Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 1:09

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1062 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 71  Następna strona
 PiS - Populizm i Socjalizm 
Autor Wiadomość
Post Re: PiS- Populizm i Socjalizm.
Cytuj:
O "froncie medialnym łże-elit", a nie o przeciętnym wyborcy PO. Ile jeszcze razy mam to powtórzyć?

Tiaaa...bo ten "front" zafałszował wybory i mój głos nie miał żadnego znaczenia.
Johnny - powtarzasz diagnozę J. Kaczyńskiego o moich brakach intelektualanych, bo przecież każdy wyborca PO tak ma - typowe dla ludzi, którzy nie są fanami PiS :lol:

Cytuj:
Przecież to nie jest odpowiedź na pytanie. Czy władza PiS była oparta na nienawiści czy nie? Odpowiedz.

A czym innym było najście o 6,00 rano śp. B. Blidy i zmanipulowanie dowodami.
Tylko człowiek zupełnie uposledzony umysłowo nie dostrzeże braku na broni odcisków linii papilarnych zmarłej i jej męża, który podniósł broń; brak prób na obecnośc prochu na ubraniu zmarłej.

Cytuj:
Ale miło zauważyć, że fani PO już zaczynają wyrażać dumę z tego, że "wychowali się na podwórku" ;) Wychodzi szydło z worka ;)

Prosta rzeczywistość - ani powód do wstydu, ani do dumy.

Cytuj:
Nieprawda i nie ma żadnych powodów, by tak uważać. Żadnych. Ani jednego. Są natomiast powody, by uważać tak o politykach PO, a już na pewno tego właśnie PO uczy swoich zwolenników.

Oczywiście - ZOMO, hołota, wychowanie podwórkowe, łże-elity - w ustach Kaczyńskiego to laurka.

So paź 01, 2011 17:10

W Radiu Maryja w programie "Rozmowy niedokończone" kandydaci do sejmu i senatu oczywiście z list PiS.
Czas najwyższy posłuchać ich mądrych wypowiedzi, a więc dobranoc przyjaciele i adwersarze, do jutra.

N paź 02, 2011 22:04
"Patriotyczny ruch oddolny" dokonał w Zielonej Górze kolejnej demolki - ciekawe kto z PiS da im poręczenie.

Pn paź 03, 2011 7:58

Alus napisał(a):
"Patriotyczny ruch oddolny" dokonał w Zielonej Górze kolejnej demolki - ciekawe kto z PiS da im poręczenie.

O co chodzi w tej demolce?, czy to, że rozpędzony samochód policyjny zabił kibica i nie zatrzymał się, aby pomóc umierającemu?

Pn paź 03, 2011 8:26
Gita2 napisał(a):
Alus napisał(a):

O co chodzi w tej demolce?, czy to, że rozpędzony samochód policyjny zabił kibica i nie zatrzymał się, aby pomóc umierającemu?

Klasyka....nie zatrzymał się....jakie to prawdziwe, a jakież katolickie :o :o

Pn paź 03, 2011 8:27

Alus napisał(a):
Gita2 napisał(a):
Alus napisał(a):

Klasyka....nie zatrzymał się....jakie to prawdziwe, a jakież katolickie :o :o

Taką informację podano w tvpinfo.

Pn paź 03, 2011 8:29

Gita2 napisał(a):
W Radiu Maryja w programie "Rozmowy niedokończone" kandydaci do sejmu i senatu oczywiście z list PiS.
Czas najwyższy posłuchać ich mądrych wypowiedzi, a więc dobranoc przyjaciele i adwersarze, do jutra.

A dlaczego tam byli tylko przedstawiciele PiSu a nie np. PR-u czy WiPu?

Upolitycznienie do obrzydliwości.

Pn paź 03, 2011 9:02

Asphodelus napisał(a):
Gita2 napisał(a):

A dlaczego tam byli tylko przedstawiciele PiSu a nie np. PR-u czy WiPu?

Upolitycznienie do obrzydliwości.

Przedstawiciele PR bywali, ale wczoraj byli tylko kandydaci PiS do sejmu.
Poza tym chcę powiedzieć, że dla mnie obrzydliwość kojarzy się zupełnie z czym innym
np. z rozdeptanym gównem.

Pn paź 03, 2011 9:31

Asphodelus! Tutaj znajdziesz nazwiska osób, które wystąpiły w "Rozmowach niedokończonych", możesz ich równiez posłuchać i przekonac się, że PiS, to Prawo i Sprawiedliwość, a nie Populizm i Socjalizm:
http://www.radiomaryja.pl/query.php?__a=1&__r=R

Pn paź 03, 2011 9:35
Cytuj:
wczoraj byli tylko kandydaci PiS do sejmu

RM "zapomniało" zaprosić innych? :) .....od kilku miesięcy tylko PiS bywa....inni, jako, że mają niewielkie szanse wejscia do parlamentu, nie rokują zatem żadnej przydatności.

Pn paź 03, 2011 9:57

Alus napisał(a):
Cytuj:

RM "zapomniało" zaprosić innych? :) .....od kilku miesięcy tylko PiS bywa....inni, jako, że mają niewielkie szanse wejscia do parlamentu, nie rokują zatem żadnej przydatności.

Ja umiem komunikować się różnymi sposobami:telefon, e-mail, list.
Jeśli mam pytanie to korzystam z tych osiągnięc techniki i wysyłam pytanie, lub zastrzeżenie.
Warto, abyś zrobiło to Alus i wysłała pytanie do RM, dlaczego nie ma tam np. przedstawicieli SLD , RPP, czy Platformy
Dlaczego nie ma przedstawicieli Platformy to wiem, ale już pisałam o tym i mądremu dość.

Pn paź 03, 2011 10:57
Gita2 napisał(a):
Alus napisał(a):
Cytuj:

Ja umiem komunikować się różnymi sposobami:telefon, e-mail, list.
Jeśli mam pytanie to korzystam z tych osiągnięc techniki i wysyłam pytanie, lub zastrzeżenie.
Warto, abyś zrobiło to Alus i wysłała pytanie do RM, dlaczego nie ma tam np. przedstawicieli SLD , RPP, czy Platformy
Dlaczego nie ma przedstawicieli Platformy to wiem, ale już pisałam o tym i mądremu dość.

Śmiech to zdrowie :D .....na takie dictum....dlaczego nie ma tam Prawicy M. Jurka?... życie nienarodzonych musiało nieststy ustąpić kalkulacji.

Pn paź 03, 2011 11:00

Prawca RP to przecież zdrajcy i odstępcy, którzy wymówili posłuszeństwo Największemu z Polaków. Także oczywiście nie może ich tam być.

Pn paź 03, 2011 11:02

Witold napisał(a):
Prawca RP to przecież zdrajcy i odstępcy, którzy wymówili posłuszeństwo Największemu z Polaków. Także oczywiście nie może ich tam być.

Nie boisz się, że PR poda cię do sądu, bo ukryty jesteś za nickiem.
Znam kilku takich "bohaterów" zza węgła.

Pn paź 03, 2011 11:13

Alus napisał(a):
mój głos nie miał żadnego znaczenia.

Twój głos będzie miał znaczenie teraz. W 2007 r. można było się jeszcze pomylić. Jednak jeśli pomimo wszystkiego, co zdarzyło się przez te cztery lata, a na co zdecydowałaś się zamknąć oczy, uszy, rozum i sumienie, znowu zagłosujesz na Platformę, weźmiesz na siebie pełną odpowiedzialność za to, co wydarzy się potem - bo przed własnym sumieniem nie masz już wymówki.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn paź 03, 2011 11:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1062 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 71  Następna strona