Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 0:37

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość
Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
No i zszedles na dno. Dyskutuj dalej z Gita2 i oleksa57 i podnoscie sie na duchu.
Kiedy reszta was zacznie ignorowac, to niekoniecznie dlatego, ze macie racje, ale dlatego, ze nie lubimy byc obrzucani z blotem. Ale wam sie moze samopoczucie poprawi...

Pn gru 06, 2010 9:39

osiris napisał(a):
Cytuj:
to rządzi on przecież w naszym imieniu.

Ja mu nie dałem tego mandatu i widzę że był to prawidłowy wybór.
Jest on moim wrogiem a nie moim Prezydentem, co udowadnia na każdym kroku.

Ja też nie mam moralnego kaca, gdyż nie głosowałam na niegodnego człowieka.

Pn gru 06, 2010 9:52
Kamala napisał(a):
No i zszedles na dno. Dyskutuj dalej z Gita2 i oleksa57 i podnoscie sie na duchu.
Kiedy reszta was zacznie ignorowac, to niekoniecznie dlatego, ze macie racje, ale dlatego, ze nie lubimy byc obrzucani z blotem. Ale wam sie moze samopoczucie poprawi...

Witajcie zatem na dnie.Bardzo dobre towarzystwo.

Pn gru 06, 2010 9:53
Cytuj:
ale dlatego, ze nie lubimy byc obrzucani z blotem

Czy pytanie kim jesteś (pracownikiem służb bezpieczeństwa czy dyplomatą) nazywasz unurzaniem w błocie to już nie wiem co o tym myśleć?
Ja zaś czuję się zagrożony mimo tego iż ponoć jesteśmy w demokratycznym kraju skoro ktoś publicznie mi grozi pisząc iż mogę sobie zaszkodzić takim pisaniem.
Strach się bać.

Cytuj:
Witajcie zatem na dnie.Bardzo dobre towarzystwo.

Doborowe, ciekawe tylko kiedy nas internują, bo sygnały czytelne już dostaliśmy.
Najgorsze jest to czy to jest dno ostateczne, czy jeszcze nasz kraj pójdzie głębiej?

Pn gru 06, 2010 10:03
zbanowany na stałe

Cytuj:
Doborowe, ciekawe tylko kiedy nas internują, bo sygnały czytelne już dostaliśmy.

W to to ja nie wierze. Ludzie Twojego pokroju czytac umieja, ale wyciagac wnioski - nie. Tobie sie wydaje, ze otrzymales sygnal. Wszystko jest ustawiane po cichu, nauczeni przez PiS nie bedziemy sie cackac. Kula w leb, zadnych kosztownych IPN-ow!
Pasuje tak przez Ciebie oczekiwane, o ktorym naplodziles juz kilka stron, wyjscie ostateczne? To podziekuj. :D

Pn gru 06, 2010 10:23
Cytuj:
Mnie tam nie było więc głowy swojej dać nie mogę co się tam wydarzyło jednak nie wierze żeby ów dziennik wyssał to sobie z palca.
A że nie było tam innych dziennikarzy, to można wytłumaczy tym że po co mieli się tam pchać skoro w najśmielszych nawet wizjach nikt nie mógł wymyślić takiego incydentu, więc po co mieli lecieć tam dziennikarze za owa parą?
A o incydencie ND mógł się dowiedzieć od duchownego lub innej osoby będącej tego świadkiem.
Nie znam szczegółów a cały temat był poświęcony nie prawdopodobieństwu owego incydentu tylko rzekomego przekroczenia swoich uprawnień przez duchownego.

Nie znasz szczegółów, ale wiesz, że ks Żarski został wyrzucony, a nie naturalna kolej rzeczy - wygaśnięcie trzyletniej kadencji.
Cytuj:
Ja też nie mam moralnego kaca, gdyż nie głosowałam na niegodnego człowieka.

I ta wypowiedzią udowadniasz swoiste pojmowanie nauki Jezusa....."niegodny człowiek".....a tak utyskujecie, że śp. L. Kaczyńskiego niektórzy traktowali podobnie jako "niegodnego człowieka".
- "Jak można kochac Boga, który jest niewidzialny, nie kochając drugiego człowieka, który jest obok nas" JPII.
Śp L. Kaczyński też nie był "moim" prezydentem, nie głosowałam na niego - ale szanowałam wybory innych (w tym członków mojej rodziny i przyjaciół) i dlatego nigdy nie powiedziałam o nim "niegodny człowiek".

Ostatnio edytowano Pn gru 06, 2010 10:33 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pn gru 06, 2010 10:25
Cytuj:
PiS nie bedziemy sie cackac. Kula w leb, zadnych kosztownych IPN-ow!

Daliście czytelny sygnał w Łodzi jak będzie rozprawiać się ze swoimi przeciwnikami politycznymi, więc jakby wszystko jasne.

Cytuj:
- "Jak można kochac Boga, który jest niewidzialny, nie kochając drugiego człowieka, który jest obok nas" JPII.

Alus daj spokój już papieżowi, bo się w grobie przewraca jak przewrotnie używasz jego wypowiedzi.

Pn gru 06, 2010 10:27
osiris, papiez ciebie wyraznie w oczy kole. Strasznie agresywnie reagujesz, kiedy go przypomniec. Ciekawe dlaczego?

Pn gru 06, 2010 10:31
Kamala napisał(a):
osiris, papiez ciebie wyraznie w oczy kole. Strasznie agresywnie reagujesz, kiedy go przypomniec. Ciekawe dlaczego?

Bo mnie to denerwuje kiedy wycieracie się papieżem przy każdej nadarzającej się okazji i to w całkiem złych i niedobrych intencjach.
Ja tyle postów napisałem ale nie odwołuję się ani do Ewangelii ani do papieża i jakoś daję radę.

Pn gru 06, 2010 10:33
Czytasz w myslach? Znowu wiesz lepiej niz ja, jakie mam intencje.

Pn gru 06, 2010 10:34
Kamala napisał(a):
Czytasz w myslach? Znowu wiesz lepiej niz ja, jakie mam intencje.

Niestety, ale wiem.

Pn gru 06, 2010 10:35
zbanowany na stałe

Cytuj:
Strasznie agresywnie reagujesz,

Rzeczywiscie, osiris sie zrobil fest agresywny. Ja sie nie dziwie. Wyniki wyborow dobily czlowieka. Miejmy nadzieje, ze go szlak nie trafi. :)

Ostatnio edytowano Pn gru 06, 2010 10:38 przez Dural, łącznie edytowano 1 raz

Pn gru 06, 2010 10:37
Cytuj:
Alus daj spokój już papieżowi, bo się w grobie przewraca jak przewrotnie używasz jego wypowiedzi.

Przewrotnie tylko dla ludzi, którzy dla polityki weszliby z buciorami na ołtarz, byle udowodnić swoje racje.
Cytuj:
Bo mnie to denerwuje kiedy wycieracie się papieżem przy każdej nadarzającej się okazji i to w całkiem złych i niedobrych intencjach.

Jako "wycieranie" słowa JPII odbierają ludzie, którzy nie pojmują jego posługi.

Pn gru 06, 2010 10:37
zbanowany na stałe

Cytuj:
Daliście czytelny sygnał w Łodzi jak będzie rozprawiać się ze swoimi przeciwnikami politycznymi,

Jestes dokladnie tak madry jak becwal Pospieszalski. W jego "Warto rozmawiac" powiedzial; "W Lodzi zginal czlowiek tylko dlatego, ze nalezal do PiS". Ten idiota-manipulator nie chce wziac pod uwage wypowiedzi samego oskaronego, ktory przeciez chcial wykonczyc pierwszego lepszego polityka. Taki glupi ten Pospieszalski.

Pn gru 06, 2010 10:46

Jeśli już przywołałeś Pospieszalskiego to Komorowski nie dorósł mu do pięt.
Pospieszalski byłby zdecydowanie lepszym prezydentem niz Komorowski.
Jednak dopóki w Polsce będa ludzie o niskich moralach jak np Ty Duralu, to będziemy mieć włodarzy takich jak Komorowski, czy skorumpowany Karnowski.

Pn gru 06, 2010 11:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 128  Następna strona