieval_man napisał(a):
Wykręcanie kota ogonem jest wtedy, gdy ktoś w odpowiedzi na post o tym, że Duda w Chinach zrobił coś znacznie więcej niż ślizganie się po Murze, pisze, że Komorowski też tam był, a ktoś drugi zmienia temat na łamanie praw człowieka.

Jak długo będziesz szedł w zaparte? Cały czas poruszam się w temacie PiS, Duda i dlatego chcę zrozumieć dlaczego teraz wizyta w Chinach jest sukcesem, a poprzednio porażką. Mnie nie interesuje ani Mur, ani ślizganie się po nim, ale to przecież PiS zarzucał Komorowskiemu, że dał powód do chwały komunie. Duda już nie ma w tym udziału?
No, ale dobrze. Powiedz mi na czym polegał sukces Dudy w czasie tej wizyty.

Śr maja 18, 2016 18:37
Moderator

Alus napisał(a):
medieval_man napisał(a):

Czyli niczego na temat wizyty PAD w Chinach nie czytałaś.
O szczycie przywódców państw Europy Środkowo-Wschodniej i Chin też nie czytałaś?
Helenka napisał(a):
Jak długo będziesz szedł w zaparte? Cały czas poruszam się w temacie PiS, Duda i dlatego chcę zrozumieć dlaczego teraz wizyta w Chinach jest sukcesem, a poprzednio porażką. Mnie nie interesuje ani Mur, ani ślizganie się po nim, ale to przecież PiS zarzucał Komorowskiemu, że dał powód do chwały komunie. Duda już nie ma w tym udziału?
No, ale dobrze. Powiedz mi na czym polegał sukces Dudy w czasie tej wizyty.

Nie idę w zaparte.
Teraz rozmawiamy o wizytach PAD (w tym w Chinach) i bzdetach wypisywanych przez @Alus, że na przykład w Chinach PAD tylko się ślizgał po Murze.
Nie przechodzę do innego tematu dopóki unikacie pierwszego.
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1547771,Wizyta-Andrzeja-Dudy-w-Chinach-Ambasador-RP-w-Pekinie-wazna-wizyta-polityczna-z-mocnym-akcentem-gospodarczym
Zachęcam zwłaszcza do odsłuchania wypowiedzi Sajewicza.

Śr maja 18, 2016 18:46
Zobacz profil WWW
medieval_man napisał(a):
Nie przechodzę do innego tematu dopóki unikacie pierwszego.
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/ ... spodarczym
Zachęcam zwłaszcza do odsłuchania wypowiedzi Sajewicza.

Nie umiesz dyskutować z dwiema osobami? Ja i Alus to nie ta sama osoba.Tak się składa, że jestem liczba pojedynczą i mam nick Helenka, a że nie mam podwójnego konta, możesz łatwo sprawdzić. I kilkakrotnie napisałam, że Mur i ślizganie mnie nie interesuje. Interesuje mnie natomiast dlaczego wizyta Komorowskiego była sukcesem komuny w Chinach a porażka Polski, a teraz jest sukcesem Polski.

Śr maja 18, 2016 19:02
medieval_man napisał(a):
Alus napisał(a):
medieval_man napisał(a):

Cytuj:
Czyli niczego na temat wizyty PAD w Chinach nie czytałaś.
O szczycie przywódców państw Europy Środkowo-Wschodniej i Chin też nie czytałaś?

Nie pierwszy i zapewne nie ostatni
http://wyborcza.pl/1,76842,9682124,Szcz ... zawie.html

Śr maja 18, 2016 19:10
Moderator

Alus napisał(a):

No tak...
wszystko już zrobiono...
i jak tu dalej żyć?
:D

Rozumiem, że poprzedni szczyt był dobry, a ten ostatni w Chinach i z udziałem Chin był zły?
A może go w ogóle nie było?
Wypieraj dalej...

Śr maja 18, 2016 20:46
Zobacz profil WWW
A poprzedni byl zly, a ten dobry? Bo?

PAD pojechal kiedy? W listopadzie? To byl to wyjazd przygotowany raczej przez poprzednia ekipe. PiS ze sprzataczkami prezesa w instytucjach panstwowych nie zdazyl jej znisczyc.

A na jaki wazny wyjazd wybiera sie PAD dzis? Jakie to umowy chce podpisywac i z kim?
Oczywiscie nie przygotowane przez siebie - swoich obiecanych projektow ustaw i po roku nie zlozyl w Sejmie, bedzie musial biedak z honorem podac sie do dymisji, jak obiecal, albo bez honoru dalej pelnic funkcje prezydenta.

Śr maja 18, 2016 20:55
medieval_man napisał(a):
Alus napisał(a):

No tak...
wszystko już zrobiono...
i jak tu dalej żyć?
:D

Rozumiem, że poprzedni szczyt był dobry, a ten ostatni w Chinach i z udziałem Chin był zły?
A może go w ogóle nie było?
Wypieraj dalej...

Dopisujesz sobie własne wyimaginowane intencje i przypisujesz innym, pouczając nie rżnij głupa......przyznasz mi rację to się zastanowię czy Cię szanować........a na koniec rzucisz wchodzenie do tego działu to jak taplanie się w kąpieli błotnej.

Podsumowując: argument krzyku i obelg pojawia sie wtedy kiedy brak innych argumentów.

Śr maja 18, 2016 20:57
@Kael
Złożył, złożył projekt ustawy o obniżenie wieku emerytalnego jeszcze w ubiegłym roku, tylko, że prezes nie pozwala się nim zająć :D. A co do kwoty wolnej od podatku, to w sumie nie wiem czy to jego czy jeszcze projekt PO został złozony i odrzucony przez Sejm. Nie chce mi sie sprawdzać.

Śr maja 18, 2016 21:01

Wniosek złożyła PO, ale w treści był PiSowski... :)

Śr maja 18, 2016 21:15
Acro napisał(a):
Wniosek złożyła PO, ale w treści był PiSowski... :)

I dlatego głosami PiS został odrzucony :o

Śr maja 18, 2016 21:26

Jakby PO zagłosowało za tym, że Ziemia jest kulą, PiS dla zasady darłby japę, że jest płaska... :D

Śr maja 18, 2016 21:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 245  Następna strona