Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
No coz, swiadczy o formacie osoby...
|
N maja 22, 2016 13:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): No coz, swiadczy o formacie osoby... O formacie PAD świadczy ostatni sondaż, w którym Prezydent Andrzej Duda otrzymałby 60% poparcia.
|
Pn maja 23, 2016 8:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na pewno zmanipulowany....  Wierz gita w sondaze. Za 4 lata tez ci prawde powiedza.
|
Pn maja 23, 2016 8:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Na pewno zmanipulowany....  Wierz gita w sondaze. Za 4 lata tez ci prawde powiedza. Nie wiem co powiedzą za 4 lata, wiem, że PAD wygra kolejną kadencję i będzie Prezydentem RP do roku 2025.
|
Pn maja 23, 2016 9:07 |
|
 |
Johnny99
|
Kael napisał(a): Na pewno zmanipulowany....  To był sondaż pisowskiego tygodnika "WSieci" Helenka napisał(a): Oto powaga najwyższego urzędu w Polsce w nowym wydaniu Człowieka o w pełni prezydenckim formacie jeszcze na tym stanowisku w Polsce nie mieliśmy (moim zdaniem najbliżej był Lech Kaczyński), ale trzeba przyznać, że Duda bije w tym względzie wszelkie rekordy..
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn maja 23, 2016 9:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Kael napisał(a): No coz, swiadczy o formacie osoby... O formacie PAD świadczy ostatni sondaż, w którym Prezydent Andrzej Duda otrzymałby 60% poparcia. Zrobiony przez tygodnik "Wsieci" gita napisał(a): Kael napisał(a): Na pewno zmanipulowany....  Wierz gita w sondaze. Za 4 lata tez ci prawde powiedza. Cytuj: Nie wiem co powiedzą za 4 lata, wiem, że PAD wygra kolejną kadencję i będzie Prezydentem RP do roku 2025. Skoro jesteś wszechwiedząca, to powiedz kiedy J. Kaczyński pogoni Szydło i przejmie stanowisko premiera 
|
Pn maja 23, 2016 9:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus! Nie przez tygodnik, a przez TNS! Rekordowe poparcie dla PAD wśród ludzi młodych: 70% dla PAD 30% dla PBK http://wiadomosci.tvp.pl/25462600/rekor ... prezydentaTakie poparcie wśród ludzi młodych gwarantuje drugą kadencję dla Prezydenta Andrzeja Dudę http://wiadomosci.tvp.pl/25462600/rekor ... prezydenta
|
Pn maja 23, 2016 10:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ciekawe zestawienie: podwójna moralność i podwójne standardy PiS (PO też) w zależności od punktu siedzenia. Wiem, o tym już było, ale w kwestii przypomnienia i refleksji idącym w zaparte: http://preczpis.pl/media/pis-jest-mistr ... ystko-kupi
|
Pn maja 23, 2016 10:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kto płaci, ten ma sondaże wedle zapotrzebowania...... Śmiesznie żenujący ten sondaż - nie wystawiono nikogo kto potencjalnie mógłby stanąć w szranki, bo mogłoby się okazać, że wyprzedza Dudę - dlatego z racji bezpieczeństwa przegranego Komorowskiego.
|
Pn maja 23, 2016 10:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Kto płaci, ten ma sondaże wedle zapotrzebowania...... Śmiesznie żenujący ten sondaż - nie wystawiono nikogo kto potencjalnie mógłby stanąć w szranki, bo mogłoby się okazać, że wyprzedza Dudę - dlatego z racji bezpieczeństwa przegranego Komorowskiego. Poparcie 70% wśród wyborców 18-26 gwarantuje PAD drugą kadencję, chyba, że potrafisz podać kandydaturę, która zdystansuje PAD, ja takiej kandydatury nie widzę.
|
Pn maja 23, 2016 10:38 |
|
 |
SweetChild
|
Alus napisał(a): Kto płaci, ten ma sondaże wedle zapotrzebowania...... Śmiesznie żenujący ten sondaż - nie wystawiono nikogo kto potencjalnie mógłby stanąć w szranki, bo mogłoby się okazać, że wyprzedza Dudę - dlatego z racji bezpieczeństwa przegranego Komorowskiego. Mnie tam do śmiechu nie jest  Sondaż na zlecenie, ale jednak TNS nie jest byle jaką sondażownią, więc totalnej lipy raczej nie odwalili. Potencjalną stronniczość szacowałbym na maksymalnie kilka procent.
|
Pn maja 23, 2016 10:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale dzis nikt prezydenta nie wybiera. Zobaczymy ilu tych mlodych za 4 lata w ogole bedzie w Polsce mieszkac.
|
Pn maja 23, 2016 11:03 |
|
 |
SweetChild
|
Zobaczymy, ale to że dzisiaj PAD miałby mieć takie poparcie jest wystarczająco przerażające  Wciąż uważam, że mamy inną sytuację i stawiam na to, że jednak nie pójdziemy drogą niemiecką z lat 30 ubiegłego wieku, ale przy okazjach takich sondaży uparcie odzywa się pytanie "a co jeśli się mylę?" 
|
Pn maja 23, 2016 11:13 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
To jest sondaż PAD vs. PBK?
Przecież to absurd. Podstawy manipulacji sondażowych, czyli manipulacja na poziomie samego pytania. To wcale nie oznacza społecznego poparcia dla Dudy, tylko że wolą jego niż PBK (który całkiem zniknął ze sceny). I to tylko wśród młodych ludzi, bo pewnie wśród nich ma najwyższe poparcie.
TNS nie musiał żadnej lipy odwalać. Jedynie wykonał otrzymane zlecenie.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn maja 23, 2016 11:14 |
|
 |
Dariusz-555
|
POPAD ciezko pracuje na swoja porazke w wyborach prezydenckich za 4 lata . kompletne nierobstwo . w tej chwili nawet z koniem by przegral .
|
Pn maja 23, 2016 11:18 |
|
|
|